Dodaj do ulubionych

second hand!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:13
czy ubieracie sie drogie panie/panowie w tzw. lumpeksach? w Przemyślu jest ich
całkiem sporo i czesto mozna znalezc ciuchy bardzo dobrej jakosci (znanych
firm) za grosze
Obserwuj wątek
    • Gość: peter_1000 Re: second hand! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 02:13
      Bywam w nich rzadko, jeśli już to w lumpeksie na przeciwko BGŻ. Duża
      powierzchnia spory asortyment i przymierzalnie. Większy wybór raczej w dniu
      dostawy (ale to typowe dla szmateksów)
      • Gość: b. Re: second hand! IP: *.chello.pl 19.11.06, 14:48
        a ja lubię "sklepik" z wycenionymi rzeczami na Franciszkańskiej, koło kościoła.
    • Gość: jacek Re: second hand! IP: *.cable.ubr03.craw.blueyonder.co.uk 19.11.06, 19:07
      mieszkam i pracuej w uk osttanio chcialem dorobic i trafilem do pracy gdzie
      sortowano wlasnie takie rzeczy uzywane:) Powiem wam calkiem sporo jest nowych
      rzeczy niektore byly z metkami to samo tyczy sie portfeli torebek i butow.
      Paczki sa sortowane ale niestety co lepsze ciuchy zostaja w uk a do polski i
      ogolnie do afryki i europy wschodniej ida te ktorych nikt nie chce albo sie nie
      sprzedadza w sklepach bhf;) powodzenia w kupowaniu;)
      • Gość: b. Re: second hand! IP: *.chello.pl 19.11.06, 22:30
        a dzięki, dzięki. jak będę następnym razem na zakupach w uk (niekoniecznie
        second handowych), to pomyślę o Tobie ciepło ;-)
        • Gość: JoBrave Re: second hand! IP: 217.116.110.* 19.11.06, 22:56
          Jesli człowiek nie chce wygladac jak burak jest zmuszony do korzystania
          "lumpeksów", w przemyskich sklepach króluje wyłącznie wiocha, dlatego wszyscy
          wygladają tak samo. Według mnie w każdym szmateksie mozna znaleźć cos
          interesujacego a dla kobiet , to juz prawdziwe El Dorado.A w Wlk. Brytanii
          polecam sieć Oxfam, i tam jest wszystko: ciuchy, aparaty fot. książki, obrazy,
          nie tylko uzywane a wszystko po smiesznych cenach.
          • n0rek Re: second hand! 20.11.06, 09:37
            chrzanisz czlowieku, divers czy reporter ma calkiem fajne ciuchy
            pozatym jak masz troche wiecej kasy to mozesz uderzyc do croppa w rzeszowie
            • Gość: b. Re: second hand! IP: *.chello.pl 20.11.06, 22:02
              ale nie każdy chce chodzić w divers czy reporter, bo po prostu mu ten styl nie
              odpowiada. nie mówiąc już o przemyskich cenach, które bywają o wiele wyższe niż
              w innych miastach, gdzie jest prawdziwa konkurencja, a przede wszystkim sezonowe
              wyprzedaże. dla mnie zakupy są przyjemne, gdy uda mi się kupić dużo dobrego,
              nowego i po niskiej cenie ;-) dlatego lubię second handy, które z drugą ręką nie
              zawsze mają coś wspólnego, bo sprzedają rzeczy nowe, tudzież wyprzedaże, dzięki
              którym kupiłam ostatnio dwie pary markowych spodni i zapłaciłam za nie łącznie
              60 zł :-) (a i to nie była największa okazja)
              • Gość: Dzien Swira Re: second hand! IP: *.ptvk.pl 20.11.06, 22:28
                mam znajomego który w Warszawie chodzi po tego typu sklepach, kupuje markowe
                ciuchy za grosze i odsprzedje je na allegro z kilkakrotnym zyskiem. Calkiem
                niezle na tym zarabia prawde mowiac...
          • Gość: sherlock holmes Re: second hand! IP: *.mcon.pl 20.11.06, 22:49
            No nie! Panie „The Guardianie”!!! Tutaj także się Pan wypowiada? Na wszystkim
            się Pan zna. Tchu mi brak!!! Po raz kolejny!!!
            • Gość: joBrave Re: Do Sherlocka Oszołomlesa IP: *.orange.pl 21.11.06, 22:46
              drogi Oszołomlesie, widzę ześ ty równiez Alfa i Omegą, tez wszędzie cię pełno i
              wszędzie puszczasz te swoje, niestety nie bezwonne, bąki. Tak, tak panie
              redaktorze naczelny "The Voice Of Huta Brzuska", wróc pan lepiej na swój wieszak
              do szmateksu i wiś pan tam w pokoju.Amen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka