Dodaj do ulubionych

Pub, pub, pub...

IP: 62.233.163.* 01.02.03, 17:01
Czesc!
Ktory pub w Przemyslu jest godny polecenia? Lubie Salto. A Ty?
Pozdrawiam. Rychu.
Obserwuj wątek
    • wook Re: Pub, pub, pub... 01.02.03, 17:06
      Hm... odpowiem jak zacznę znowu je odwiedzać po prawie półrocznej przerwie :))
      • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 08.02.03, 16:34
        Czesc!

No, to co nikt nie pije piwa z forumowiczow?
        Tacy niepijacy ludzie...
        • gofa Re: Pub, pub, pub... 08.02.03, 16:40
          Rychu... ostatni raz byłam w Przemyślu pół roku temu i jedyne miejsce jakie
          udało mi się odwiedzić było właśnie "Salto"...
          • wook Re: Pub, pub, pub... 08.02.03, 18:16
            A ja jestem ale jakoś nie miałem jeszcze okazji zajrzeć, chyba muszę się
            poprawić :))))
            • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 08.02.03, 18:42
              wook napisał:

> A ja jestem ale jakoś nie miałem jeszcze okazji zajrzeć, chyba muszę się
              > poprawić :))))

Cze
              Byl na Kazimierzowskiej Pub u Druida, co teraz tam jest?
              Pzdr
              • gofa Re: Pub, pub, pub... 08.02.03, 19:17
                Na wakacjach była tam kafejka internetowa...
                • wook Re: Pub, pub, pub... 08.02.03, 19:23
                  a teraz tam jest wszędzie dużo śniegu :)))
                • wook Re: Pub, pub, pub... 08.02.03, 19:33
                  gofa napisała:

> Na wakacjach była tam kafejka internetowa...

Skoro tam była kafejka, to dlaczego tak rzadko nas odwiedzałaś??? tłumacz się
                  teraz :))))
                  • gofa Re: Pub, pub, pub... 09.02.03, 23:46
                    wook napisał:

> Skoro tam była kafejka, to dlaczego tak rzadko nas odwiedzałaś??? tłumacz
                    się
                    > teraz :))))

ups...wpadłam ;) byłam tam raz! i byłam zaskoczona - mile - ceną za godzine
                    surfowania ;)
                • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 08.02.03, 19:40
                  gofa napisała:

> Na wakacjach była tam kafejka internetowa...

Kafejka to byl wlasnie ten Pub u Druida.
                  A co jest teraz?

• Gość: bywalec Re: Pub, pub, pub... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 18:34
      jest ,jest świetny pub na Franciszkańskiej - Pub Angielski ,filmowy , naprawdę
      super,polecam
      • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 09.02.03, 20:02
        Gość portalu: bywalec napisał(a):

> jest ,jest świetny pub na Franciszkańskiej - Pub Angielski ,filmowy ,
        naprawdę
        > super,polecam

A dokładnie w którym miejscu Franciszkańskiej jest ten pub?
        Pzdr.
        • Gość: !!!!!!!!promilek Re: Pub, pub, pub... IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 11.02.03, 19:32
          Huh huh huh ...

Najlepszy pub ??? nie zdradzę od razu nazwy ... podam dwie metody dostania się
          do niego ...

Ul. Jagiellońska ... linia 28 ... najlepiej po 17 w aktualnej porze roku , gdyż
          obowiązkowo musi być już całkowicie ciemno ...

Dla niezorientowanych - godziny odjazdu z przyst. Jagiellońska w stronę
          zielonki (trzeba wysiąść pod tym popieprzonym pomnikiem co postawiono nie dość
          dawno) 17:13 ; 18:33 ; 19:48 ; 20:58 ; 22:20 ; ...

Po opuszczeniu jelcza idziemy w stronę przekaźnika ... po minięciu przekaźnika
          mamy zdemolowaną uliczke w prawo ... jest to ul. Tatarska ... i przed
          samiusieńskim skrętem w tą uliczkę jest miły pagurek ... rozpościeramy
          reklamówkę ... z drugiej wyciągamy browary ... palimy faję popijając wspomniane
          trunki i delektujemy się widokiem medyczki ... 3-maja ... serpentynek ...
          zielonego rycerskiego ;) ahhhh..... klimat okolic kopca jest po prostu
          boski ... ile mózgojebów się tam za szkoły opróżniło ...

Ups ... zapomniałbym o alternetywnej trasie ...

Piechotą : Rynek ... Obok katedry ... Tatarską w góre ... mija się Rodzinną i
          już wtedy można otwierać reklamówkę i nośniki trunków ;) bo do celu podróży
          zostało tylko kilkadziesiąt metrów ...

Tego pubu nic nie przebija ...

!!!!!!!!promilek_żulerski
          • wook Re: Pub, pub, pub... 11.02.03, 19:45
            Promilek!!! brawo!... super to opisałeś, hahaha nie raz tam się chodziło z
            browarkami, a i tuż, tuż robiło sie wspaniałe ogniska(tuż obok przekaźnika-
            teraz jest to miejsce zdemolowane - napewno kojarzysz???)
            • wook Re: Pub, pub, pub... 11.02.03, 19:49
              A... jeszcze o "Cinema Pub" Franciszkańska 35(angielski pub), cóż nie ma
              szyldu, szyby zakryte papierem chyba pakunkowym, dziś akuratnie wylało szambo
              w ubikacji, ostatnio w środku był fetorek, atmosfera.... zalezy co kto lubi,
              fotele wygodne, ale przyśrubowane(z kina z Sanoka), trzeba się przyzwyczaic;)))
              • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: *.eko.uj.edu.pl 12.02.03, 14:02
                A ja z uporem maniaka pytam.
                Co jest w dawnym Pubie u Druida?
                NIe jestem teraz w P-slu i trudno mi to sprawdzic :)))
                Licze na forumowiczow...
                • Gość: nowy Re: Pub, pub, pub... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 19:16
                  Kto zna Saldo lub salto niech da znać,chcę tam wyprawić 18 .Czy warto?
                  • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 12.02.03, 19:29
                    Salto jest OK.
                    Maja fajny drink: Pawie Oczko- piwo, wodka, sok malinowy. No i jaki tani chyba
                    3,50.
                    Pzdr. Rychu
                    • gofa Re: Pub, pub, pub... 12.02.03, 20:19
                      nowy! słyszałam, że tam nawet wyprawiają wieczory kawalerskie, wiec 18 to
                      chyba też dobry pomysł! chociaż ja polecam plener... :)
                      • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 12.02.03, 20:22
                        Znam kilka takich "plenerow":
                        parking kolo przekaznika, nad Sanem pod tarasem.... :)))
                        • Gość: !!!!!!!!promilek Re: Pub, pub, pub... IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 12.02.03, 20:25
                          2 PLN za godzinę ... motory i wózki inwalidzkie 50 % ceny ...

!!!!!!!!promilek_bez_godności
                          • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 12.02.03, 20:42
                            Promilek ty jestes dobrze poinformowany (patrz Kazanow)
                            wiesz co jest w bylym Pubie u Druida przy Kazimierzowskiej?
                            • gofa Re: Pub, pub, pub... 12.02.03, 20:45
                              !!!!!promilek zaraz zadzwoni do kogoś i nam powie ;)
                              • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 12.02.03, 20:52
                                Tak promilek to potentat telefoniczny,
                                te jego 0-700... :))
                                • Gość: !!!!!!!!promilek Re: Pub, pub, pub... IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 12.02.03, 20:56
                                  Tenże druid aktualnie nazywa sie MAŁPA ...

Jest tam knajpa połączona z kafejką netową ...

!!!!!!!!promilek_po_telefonie
                                  • gofa Re: Pub, pub, pub... 12.02.03, 20:59
                                    hehehe - tyle to ja wiedzialam - bo tak bylo i na wakacjach :)
                                  • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 12.02.03, 20:59
                                    Dobrze mowilem, ze na promilka mozna liczyc!!!
                                    I co? Spoko ta @?
                                    • Gość: !!!!!!!!promilek Re: Pub, pub, pub... IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 12.02.03, 21:03
                                      gofa ... spodziewałaś się, że co ???

powiem kto ostatnio oddawał mocz w ichniej toalecie, czy może kto potknął się o
                                      krzesło koło kompa ...

Krótko mówiąc ... nic się tam ciekawego nie dzieje ...

Już lepiej walić do FANTOMA (żadno ok - fantom wiecznie żywy) ... mimo mej
                                      szczerej sympatii do karolka aktualnie prowadzącego tą budę ... nie będę używał
                                      jego nazwy , czyli O.K. ... bo jam ci przesiadywał w fantomie ... czy też po
                                      zmianie nadal stosowałem nazwę Hubal ...

Pozdrawiam ...

!!!!!!!!promilek_niezmienialny
                                      • gofa Re: Pub, pub, pub... 12.02.03, 21:05
                                        aaa! ja się nie spodziewałam rewelacji, Rychu sie spodziewał ;)
                                      • Gość: Rychu Re: Pub, pub, pub... IP: 62.233.163.* 12.02.03, 21:06
                                        fantom, fantomas....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka