Dodaj do ulubionych

Prace drogowe na ul.Słowackiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:45
Rozpoczęły się poważne prace drogowe na ul.Słowackiego od Placu na Bramie.Ktoś ma informacje na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: zaciura Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego IP: *.mcon.pl 09.08.05, 13:19
      Czyżby ruszyły prace przy remoncie/wymianie kanalizacji?
      • rapapo Prace drogowe na ul.Słowackiego 13.08.05, 21:58
        To wymiana nawierzchni na odcinku ulicy Słowackiego od skrzyżowania z ulicą
        Dworskiego do skrzyżowania z ulicą Rejtana. Najpierw swoje zrobić musi PWiK...
        Jest to inwestycja prezydenta.

Pozdrawiam
        • Gość: nieżyt Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 07:00
          Prace prowadzi jedna z lepszych firm,więc można mieć nadzieję,że pójdzie
          sprawnie.
          • Gość: Ziom BoY Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego IP: 80.51.255.* 14.08.05, 22:54
            Jak na moje oko powinni cos zroic z ulica 3-go maja bo jest bradziej niz
            tagiczna to samo grunwaldzka :) (obie te drogi są najbardziej sponiewierane od
            strony wjazdu do przemyśla)
        • Gość: kloo Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego IP: *.mcon.pl 15.08.05, 14:13
          co to znaczy inwestycja prezydenta, to prezydent za swoje pieniądze remontauje
          drogę? Człowieku prezydent ma tyle do tego co nic. Decyzję podejmuje RM,a
          pieniądze są naszymi pieniędzmi czyli podatników. Też chciałbym remontowac
          drogę za cudze pieniądze i żeby mówiono że to ja wyremontowałem.
          • rapapo Re: Prace drogowe na ul.Słowackiego 15.08.05, 20:08
            Kloo,
            rozweseliłeś mnie, dziękuję! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka