Dodaj do ulubionych

Kaczyzm = PIS = II WŚ

IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.15, 21:23
Czas działać, inaczej będziemy matki i ojców szukać wśród tysięcy porozrzucanych ciał....Ciał tych będzie pilnował z karabinem Lechowski vel matigrypl, czyli współcześni faszyści prawacy z brakiem kilku klepek, jak ich idol święty Antoś kuciapka
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Kaczyzm = PIS = II WŚ IP: *.toya.net.pl 18.12.15, 22:55
      Tacy ludzie jak Lechowscy to tyle podjudzacze i tacy nie walczą, bo są tchórzami do kwadratu. Na takich głupich szmaciarzach nie polegaj, bo walczyć będziesz ty, ja i nasza rodzina
    • jobrave Re: Kaczyzm = PIS = II WŚ 18.12.15, 23:51
      Na razie chłopcy są w euforii, bawią się państwem, odreagowują osiem lat upokorzeń. Kiedy już wszystko wyczyszczą i zawłaszczą, trzeba będzie coś z tym państwem zrobić, jakoś nim rządzić, zapewnić, choćby ciepłą wodę w kranie, do której większość się już przyzwyczaiła i chce mieć ją nadal. PiS otworzyło sobie tyle frontów, że nie będzie w stanie walczyć na wszystkich i "wróg", to wykorzysta. Pamiętać też musimy, że Polacy lubią mieć wroga. PiS stworzyło sobie wroga ze wszystkich niepisowców, więc teraz wszyscy niepisowcy tworzą sobie wroga z PiS i prędzej czy później dojdzie do konfrontacji, z której PiS się już nie podniesie.
      • matigrypl Re: Kaczyzm = PIS = II WŚ 19.12.15, 07:34
        Czy wy to sami wywróżyliście sobie? Czy macie jakąś świetną pytię albo super szamana bo trafność wywróżenia jest porażająca. Podzielają tą trafność tylko zorganizowani w tzw opozycji i to nie wszyscy. Wyższość wróżbiarstwa nad futurologią i zdrowym rozsądkiem dała się zauważyć już podczas wyborów. Ciekawe jak ostatnia przepowiednia o wojnie Polski z nato się sprawdzi. Brakuje tu członu występującego w każdej przepowiedni, kto wygra?

Zafascynowałem się tą metodą postanowiłem sprawdzić czy to działa i w jakim zakresie. Udało mi się znaleźć kocią łapkę i nosiłem ją pod pacha razem z jajkiem. Gdy już zaczęło śmierdzieć postanowiłem przystąpić do wróżenia.Po pierwsze wypowiedziałem pytanie; czy w peło jest ktoś kto potrafi myśleć logicznie? Chuchnąłem na to zdanie które poszybowało w zaświaty aby uzyskać odpowiedź. Następnie zakręciłem się trzy razy i splunąłem przez prawe ramię. Zamknąłem oczy a gdy je otworzyłem to na niebie błyszczał świetlisty napis; Na to nie trzeba wróżby, to widać gołym okiem!!!
        • brunno34 Re: Kaczyzm = PIS = II WŚ 19.12.15, 18:44
          nie rozumiem co przedmówca pisze, ale jestem tego najgorszego sortu, więc może to uzasadnione. A może to Alik pisał, bo karma była za słona, i poszkodziła na koci zmysł kojarzenia?
          • matigrypl Re: Kaczyzm = PIS = II WŚ 20.12.15, 05:51
            Nie martw się bruno! To jest wzorowane na wpisach pełobanderowców których nawet oni nie rozumieją! Przepisują tekst z esemesa i w ten sposób walczą o demokrację? Trzeba dodać że są z tego bardzo dumni i uważają się za lepszy sort? Gdybyś zadał sobie trud przepytania takiego herosa o co mu dokładnie chodzi i nie trafił przy okazji na sfanatyzowanego "członka" to masz okazję, nigdy się nie dowiedzieć! Oni nawet nie mają pojęcia że łamią konstytucję! Tam jak byk jest napisane że wszyscy obywatele są równi a wywyższanie czy samo poniżanie to łamanie konstytucji. Muszę cię zmartwić bo w świetle prawa nie masz prawa być gorszym sortem! Ja wiem że dla młotów intelektualnych nie jest możliwe zrozumienie tej wykładni ale jest wesoło gdy matołki z dumą o tym głoszą. Nie wiem czy stać cię na taką woltę logiczną; Walka o konstytucję przez łamanie konstytucji musi budzić wesołość w świecie wraz z przyległościami.
            • Gość: gosciu Re: Kaczyzm = PIS = II WŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.15, 13:43
              gościu, sztuka pisania polega na jasnym przekazie a w necie minimum słów maksimum treści, twoich postów nie da się czytac, sa za długie, gorszy sort ich nie rozumie, ciekawe czy ty rozumiesz co piszesz
              • matigrypl Re: Kaczyzm = PIS = II WŚ 21.12.15, 07:02
                NonNews:Jak Polska rozpętała II wojnę światową
                Skocz do: nawigacji, szukaj
                Silly walk

Williams biegnie do wydawnictwa z maszynopisem swojej nowej książki

22 sierpnia 2013

Hugh Williams zarzuca niezłomnemu państwu polskiemu w walce o prawdziwą historię, iż przyczyniło się do wybuchu II wojny światowej sprowokowaniem Adolfa Hitlera. Te i inne sugestie znalazły się w książce Brytyjczyka Wszystko, czego nie powinniście wiedzieć o historii.

Pojawia się w niej również wiele innych twierdzeń, choćby dotyczących historii Polski i Kościoła katolickiego (zarzucając mu bagatelizowanie przypadków pedofilii wśród kleru). Niepochlebne komentarze idą również w stronę Winstona Churchilla, zarówno jako „wielkiego fanatyka Hitlera, nazizmu i III Rzeszy”, jak i Stalina, komunizmu i Związku Radzieckiego. Nikt nie wie, co brał Williams i z jakich źródeł udało mu się uzyskać takie informacje. Zapytany o publikację zbywa redakcję milczeniem i odpowiada, że bycie niepoprawnie politycznym to jego specjalność.

Nigel Farage, lider partii UKIP (Partii Niepodległości) zapewnia natomiast, że zajmie się brykającymi członkami, którzy zamiast siedzieć grzecznie w Westminsterze, wędrują po wydawnictwach licząc na wydanie ich cennych z punktu widzenia historycznego wypocin. Nie po raz pierwszy UKIP naraża się na falę krytyki z powodu jej członków – wybuchające skandale pokazują, jak bardzo zależy partii na posiadaniu dobrej opinii pośród swoich potencjalnych wyborców. Farage wzrusza ramionami mówiąc, że w polityce nie ważne jak się mówi, ważne, że się mówi jest trafną metodą zaskarbienia sobie ludu. Dodaje również, że Unia Europejska to zło wcielone i nie ma zamiaru dawać Warszawie pieniędzy na wybudowanie nowej linii metra.

Dziękujemy politykom Zjednoczonego Królestwa za odpłacenie się nam w ramach sojuszu zawartego w sierpniu 1939 roku czynami miesiąc później (po raz kolejny) oraz tymi ciepłymi słowami, równocześnie przepraszając za polskie obozy koncentracyjne, wywołanie wilka z lasu i sprowokowanie wojny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka