Gość: anal_fabeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:59 gdzie można posłuchac trójki (chodzi mi o radio) w sieci. podajcie link, bo ja nie mogę znaleźć (głupi jestem czy co) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: pytanko mam !!! 16.06.05, 10:19 Dziwne ... ja znalazłem natychmiast za pomocą googli ... www.google.pl/search?hl=pl&q=program+3+polskie+radio+s%C5%82uchaj&lr= www.polskieradio.pl/trojka/ www.radio.com.pl/st/program3.asx Problemy z wklepaniem 4 słów w wyszukiwarkę mamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anal_fabeta Re: pytanko mam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:47 nick mój powinien trochę ci wyjaśnić sprawę :) a tak serio to do tego sam doszedłem tylko jakoś odpalić się z żadnej stronki nie chce ale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: pytanko mam !!! 16.06.05, 10:47 www.radio.com.pl/st/program3.asx Ja jakoś słucham z tego adresu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anal_fabeta Re: pytanko mam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:01 a moje przeglądarki nie chcą wyświetlić tej stronki Odpowiedz Link Zgłoś