Dodaj do ulubionych

Pytania o szpitale

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.16, 09:12
Ze strony internetowej i FB posła M. Rząsy:
Pan Marszałek Województwa Podkarpackiego zarzucił mi na ostatniej sesji Sejmiku, że to w wyniku mojej interwencji poselskiej i zadawania pytań dotyczących sytuacji w przemyskich szpitalach doszło do „natychmiastowego, kilkuprocentowego spadku liczby pacjentów w szpitalach w Przemyślu oraz obniżenia wpływu środków finansowych”. W tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego, jak odwołać się do głosu opinii publicznej. Bardzo proszę o nadsyłanie wszelkich uwag, pozytywnych i negatywnych, dotyczących sytuacji w obu szpitalach. Jakie są Państwa opinie o pomyśle połączenia szpitali? Jak oceniacie Państwo jakość świadczonych usług medycznych? Jakie macie pomysły na usprawnienie przemyskich szpitali? Proszę o informacje na priv oraz na adres mailowy biuro@marekrzasa.pl
Ochrona danych osobowych zapewniona.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ratownik Re: Pytania o szpitale IP: *.play-internet.pl 01.10.16, 13:14
      I co tu komentować, następny "kwiatek" supernowosci24.pl/ludzie-karetki-wzywali-przez-policje/
    • Gość: 2 zł Re: Pytania o szpitale IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.16, 00:20
      www.zycie.pl/informacje/artykul/10323,2-latka-polknela-monete-odeslano-ja-do-rzeszowa
    • Gość: Oko Re: Pytania o szpitale IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.16, 10:14
      www.zycie.pl/informacje/artykul/10860,pacjent-z-urazem-oka-szpital-odeslal-go-do-rzeszowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka