Gość: anonim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:40 Gdzie w Przemyślu znajduje się zakład wykonujący szlify cylindrów dwusuwów i ile to kosztuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wapgo Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:27 najlepiej na smolki za 0,7 zrobia wszystko i to expers polecam choc nie probowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:18 nikt nie wie ??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.prz.rzeszow.pl 11.05.05, 16:00 anonim a co masz za maszyne???:):):) powiem Ci ze w POLNEJ moga ci zrobic szlif,pozniej u Jabłonskiego na Goszczynskiego (chyba tak nazywa sie ta ulica) to jest boczna grunwaldzkiej ,przy osiedlu warnenczyka.Mozesz tez zaniesc do Adama Pysia na dwernickiego,to sa domki jednorodzinne na kazanowie,on ma tam warsztat motocykowy.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:29 Chodzi o szlif cylindra javy 175cz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.prz.rzeszow.pl 11.05.05, 17:16 bez zadnych problemów powinni ci to zrobic w wymienionych warsztatach--szczerze polecam Adama Pysia,poniewaz u niego robiłem i wiem ze zna sie na robocie.A o pozostałych warsztatach to tylko słyszałem wiec nie bede sie wypowiadał na temat swiadczonych prze nie usług,ale w POLNEJ tez maja dobrych fachowców.szybkiego remontu i udanego sezonu.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Gdzie w Przemyślu ...?? IP: *.prz.rzeszow.pl 11.05.05, 16:17 warsztat pana jabłonskiego jednak nie jest na goszczynskiego tylko na dolinskiego :):) Odpowiedz Link Zgłoś