gofa 12.09.02, 10:39 czytaliscie? www.nowiny.media.pl/apps/pbcs.dll/article?Site=NW&Date=20020912&Category=PRZEMYSL&ArtNo=209110024&Ref=AR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wook Re: muzealne inwestycje 12.09.02, 11:12 super!!! Jaroław od dawna ma już taką kamienicę z wystrojem mieszczańskim, dobrze że i nasze miasto się wreszcie doczekało, no i ta winiarnia węgierska, dobry pomysł :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artie Re: muzealne inwestycje IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:14 Czytaliśmy i jesteśmy pod wrażeniem. Zobaczymy, co z tego wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: muzealne inwestycje 12.09.02, 11:28 prawda? pomysl jest swietny, musimy tylko rok poczekac... ale ta winiarnia wegierska... no no... a skoro jestesmy w temacie muzealnym...byl ktos z Was w 'muzeum fajek i dzwonow' ? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: muzealne inwestycje 12.09.02, 13:20 wstyd się przyznać, tyle razy tamtędy przechodziłem, zawsze miałem ochotę zaglądnąć, ale coś wypadało - nie byłem!!! to wstyd ale taka prawda:( Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: muzealne inwestycje 12.09.02, 13:30 a ja bylam! i goraco polecam! bardzo dobrze zaaranżowane wnętrze, wystawa też świetna ( chociaż mam kilka zastrzeżeń...;) ale najważniejszą rzeczą która skłoniła mnie do pójścia do muzeum był taras widokowy! no i dzięki temu mam kilka pięknych zdjęć :) Odpowiedz Link Zgłoś