Gość: Jurekk IP: *.fibernet.hu 16.08.17, 23:33 Myślę, że ten ktoś pokroju prezydenta Słupska jest normalny. wyborcza.pl/7,154385,22191843,robert-biedron-gosciem-akademii-sztuk-przepieknych-na-woodstocku.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cypis Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.17, 10:27 Skoro "miasto wyjątkowe", to wybrać kogoś normalnego, czyli nie wyjątkowego (*niewyjątkowego) się nie uda. * - ERRATO WRÓĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Choma Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.play-internet.pl 17.08.17, 10:28 Kandydat jest jeden, stale, znany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.17, 11:18 W Przemyślu już po wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.play-internet.pl 17.08.17, 16:23 Nie widzę innej opcji i innego rozwiązania oraz ratunku dla tego Miasta - tylko i wyłącznie Robert Bal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stańczyk Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.toya.net.pl 17.08.17, 16:48 Ale kto wtedy będzie błaznem władcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.17, 16:55 Se tak przechlapał jedną wypowiedzią, że nie ma szans - KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.toya.net.pl 17.10.17, 00:46 No, to jak Bal tak pier-doli bez sensu to lepiej niech piecze bułki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.toya.net.pl 17.08.17, 16:55 > Nie widzę innej opcji i innego rozwiązania oraz ratunku dla tego Miasta - tylko > i wyłącznie Robert Bal To miasto zasługuje na kogoś inteligentniejszego, czyli na Mirosława Majkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.17, 17:33 Inteligentnego już nie trzeba, bo magistrat zainwestował w... KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.146.168.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.17, 10:58 Clown na Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadworny Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.17, 12:30 jest w Przemyślu Wincencjada , która zmieni się na błazenada, tak trzymać, Przemyśl już niżej nie może upaść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.play-internet.pl 17.08.17, 18:32 Do Stańczyk - Nie wypowiadaj się zle o bliźnim gdyż Ciebie nikt nie obraza Do gp - gratuluje wyboru, człowiek z przeszłością kryminalistyczną za napady na kantory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.17, 19:43 Wyrok już wymazany, a że napadał - znaczy przedsiębiorczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.toya.net.pl 19.09.17, 22:25 > Wyrok już wymazany, a że napadał - znaczy przedsiębiorczy. O to to, w obecnej sytuacji miasta doświadczenie w niekonwencjonalnych sposobach pozyskiwania kapitału to ogromny atut ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyślanin Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.toya.net.pl 18.08.17, 13:33 Gdyby tak pogrzebać w życiorysach w tzw . szczenięcych latach to chyba u każdego można by znaleźć coś czego się wstydzi. Ważne jest co się sobą reprezentuje w dorosłym życiu, a tu pan Majkowski wstydzić się nie ma czego. Dla mnie istotne czy M. Majkowski zechce kandydować a jeśli tak to co ma do zaoferowania mieszkańcom miasta. Co np. pan Bal oferuje to większość widzi.Tyle co inni goście radni martwiący się głównie o swój interes. Gdybym miał wybierać pomiędzy nimi wybrałbym p.Majkowskiego. Ale mam nadzieję że pojawi się kandydat warty głosu. Najgorszym rozwiązaniem byłaby kolejna kadencja obecnie urzędującego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stańczyk Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.toya.net.pl 18.08.17, 13:54 Majkowskiemu dobrze w Schronie. Robi to dobrze. Niech tam zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
europatria Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 18.08.17, 16:55 K woru skazał wor - Nada utaszczit kantor.! Niet Niet Niet pa wsiegda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.toya.net.pl 18.08.17, 17:36 > Ale mam nadzieję że pojawi się kandydat warty głosu. IMHO jedynym kandydatem wartym głosu jest Marek Rząsa. Jeden z najlepszych, najbardziej aktywnych posłów z Podkarpacia. Ale z drugiej strony - raczej bez szans, bo przez osiem lat, jakie już spędził w Sejmie, kompletnie nie potrafił siebie sprzedać w mediach czy w internecie. Pod względem PR-u to taka Schmidt-Rodziewicz, choć dopiero co dostała się do Sejmu, bije go niestety na głowę. Teraz nawet gdyby chciał to nadrobić, to pewnie jest już na to za późno (przypominanie swoich zasług z czasów rządów PO dziś brzmiałoby trochę śmiesznie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACK Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.przemysl.zicom.pl 18.08.17, 20:30 lolek, o to chodzi, że on nic nie potrafi poza biciem piany którą nazywasz aktywnością...niczego dla miasta nie zrobił i nie zrobi. Sprzedać to niestety się potrafią koledzy partyjni pana posłą na co najlepszy przykład mieliśmy wśród radnych po wyborach,...niektórzy ze świty pana którego zachwalasz udawali bezpartyjnych, przesiadali się koło PiS-u itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek900 Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 18.08.17, 22:03 To moze jakaś analiza bardziej szczegółowa ? PiS- chyba mają dylemat bo albo poprą obecnego Prezydenta albo kogos wystawia. Tylko nie oszukujmy sie nie maja dlugiej ławki. Hamryszczak Podhalicz ? Słabizna ... Ojjj mają duży zgryz. PO - walki wewnetrzne ich podziela pomiedzy Błachowicza i Rząse. Hmmm ale musza dobrze wybrac zeby miec pewna chociaz ta druga ture. Raczej Rząsa bo Błachowiczowi zapamietaja to olewanie teraz miasta co z niego za Radny jak pracuje w Warszawie ? Powinien odsac mandat. SLD - albo kogos popra np. PO albo wystawia swojego kandydata ale wyboru nie maja bedzie to albo Kulej lub Zapotocki. Ale bedzie to walka max o 10 % raczej beda celowac w Rade Miasta. Regia - coz kandydat jest jeden Choma. Inny nie ma szans. Dziwie sie jak mozecie wymieniac Bala przeciez bycie Prezydentem polega na czyms wiecej niz odbijaniu piłki i organizowaniu turniejow no prosze was.... Dolina Sanu - nie maja szans, jak nawet ich Europosel nie moze zostac Radnym to co oni szukaja. Inni - nie ma nikt szans. Korwin nie istnieje ; Kukiz no coz jeden rozpoznawalny Posel swiata nie zwojuje a w dodatku jak chetni maja u nich sie zglaszac to sorry juz wiadomo ze nic z tego nie bedzie; Nowoczesna przykleji sie do PO za hmmm jeden okreg jak im PO odda do Rady Miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.17, 10:31 I to jest Twoim zdaniem analiza? Nie lepiej bardziej rzetelną niż "bardziej szczegółową"? Pisząc, że "Hamryszczak... Słabizna", to tak jakbyś napisał "Kasia Cichopek ... wybitna aktorka". Przecież nasz samorząd to bardzo zgrana drużyna. Pomimo różnic jest im ze sobą bardzo dobrze i nie opłaca im się nic zmieniać. Efekty ich wieloletniej pracy na rzecz lokalnej społeczności są znane i nie ma się czym chwalić. Sytuacja wręcz komfortowa dla kogoś, kto nie tylko potrafi pokazać co jest nie tak, wie jak to zmienić. Brak tylko ambitnego lidera, któremu by się chciało taplać w tym samorządowym bagienku. Ostatnie kilkanaście lat przemyskiej samorządności jest jak duży kamień przywiązany do szyi. Z każdym kolejny rokiem coraz większy. Brak tylko kogoś, kto ten kamień ruszy. Ale sam tego nie zrobi, więc musi szukać sprzymierzeńców, zwolenników, którzy mu w tym pomogą. No i wybory za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.toya.net.pl 28.08.17, 20:49 Nie ma sensu nic zmieniać, bo wszystkim jest tu przecież dobrze ;p Co z tego, że miasto się wyludnia? Czy wpływa to jakoś na życie przeciętnego mieszkańca Przemyśla? Moim zdaniem nie. To wręcz poprawia komfort życia - nie ma nocnych awantur na ulicach (bo nie ma klubów nocnych - młodzi wyjechali). Nie ma przestępstw - przestępcy też wyemigrowali, np. w takiej Szwecji Polacy stanowią ogółem niecały 1% mieszkańców, a w więzieniach - ponad 4%. Podobnie w Norwegii czy Wielkiej Brytanii. Statystyki nie kłamią - odkąd zaczęła się w 2004/2005 roku Wielka Emigracja, w Polsce liczba przestępstw spadła baaardzo wyraźnie. Dzięki temu, że ludzie wyjechali, można tanio wynająć mieszkanie. Cena wynajęcia mieszkania w Przemyślu jest dziś (przy pensji minimalnej 2000 brutto) taka sama jak w 2003 roku (przy pensji minimalnej 800 brutto). Dzięki temu, że prezydent miasta lubi rower, mamy mnóstwo ścieżek rowerowych. Do tego piękne trasy dokoła Przemyśla - każdy kto lubi nordic walking, bieganie czy jazdę na rowerze, ma tu raj na ziemi. Mamy nawet stok blisko centrum miasta! Gdyby nie ten cholerny smog, warunków do aktywnego spędzania czasu mogłoby nam pozazdrościć każde miasto w Polsce. Jedynym argumentem więc za wyrzuceniem Chomy ze stołka jest ten smog - niech się te nasze władze, do ku... nędzy, wreszcie opamiętają i przestaną wycinać z przestrzeni miejskiej zieleń wszelaką, bo my za rok WYTNIEMY WAS. Poza tym chwała Wam i Waszym kolegom. Ch...e precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.17, 23:13 KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Ruina Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.mt.pl 05.10.17, 09:03 Czy Ty "cypisie" masz tak już zwapniony mózg, że nie potrafisz dodać własnego poglądu tylko ciągle wstawiasz KLIK? Kiedyś taki palant mieszkał na ul. Grodzkiej 3 (było tam Kolegium wykroczeń) i tak jak Ty ciągle właził w dyskusje jak majtki w waginę pisząc bez przerwy do dawnego "Życia Przemyskiego". Trudno ale takie czubki jak (...) powinny istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.17, 17:41 KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.przemysl.zicom.pl 05.10.17, 17:54 Masz rację Marian, ale chłopczyna startował od Łoleszka, miał obiecane stanowisko i nic... to frustracja goni frustrację. Przyklejony całymi dniami do kompa klika i klika, bo uczciwej pracy się nie czepi taki... wydaje mu się że w końcu "wyklika" sobie jakąś intratną posadę za dobre, nasze pieniądze... i tak znowu w godzinach pracy będzie sobie klikał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.17, 20:22 KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Mój kandydat na prezydenta Przemyśla 2018 IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.17, 21:23 Oświeć mnie, drogi Zosiu, jaka praca jest uczciwa, a jaka nieuczciwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol niech żyje bal IP: *.ip.oxynet.pl 05.10.17, 18:08 Tak się składa że Pan Baaal to już kolejną fuchę odcina w KSS ze swoimi także powinno mu starczyć a na prezydenta raczej ktoś bardziej pokorny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: niech żyje bal IP: *.toya.net.pl 10.10.17, 17:21 Mirosław Majkowski wygrywa prawybory! Najlepszy kandydat na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: niech żyje bal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.17, 10:20 Ale kongresmenem został... KLIK Odpowiedz Link Zgłoś