Gość: swój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:51 jakie nastroje wśród wyborców demokratów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek77 Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:28 Bojowe, bardzo bojowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.mcon.pl 27.10.06, 03:02 Spadać demokratycznie!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter_1000 Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:53 Bardzo mądra i wyczerpująca odpowiedź. Ja bym niedemokratycznie skierował autora na badania IQ. Chociaż wynik jest bardzo przewidywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 27.10.06, 14:30 Nastroje? O niebo lepsze niż z PiS-uarze, partii łgarzy, kombinatorów i przekrętasów, najwierniejszzcych spadkobierców dawnych towaryzszy spod znaku Josipa Wissarionowicza S. A co, jest może inaczej, towarzysze i towarzyszki PiS- uardessy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:41 Mówta co chceta przeciez i tak oprócz rodzin nikt nie bedzie głosował na takie wynalazki- nawet w przemyslu pies z kulawa noga sie nimi nie interesuje . Paru gości zrobi troche ruchy na forach bo to najprostrze a zobaczycie ile głosów dostaną:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 11:52 Ja myślę że prawdziwym wynalazkiem jest kandydatura Leszka Oleszka czy trzecia pozycja szefa przemyskiej Młodzieży Wszcechpolskiej na liście Pisu. Ale właśnie w Przemyślu to oni mają większe szanse wjeść do rady niż ktoś tak zasłużony jak Andrzej Beresecki z PD. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla A propos Partii Demokratycznej 29.10.06, 14:10 A propos Partii Demokratycznej. W ich witrynie czytam: "Jerzy Krużel Od końca września nasz przemyski radny Jerzy Krużel nie jest już członkiem Partii Demokratycznej. Przystępując do wyborów samorządowych po stronie Platformy Obywatelskiej, wstąpił także w jej szeregi. Partia Demokratyczna dziękuje panu Jerzemu za lata współpracy i życzy mu wszystkiego najlepszego, w świecie wielkiej polityki bez zasad." podkarpackie.demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0012,0035 Skąd w Partii Demokratycznej taki nagły atak zasad??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter_1000 Re: A propos Partii Demokratycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:30 A dlaczego oskarżasz ją o brak zasad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek77 Re: A propos Partii Demokratycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 02:35 Rychu rzuca sloganami, a jak trzeba je uzasadnić, szybko się z wątku zmywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: A propos Partii Demokratycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:21 Dziś dostałem ulotkę PD. Wstydzę sie, że przez tyle lat glosowałem na UW i PD. Taka partia musi zginąć za popieranie Chomy i PISU .Wstyd mi za was PALANTY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter_1000 Re: A propos Partii Demokratycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:43 Problem z krytykami Partii Demokratycznej jest taki, że cokolwiek by demokracki nie zrobili, w którąkolwiek nie odwrócili by się stronę to z każdej strony dostają baty :). PD zawarła kolalicję krajową z lewicą, i zaraz rozległy się krzyki że sprzedaje swój rodowód solidarnościowy, przemyskie koło poparło Roberta Chomę, to życzą nam unicestwienia. A ja przypomnę co pisałem w innym temacie: Poparcie prezydenta Chomy wynika z tego, iż naszym zdaniem jest to najlepszy kandydat w tych wyborach. Jesteśmy świadomi że w trakcie jego przezydentury były popełniane poważne błędy, dlatego nasze poparcie nie jest bezkrytyczne. Jest to poparcie dla jego osoby a nie dla ugrupowania, którego jest członkiem. Nie popieramy PISu, nie zblokowaliśy się z nimi, a wręcz jesteśmy zszokowani wpuszczeniem przez nich na swoje listy skrajnych prawicowców z Młodzieży Wszechpolskiej. Oficjalne stanowisko Komitetu Wyborczego "Demokratyczny Przemyśl" w sprawie poparacia kandydata na prezydenta można znaleźć na oficjalnej stronie komitetu: www.demokraci-przemysl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar 10.11.06, 03:02 w ogóle ich nie widać i nazwa niefortunna z PeDałami się kojarzy i to nie tylko mnie, że też Onyszkiewicz czy Frasyniuk nie wpadli na to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyslak Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:59 a dlaczego nie statuje szef demokratów - dziwne prawda a propo popierać kogoś i nie blokować się też dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zegarek Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.mcon.pl 04.11.06, 18:01 Jak partia demokratyczna może popierać R. Chome w wyborach samorządowych. Coś im się chyba pomyliło. Paranoja. Dlatego na Waszą zakichaną listę nie zagłosuje. Głosów szukajcie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:31 A jakby poparli kogos innego to zagłosowałbyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xara Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:00 zobaczysz po wynikach ilu głosuje na takie wynalazki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Partia demokratyczna -wspomnienia czar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 02:26 ja zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś