Dodaj do ulubionych

stomatolog

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 06:33
Witam. Wiem, że już był gdzieś taki wątek, ale nie mogę go znaleźć. Proszę o
pomoc: czy ktoś może polecić naprawdę dobrego stomatologa, oczywiście z
profesjonalnym już sprzętem?
Obserwuj wątek
    • Gość: peter_1000 Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:32
      Hehe!! Może pan doktor Strzałkowski??
      • Gość: EB Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:00
        ER-DENT na Spiechowicza 6/19.
        • Gość: tomto Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:19
          PAN TOMEK WITALIS JEST NA 5. SPRZET I WIEDZA jak w EUROPie...NIE CO
          NIEKTÓRZY ...ha! A tak serio, chodziłam wczesniej w Krakowie bo tam mieszkałam,
          w Przemyślu szukałam kogoś dobrego 2 lata i trafiłam na Pana Tomka. Swietny
          miły człowiek.Polecam
          • Gość: Prawdziwymężczyzna Re: stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:38
            I jeżdzi Subaru WRC,prawdziwy mężczyzna!
            • Gość: tomto Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:46
              echhh jak ta zazdrość w oczy daje...:-) jeździ bo go na to stać!wiec nie trac
              czasu na dopiski i bierz sie do roboty, moze kiedyś za 30 lat tez sobie kupisz
              takie subaru!:-) :-) :-) :-)
              • Gość: Prawdziwymężczyzna Re: stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:12
                Ależ ja mu wcale nie zazdroszczę!Pracyje,zarabia więc go stać.
                Co do mnie,też jeżdżę niezłym wozem,dlatego na tym polu(i nie tylko zazdrość
                jest mi obca.
                • Gość: Prawdziwymężczyzna Re: stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:14
                  Faktem też jest,że jest bardzo dobrym fachowcem.
              • Gość: Zbychu z Przemyśla Re: stomatolog IP: *.mcon.pl 02.11.06, 16:07
                Ty jesteś chyba Tamto.Piszesz Tomek.A wiesz tamto, ze proste wypełnienie
                kosztuje kilkadziesiat złotych?I taki twój tomek rznie kasę.Jasne.Ale NiGDY
                zasrancu nie pisz, aby ktos, kogo nie stać na tomka wziął się do roboty.Bo
                gó..arzu wiekszość uczciwych ludzi pracuje uczciwie.Pan tomek
                też.Spadaj!!!!!!!!!!!
                • Gość: tomto Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:38
                  o cu to wogóle chodzi?? czy wy ludzie nie potraficie odpowiadać na banalne
                  pytania w forum? Nie wiem czy to atmosfera Przemyśla? i nie wiem o co chodzi
                  jakiemuś Zbychowi...bardzo lubię chodzić i leczyc zęby u Pana Witalisa...a ty
                  chyba cos zle zrozumiałes...a moze by tak czytać po dwa razy??
                  Zajmij sie swoim forum Jarosław, bo nie ładnie tak krzyczeć zupełnie bez
                  powodu...czy to nie nadaje sie do sądu?cytuje : zasrańcu/ chyba zniesławienie,
                  radzę przeprosić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kudlata Re: stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 06:46
            aczy możesz napisac gdzie on przyjmuje?
            • Gość: adres Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:51
              Kraszewskiego,(niedaleko szpaka)budynek gdzie znajduje się szkoła językowa.
              mogę podać ci nr tel, ale chyba nie tak na forum?
              • n0rek Re: stomatolog 07.11.06, 08:42
                a ja polece doktora ireneusza karbownika, jest z krakowa i ma tez swietne podejscie do dzieci, jezeli chodzi o sprzet to nie widze lepszego w przemyslu a bylem u wielu, nawet u wspomnianego wczesniej Pana Witalisa
                Przyjmuje on w gabinecie doktora serefko(jest jego zieciem) a obecnie buduje przychodnie
    • Gość: Bolestraszyce Re: stomatolog IP: *.comarch.com 08.11.06, 11:05
      A ja jeżdże do Bolestraszyc :) - nowy gabinecik i fajna pani doktor ;)
      • Gość: gasghashg Re: stomatolog IP: *.171.41.4.crowley.pl 08.11.06, 11:27
        Gienek Strzałkowski!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka