Dodaj do ulubionych

!!! TRANSPRT Z ... DO ... DNIA ... !!!

25.09.04, 17:55
A tak założyłem pusty wątek, co by zamieszczać ewentualne info o wyprawach,
podczas których mam miejsca wolne ... nie będę płodził co chwila nowego postu ...

Pozdrawiam
P.S.
Na razie bez oferty bo siedzę w przemyślu ;)
Obserwuj wątek
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa !!! TRANSPORT Z ... DO ... DNIA ... !!! 27.09.04, 16:18
      Nie wiem kiedy, ale pomiędzy 30 a 4 przemyśl - Rzeszów w godzinach porannych ,,,
      Jak będę znał konkret, to napiszę ... Może też plan się zmienić, że trasa będzie
      Przemyśl - Warszawa (noc w wawie) - Wrocław ... również w tych dniach ;)
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !!! TRANSPORT Z P-ŚL DO Wrocław DNIA 04/10 !!! 29.09.04, 13:01
        I już szczegóły znam ;)

Wyjazd 04/10 o 5:30 z Przemyśla.

Trasa :

Rzeszów, Tarnów, Kraków, Katowice, Opole ...
        Miejsc 3 (nie biore kompletu bo ciasno
        Jak ktoś zainteresowany to na priv Albo przy ścieżce stać z karteczką WROCŁAW

Pozdrówka
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !!! TRANSPORT Z P-ŚL DO Wrocław DNIA 04/10 !! 01.10.04, 23:05
          Zmiana planów ... jadę w niedzielę , wyruszam pomiędzy 5 rano a 10 ... w
          zaleznosci od tego jak się wyśpię ;)
          • Gość: cycek Re: !!! TRANSPORT Z P-ŚL DO Wrocław DNIA 04/10 !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:43
            Jesteś gorszy niż PKP
            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !!! TRANSPORT Z P-ŚL DO Wrocław DNIA 04/10 !! 02.10.04, 13:09
              Lepszy ... PKP się zawsze spóźnia ;)
              Ja przyspieszyłem ...
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !!! TRANSPORT Wrocław-Przemyśl ... 29-30/10 12.10.04, 10:06
      Jak w temacie ...
      Nie wiem jeszcze którego ... Piątek chyba jednak odpadnie ... weekend - wyjazdy
      weekendowe, do tego własnie po godzinach pracy, sajgon będzie na drodze ...
      bardziej wczesne godziny poranne w sobotę (4,5 rano) ... Albo jak będę m,iał zły
      humor to jednak piątek, by dobić się doszczętnie w trasie ;>

Miejsc tradycyjnie mam 3 ...
      W ekstremalnej sytuacji wezmę 4 ;> , pod warunkiem, że małe bagaże podręczne
      tylko będą ...
      • rychu_z_przemysla Re: !!! TRANSPORT Wrocław-Przemyśl ... 29-30/10 12.10.04, 11:55
        Ty jezdzisz tam i z powrotem do centrali firmy, czy do kobiety?
        :)
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !!! TRANSPORT Wrocław-Przemyśl ... 29-30/10 12.10.04, 16:59
          Różnie ...

Aktualnie 1 miejsce zajęte na trasie Wrocław-Katowice ...
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !!! TRANSPORT Wrocław-Przemyśl ... 29-30/10 14.10.04, 17:18
          rychu_z_przemysla napisał:

> Ty jezdzisz tam i z powrotem do centrali firmy

Tak na marginesie ;)
          Stoję wczoraj na fajce, a tu jakieś znajome mi z twarzy dziewczę wychodzi z firmy ;)

Okazało się, że dobrze podejrzewałem ;) Patrzę w CV ;) A tu Przemyśl :>
          Obawiam się, że jednak koleżanka nie chciała mnie poznać ;) bo za bardzo na
          gruncie "osobistym-przemyskim" się nie przyjaźniliśmy ... ciekaw jestem co sobie
          pomyślała jak mnie zobaczyła :>
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa !!! TRANSPORT Wrocław-Przemyśl...DZISIAJ 15/10/04! 15.10.04, 09:41
        Z przyczyn niezależnych ode mnie dziś lecę z wrocka do Przemyśla ...
        Chętni są ?
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !!! TRANSPORT Przemyśl-Wrocław...18/10 rano!! 16.10.04, 14:07
          promilek_ver_bezwykrzyknikowa napisał:

> Chętni są ?

W poniedziałek pomiędzy 4:00 a 4:30 ruszam do Wrocławia.
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa !TRANSPORT Z WROCŁAWIA DO PRZEMYŚLA DNIA 29/10 ! 26.10.04, 18:58
      Wyjazd popołudniem , dojazd w zależności od syt. na drodze ... będzie tłok, to
      jest pewne ...

Miejsc mało , maks 2 i to nie pewne ... chyba będę duży gabaryt wiózł.
      • rychu_z_przemysla Re: !TRANSPORT Z WROCŁAWIA DO PRZEMYŚLA DNIA 29/1 27.10.04, 13:15
        promilek_ver_bezwykrzyknikowa napisał:

> Wyjazd popołudniem , dojazd w zależności od syt. na drodze ...

Wlasnie dlatego wole syf w pociagu, w takich krytycznych dniach,
        jak przed 1 listopada, przynajmniej szybciej.
        Ale fajnie ze chetnie wozisz ludzi, to sie chwali.
        Jak dlugo jedziesz na odcinku Krakow- Przemysl?
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !TRANSPORT Z WROCŁAWIA DO PRZEMYŚLA DNIA 29/1 27.10.04, 16:28
          Jeśli pojadę rano około 3 , to przejazd CENTRUM - CENTRUM trwa 4:45 ...

Normalnie około 5:20 - 5:40 ...

Z korami , wypadkami, postojami, jedzonkiem , paleniem fajek na postojach a nie
          w aucie około 7 godzin ...
          • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !TRANSPORT Z WROCŁAWIA DO PRZEMYŚLA DNIA 29/1 28.10.04, 09:58
            Oczywiście miałem na myśli Wrocław CENTRUM - Przemyśl CENRUM
        • Gość: CzytX Re: !TRANSPORT Z WROCŁAWIA DO PRZEMYŚLA DNIA 29/1 IP: *.comnet.krakow.pl 27.10.04, 23:35
          Krakow - Wieliczka : 40-70 min.
          przez NH ok. 20 min krocej
          Wieliczka - Przemysl p Pruchnik - 3:30

• Gość: mariuszp Re: !!! TRANSPRT Z ... DO ... DNIA ... !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:59
      Transport z Przemyśla do Warszawy : wyjazd dzisiaj 17,00, powrót niedziela
      15,00 z Warszawy. Mogę zabrać jedną osobę z lekkim bagażem.
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Nici z transportu ... 13.11.04, 00:28
      Chwilowo, a raczej chwilowo dłużej , bo chyba do bożego narodzenia bądź
      sylwestra zawieszam wszelkie kursy ;)

Cymbał na kazimierza wielkiego we wrocku rozpier()())ił mi beemkę ;(
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !!! TRANSPORT Wrocław-Przemyśl. 25.02.05, 11:56
      Dziś od 15 albo chwilę później na tradycyjnej trasie ...

Wrocław - Katowice - Kraków - Rzeszów - Przemyśl

Jakby co walić na priv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka