Gość: tira-rira IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:45 Rozpoczęły się poważne prace drogowe na ul.Słowackiego od Placu na Bramie.Ktoś ma informacje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaciura Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego IP: *.mcon.pl 09.08.05, 13:19 Czyżby ruszyły prace przy remoncie/wymianie kanalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Prace drogowe na ul.Słowackiego 13.08.05, 21:58 To wymiana nawierzchni na odcinku ulicy Słowackiego od skrzyżowania z ulicą Dworskiego do skrzyżowania z ulicą Rejtana. Najpierw swoje zrobić musi PWiK... Jest to inwestycja prezydenta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 07:00 Prace prowadzi jedna z lepszych firm,więc można mieć nadzieję,że pójdzie sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom BoY Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego IP: 80.51.255.* 14.08.05, 22:54 Jak na moje oko powinni cos zroic z ulica 3-go maja bo jest bradziej niz tagiczna to samo grunwaldzka :) (obie te drogi są najbardziej sponiewierane od strony wjazdu do przemyśla) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloo Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego IP: *.mcon.pl 15.08.05, 14:13 co to znaczy inwestycja prezydenta, to prezydent za swoje pieniądze remontauje drogę? Człowieku prezydent ma tyle do tego co nic. Decyzję podejmuje RM,a pieniądze są naszymi pieniędzmi czyli podatników. Też chciałbym remontowac drogę za cudze pieniądze i żeby mówiono że to ja wyremontowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego 15.08.05, 20:08 Kloo, rozweseliłeś mnie, dziękuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś