Dodaj do ulubionych

Gdzie w Przemyślu ...??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:40
Gdzie w Przemyślu znajduje się zakład wykonujący szlify cylindrów dwusuwów i
ile to kosztuje ??
Obserwuj wątek
    • Gość: wapgo Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:27
      najlepiej na smolki za 0,7 zrobia wszystko i to expers polecam choc nie
      probowałem
    • Gość: anonim Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:18
      nikt nie wie ??!!??
      • Gość: prezes Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.prz.rzeszow.pl 11.05.05, 16:00
        anonim a co masz za maszyne???:):):) powiem Ci ze w POLNEJ moga ci zrobic
        szlif,pozniej u Jabłonskiego na Goszczynskiego (chyba tak nazywa sie ta ulica)
        to jest boczna grunwaldzkiej ,przy osiedlu warnenczyka.Mozesz tez zaniesc do
        Adama Pysia na dwernickiego,to sa domki jednorodzinne na kazanowie,on ma tam
        warsztat motocykowy.pozdro
        • Gość: anonim Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:29
          Chodzi o szlif cylindra javy 175cz.
          • Gość: prezes Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.prz.rzeszow.pl 11.05.05, 17:16
            bez zadnych problemów powinni ci to zrobic w wymienionych warsztatach--szczerze
            polecam Adama Pysia,poniewaz u niego robiłem i wiem ze zna sie na robocie.A o
            pozostałych warsztatach to tylko słyszałem wiec nie bede sie wypowiadał na
            temat swiadczonych prze nie usług,ale w POLNEJ tez maja dobrych
            fachowców.szybkiego remontu i udanego sezonu.pozdro
    • Gość: prezes Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.prz.rzeszow.pl 11.05.05, 16:17
      warsztat pana jabłonskiego jednak nie jest na goszczynskiego tylko na
      dolinskiego :):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka