Dodaj do ulubionych

Komusze wychowanie

12.11.15, 12:31
uszkadza mózg i racjonalne myślenie.Sprowadzenie ponad 100 tys Polaków,którzy maszerowali na ulicach naszej stolicy do łysych bandziorów,może zrodzić sie tylko w chorej głowie wypranej z poczucia patriotyzmu i wychowanej w pogardzie do naszej tradycji i dumy narodowej
natemat.pl/161489,nowacka-lyse-zakapturzone-hordy-chca-certyfikowac-polskosc-rozwalanie-teczy-polka-czy-polakiem-nie-czyni
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Komusze wychowanie IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.11.15, 12:57
      komusze wykształcenie to Ty odebrałeś bo jesteś stary dziadem. Nowacka w momencie upadku komuny miała lat 14.
      Po drugie Nowacka ma całkowitą rację, grupy które nazywają się "narodowymi" rezerwują sobie prawo decydowanie kto jest patriotą a kto nie. Wczoraj też jakiś nacjonalista darł się ze to on będzie decydował co jest polskim patriotyzmem a co nie. 11 Listopada jest świętem dla wszystkich Polaków, i tych lewicowych i tych prawicowych. Tymczasem prawica, i to taka skrajna, że nawet prezydent Duda bał się iść w ich marszu mówi kogo wyklucza , kto jest patriotą a kto nie.

Nowacka mówi: (...)zohydzają je kopiując nazistowskie plakaty, wykrzykując rasistowskie hasła, dewastując miasto i podpalając wozy telewizji. W imię czego? Bo wspólnotą to nie jest. A rozwalenie tęczy Polką czy Polakiem nie czyni. Tak jak i pobicie Syryjczyka czy oplucie nielubianej gazety.
      i to są wszystko fakty, wóz telewizji z zeszłego roku fakt, reszta wszystko świeżutkie. Zwłaszcza ten plakat mnie rozczulił, gdzie Reichstag w tle nasi "narodowcy" zamienili na polskie flagi, reszta to kalka z faszystowskiego plakatu.
      Może maszerowanie z kominiarką na głowie i wykrzykiwanie agresywnych ksenofobicznych haseł to twoja duma i tradycja narodowa, na szczęście w Polsce istnieje też tradycja tolerancji, kulturalnego świętowania wspólnoty, a nie wykluczenia. Szkoda że zabrakło tego drugiego marszu ludzi którzy są dumni ze swojego kraju i nie definiują polskości w kontrze do całego świata
    • Gość: Cypis Re: Komusze wychowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.15, 13:27
      "Umówmy się: pojedynczy facet z pochodnią, łysy i tak dalej wygląda jednak na ulicy trochę niepoważnie. Dlatego musi być marsz,,," - KLIK
    • 99venus Re: Komusze wychowanie 12.11.15, 14:40
      Bardzo ci współczuję.To przykre,że twoi rodzice pilnując twojego komuszego wychowania sprowadzili na ciebie taką traumę i spowodowali takie trwałe defekty mózgu i myslenia.
      • lechowski51 Re: Komusze wychowanie 12.11.15, 17:41
        Moi rodzice mieli tyle wspólnego z komunizmem,co Bolek Wałęsa z intelektem i prawdą a Michnik z patriotyzmem
      • matigrypl Re: Komusze wychowanie 12.11.15, 17:43
        W tym roku okazało się że jeśli władza nie nakazuje psom robić prowokacji to wszystko przebiega spokojnie. A takie wyzwiska pod adresem narodowców mają za cel zohydzić przeciwników politycznych. Ja cały czas byłem przekonany że takie teksty to można usłyszeć tylko z ust ludzi związanych z jakąś opcją polityczną? Teraz wiem że są oszołomy które potrafią się nabierać na propagandę! Jakie ujemne trzeba mieć IQ by wierzyć w podobne bzdety? Wkurzam się gdy rząd zamiast ustosunkować się do głoszonych haseł wygłasza podobne idiotyzmy! Dzisiaj stało się jasne że to propaganda sukcesu i lekceważenie społeczeństwa zagnało peło na śmietnik historii. Gdy wodzusiowa peło ogłosiła dziś w sejmie że przegoniliśmy Szwajcarię i Francję to przegięła pałę na całego! Nawet najbardziej oddani jej "profesorowie" przestali bredzić.
        • lechowski51 Re: Komusze wychowanie 12.11.15, 18:38
          Biedna dostała polecenie od Misia Kamińskiego aby odczytać te bzdury.Niestety jakby nie słyszała dwóch wspaniałych wystąpień Morawieckiego i Prezydenta Dudy.Nawet w WSI-24 byli występem Królowej Polskiego Kabaretu zniesmaczeni
          • matigrypl Re: Komusze wychowanie 12.11.15, 19:31
            Jak na razie to jedynie super oszołom/ niejaki niesioł był zachwycony wypowiedzią szefowej. I druga dobra wiadomość; kopaczka wyeliminowana w zawodach na szefa klubu! To wieszczy tylko takie cóś; kariera oszołomstwa w peło już jej się skończyła. Baba herod przestanie nas straszyć!!!
            • Gość: Tadeusz Re: Komusze wychowanie IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.15, 19:39
              To bałeś się pani premier? ile ty masz lat dziecino? Zero męskości... Umiesz pisać, jak widzę, ale z myśleniem to u ciebie nietęgo... gimnazjum? A zawsze myślałem że lechowski to stary sparciały dziad, ale jak podpisujesz się tym inicjałem ....mam problem. Może jeszcze wyznajesz historię pisaną przez ipn? To by mi ułatwiło prześwietlenie twego umysłowego genotypu
              • Gość: Alicja_37 Re: Komusze wychowanie IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.15, 19:43
                Mi to lechowski wygląda na typowego komunistę, aparatczyka którego koledzy z partii wykiwali na imporcie sprzętu AGD przez ówczesne gieesy. Teraz żyje myślą rewanżu na ówczesnych przyjaciołach, z którymi jeździł na grzybobrania i dziewki
            • Gość: Cypis Re: Komusze wychowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.15, 19:48
              KLIK
    • Gość: set Re: Komusze wychowanie IP: *.toya.net.pl 12.11.15, 21:42
      Fanatyzm religijny uszkadza mózg i racjonalne myślenie, panie Lechowski.
      • lechowski51 Re: Komusze wychowanie 13.11.15, 09:02
        POwiedzcie mi,czy lewactwo takie jak wy,musi żyć w przekonaniu,że wokół czychają na nich religijni fanatycy,fashyści,antysemici,ksenofobowie,nacjonaliści,.......?????????!!!!!!!!!
        • Gość: Cypis Re: Komusze wychowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.15, 11:02
          A czy "prawactwo" takie jak Ty, musi żyć w przekonaniu, że wokół czyhają lewacy, genderowcy, masoni...?????????!!!!!!!!
          KLIK
          • lechowski51 Re: Komusze wychowanie 13.11.15, 18:14
            O genderowcach bredzisz Ty a nie ja a lewactwo jest tutaj widoczne,podobnie jak Ateistyczne Dewotki,które z michnikowego szmatławca zrobiły sobie ambonę do głoszenia swojej wiary,że Boga nie ma i do opluskwiania swoich katolickich sąsiadów.
            • Gość: gość Lewatywa dla Lechowskiego IP: *.centertel.pl 13.11.15, 18:24
              Gdybyś pacanie czytał GW , to nie pisałbyś takich bzdur.
            • Gość: Cypis Re: Komusze wychowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.15, 23:05
              Gdzie tam ja bredzę o genderowcach - KLIK

I już wiemy co Cię boli, czyli coś Ty za jeden i skąd u Ciebie tyle agresji.
              • lechowski51 Re: Komusze wychowanie 13.11.15, 23:36
                Nie boli a nuży mnie Twoja klikowatość a o gender polecam rozmowy z land roverem,demonem i innymi forumowymi lewackimi oszolomami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka