Dodaj do ulubionych

Partia demokratyczna -wspomnienia czar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:51
jakie nastroje wśród wyborców demokratów
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek77 Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:28
      Bojowe, bardzo bojowe...
      • Gość: Jaga Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.mcon.pl 27.10.06, 03:02
        Spadać demokratycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: peter_1000 Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:53
          Bardzo mądra i wyczerpująca odpowiedź. Ja bym niedemokratycznie skierował autora
          na badania IQ. Chociaż wynik jest bardzo przewidywalny.
    • Gość: Jolka Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 27.10.06, 14:30
      Nastroje? O niebo lepsze niż z PiS-uarze, partii łgarzy, kombinatorów i
      przekrętasów, najwierniejszzcych spadkobierców dawnych towaryzszy spod znaku
      Josipa Wissarionowicza S. A co, jest może inaczej, towarzysze i towarzyszki PiS-
      uardessy?
    • Gość: cat Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:41
      Mówta co chceta przeciez i tak oprócz rodzin nikt nie bedzie głosował na takie
      wynalazki- nawet w przemyslu pies z kulawa noga sie nimi nie interesuje . Paru
      gości zrobi troche ruchy na forach bo to najprostrze a zobaczycie ile głosów
      dostaną:))))))
      • Gość: wiktor Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 11:52
        Ja myślę że prawdziwym wynalazkiem jest kandydatura Leszka Oleszka czy trzecia
        pozycja szefa przemyskiej Młodzieży Wszcechpolskiej na liście Pisu. Ale właśnie
        w Przemyślu to oni mają większe szanse wjeść do rady niż ktoś tak zasłużony jak
        Andrzej Beresecki z PD. Smutne.
        • rychu_z_przemysla A propos Partii Demokratycznej 29.10.06, 14:10
          A propos Partii Demokratycznej.
          W ich witrynie czytam:

"Jerzy Krużel
          Od końca września nasz przemyski radny Jerzy Krużel nie jest już członkiem
          Partii Demokratycznej. Przystępując do wyborów samorządowych po stronie
          Platformy Obywatelskiej, wstąpił także w jej szeregi.
          Partia Demokratyczna dziękuje panu Jerzemu za lata współpracy i życzy mu
          wszystkiego najlepszego, w świecie wielkiej polityki bez zasad."

podkarpackie.demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0012,0035

Skąd w Partii Demokratycznej taki nagły atak zasad???

• Gość: peter_1000 Re: A propos Partii Demokratycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:30
            A dlaczego oskarżasz ją o brak zasad?
            • Gość: mirek77 Re: A propos Partii Demokratycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 02:35
              Rychu rzuca sloganami, a jak trzeba je uzasadnić, szybko się z wątku zmywa
            • Gość: MAREK Re: A propos Partii Demokratycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:21
              Dziś dostałem ulotkę PD. Wstydzę sie, że przez tyle lat glosowałem na UW i PD.
              Taka partia musi zginąć za popieranie Chomy i PISU .Wstyd mi za was PALANTY !!!!
              • Gość: Peter_1000 Re: A propos Partii Demokratycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:43
                Problem z krytykami Partii Demokratycznej jest taki, że cokolwiek by demokracki
                nie zrobili, w którąkolwiek nie odwrócili by się stronę to z każdej strony
                dostają baty :). PD zawarła kolalicję krajową z lewicą, i zaraz rozległy się
                krzyki że sprzedaje swój rodowód solidarnościowy, przemyskie koło poparło
                Roberta Chomę, to życzą nam unicestwienia. A ja przypomnę co pisałem w innym
                temacie: Poparcie prezydenta Chomy wynika z tego, iż naszym zdaniem jest to
                najlepszy kandydat w tych wyborach. Jesteśmy świadomi że w trakcie jego
                przezydentury były popełniane poważne błędy, dlatego nasze poparcie nie jest
                bezkrytyczne. Jest to poparcie dla jego osoby a nie dla ugrupowania, którego
                jest członkiem. Nie popieramy PISu, nie zblokowaliśy się z nimi, a wręcz
                jesteśmy zszokowani wpuszczeniem przez nich na swoje listy skrajnych prawicowców
                z Młodzieży Wszechpolskiej. Oficjalne stanowisko Komitetu Wyborczego
                "Demokratyczny Przemyśl" w sprawie poparacia kandydata na prezydenta można
                znaleźć na oficjalnej stronie komitetu:
                www.demokraci-przemysl.pl
      • jobrave Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar 10.11.06, 03:02
        w ogóle ich nie widać i nazwa niefortunna z PeDałami się kojarzy i to nie tylko
        mnie, że też Onyszkiewicz czy Frasyniuk nie wpadli na to...
    • Gość: przemyslak Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:59
      a dlaczego nie statuje szef demokratów - dziwne prawda
      a propo popierać kogoś i nie blokować się też dziwne
      • Gość: Zegarek Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.mcon.pl 04.11.06, 18:01
        Jak partia demokratyczna może popierać R. Chome w wyborach samorządowych. Coś im
        się chyba pomyliło. Paranoja.

Dlatego na Waszą zakichaną listę nie zagłosuje. Głosów szukajcie gdzie indziej.
        • Gość: zdziwiony Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:31
          A jakby poparli kogos innego to zagłosowałbyś?
          • Gość: Xara Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:00
            zobaczysz po wynikach ilu głosuje na takie wynalazki:)))
            • Gość: Ryba Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 02:26
              ja zagłosuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka