Dodaj do ulubionych

Panie Prezydencie Choma

08.02.07, 19:57
Z całym szacunkiem Panie Prezydencie, ale ja jak i tez całe forum "gazeta.pl"
odczuwam pewien niesmak oraz niezadowolenie odnośnie pańskiego zachowania się
w kwestii tak ważnej jak pańska "teczka".
Czy Pan jako człowiek posiadający zaufanie tylu mieszkańców Przemyśla nie
zdawał sobie sprawy z tego, że sprawa ujrzy światło dzienne? Czy Pan jako
osoba o pewnym statusie społecznym liczył na to, że to jakoś się "rozejdzie po
kościach"? Czy Pan jako osoba o największym prestiżu w Przemyślu jako
Prezydent miasta nie mógł to, co Pan ogłosił w pismie, którego czytelników
jet znikoma ilość a przychylnemu Panu ze względu na kolegów jak i kler "NASZ
PRZEMYŚL" ogłosić w np: "Życiu Podkarpackim" lub "Nowinach" ? Czyż nie było by
lepiej dla Pana? Mieszkańcy by to inaczej odebrali a Pan sam zapędził sie w
"ślepy zaułek" z którego ciężko będzie wybrnąć. Nie ganie tutaj na forum Pana
ale piszę dlatego, że wiem o pańskiej częstej obecności na tym forum oraz że
Pan to przeczyta. Współczuje Panu ale niestety proszę samemu odezwać się do
narodu a nie szukać sobie "adwokatów" typu koledzy ze studiów bo może okazać
się, że oni maja tez podobne problemy.
A tak na marginesie? Czy serwis miejski to "kółko różańcowe" czy też to jak w
tytule? Przecież Pan jako Prezydent mógł już wcześniej, od artykułu w "Naszym
Przemyślu" napisać tam o tym! I chyba lepiej by to wyglądało od tego co jest
teraz w mediach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tik-Tak Re: Panie Prezydencie Choma IP: *.mcon.pl 08.02.07, 20:31
      Moze to i ładne, i sensowne, i wyważone, i takie"demoniczne". Zastanawiam sie
      tylko nad pobudkami tego"demona".Czyzby jakis niespełniony lub odsuniety od
      koryta kolejny pracownik administracji?
      Jeślis"demon"wiedział, ze twój były lub niedoszły pryncypał był tym kim był, to
      dlaczego dopiero teraz?Oj krasnalku.
      Jakos mi tak nie pasujesz do tych starych"łajdusów"tego forum.pojawiłes sie jak
      mniemam niezbyt dawno.Czyzby.......
      • jozef47 Re: Panie Prezydencie Choma 08.02.07, 20:37
        Tak i Tik - pudło
      • demon1903 Re: Panie Prezydencie Choma 08.02.07, 20:49
        Gość portalu: Tik-Tak napisał(a):

> Moze to i ładne, i sensowne, i wyważone, i takie"demoniczne". Zastanawiam sie
        > tylko nad pobudkami tego"demona".Czyzby jakis niespełniony lub odsuniety od
        > koryta kolejny pracownik administracji?
        > Jeślis"demon"wiedział, ze twój były lub niedoszły pryncypał był tym kim był, to
        >
        > dlaczego dopiero teraz?Oj krasnalku.
        > Jakos mi tak nie pasujesz do tych starych"łajdusów"tego forum.pojawiłes sie jak
        >
        > mniemam niezbyt dawno.Czyzby.......

No cóż powiem Ci jedno! Lepiej byś nie wiedział kim jestem bo doznasz szoku jak
        Twoja mama na porodówce, gdy Cię ujrzała jako niemowlę. A po za tym nie obrażaj
        pozostałych bywalców forum słowami typu "łajdusy" bo takowych w Przemyślu sie
        nie używa.
    • Gość: IPN Re: Panie Prezydencie Choma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:16
      Nie wiem czy koledzy wiedzą o tym liście.
      • Gość: Tik-Tak Re: Panie Prezydencie Choma IP: *.mcon.pl 08.02.07, 21:31
        A co winna ci moja matka na porodówce.Tak napisałeś.Ja ci nie nie dokuczam, ja
        ci nie wywlekam twego przyjscia na ten zasrany przez kogoś, swiat.Po co ci to?
        Nie masz argumentów to i sie wsciekasz.Rób to dalej.Cenię Cie za obiektywizm.
    • fazi Panie demon 1903... 08.02.07, 22:01
      ...nie przypominam sobie, żebym upoważniał Pana do występowania w moim imieniu
      jako użytkownika tego forum.
      Dlatego żądam kategorycznie, żebyś Pan natychmiast odwołał gołosłowne
      stwierdzenie z pierwszego zdania tego wątku, jakoby "całe fum "gazeta.pl" coś
      tam odczuwało!
      Ja nie odczuwam tego, co mi Pan wciskasz.

Mało tego - uważam, że Prezydent Robert Choma właśnie wyzwolił się z możliwości
      jakiejkolwiek manipulacji Jego osobą (co jest nieosiągalne dla wielu innych).
      Od tej chwili żadna klika po prostu nie ma już "kwitów" na Chomę, co - jak
      wyraźnie widać - jest powodem wściekłego toczenia piany przez dyżurnych.

I jeszcze jedno, Panie demon 1903: wyprzedzająco uprzejmie proszę nie wypisywać
      pod moim adresem podobnych pierdół jak do Tik-Taka, bo zwisa mi to jak kilo
      kitu kim jesteś.
      • Gość: Tik-Tak Re: Panie demon 1903... IP: *.mcon.pl 08.02.07, 22:14
        Jesli FAZI twierdzisz, że słowa demona o mojej matce to pierdoły, no to
        powodzenia.26 maja bodajze jest dzien Matki.Zycz swojej fazi, aby nie
        doswadczyła przynajmniej jak moja.Ze strony demona.
      • cfaniaczka Re: Panie demon 1903... 08.02.07, 22:31
        Ja również, panie Demonie, nie upowazniam Pana do mówienia w moim imieniu :)
        Z problemem niesmaku , niezadowlenia a może nawet traumy radzę więc uporać sie
        samotnie albo, jeśli przypadek cięższy , przy pomocy fachowców ( najlepiej !).
        Grupy wsparcia z tego forum raczej Pan nie stworzy, w każdym razie ja tez
        odpadam , kimkolwiek Pan jest :D
        • Gość: ppp Re: Panie demon 1903... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:37
          a czy ten DEMON to niejest czasami były gamper co też krwi napluł na tym forum
          • Gość: bv Re: Panie demon 1903... IP: *.ptvk.pl 09.02.07, 17:05
            A ja wiem, kim jest demon. Oczywiście osobiście go nieznam, ale wydedukowałem.
            Jobrave go kiedyś zdekonspirował. Szukajcie a znajdziecie.
            fazi napisał:
            "Mało tego - uważam, że Prezydent Robert Choma właśnie wyzwolił się z możliwości
            jakiejkolwiek manipulacji Jego osobą (co jest nieosiągalne dla wielu innych).
            Od tej chwili żadna klika po prostu nie ma już "kwitów" na Chomę, co - jak
            wyraźnie widać - jest powodem wściekłego toczenia piany przez dyżurnych."

WIESZ CO MÓWISZ FAZI.
            • fazi Re: Panie demon 1903... 09.02.07, 18:07
              Wiem.

Dla pewnych ludzi pojęcia takie jak etyka, moralność itp. istnieją tylko po to,
              żeby można było instrumentalnie posłużyć się nimi dla osiągnięcia konkretnych
              celów.
              A nawiązując do tego co napisałem wcześniej o "kwitach", to niemal cała ta
              wielowątkowa nagonka na gościa, który wymknął się z możliwości tzw. trzymania
              go za jaja, jest raczej formą przestrogi dla innych. Innych, czyli tych, którzy
              też znajdują się w podobnej sytuacji, i którzy też - o zgrozo! - próbowaliby
              się uwolnić z sideł obłudnych manipulatorów.
              Jeszcze paru takich gości jak Choma i tymi wszystkimi "teczkami" będzie można
              co najwyżej szafy podpierać.

Nie mam ochoty pisać więcej na ten temat, bo Roberta znam nie od dziś, i
              uważam, że Przemyśl od lat nie miał lepszego prezydenta.
              • Gość: Jack Re: Panie Fazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:14
                A może by tak Ci wszyscy złotouści, jak choćby Pan wskazali konkretnie z
                nazwiska tych, którzy trzymali za jaja p. Roberta. Skąd są, jaką partię czy
                stronnictwo reprezentują, co do tej pory "ugrali" za to trzymanie? Czekam z
                niecierpliwości na odpowiedź!!!
              • Gość: IPN Re: Panie demon 1903... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:20
                Chodzi tylko o to,że prezydent kłamie i to go dyskfalifikuje jako prezydenta
                osoby publicznej.Ktoś napisł w jakimś poście że nie jest osobą publiczną.
                Nieprawda jest bo przepisy prawa bronią go jako funkcjonariusza
                publicznego.Jeśli skłamał to znaczy, że oszukała swoich wyborców i nie wiem
                jakim bybył sprawnym prezydentem zaufania nas wyborców nie odzyska.
                Poczytajcie dzisiejsze Super Nowości, Majgier nie wyobraża sobie współpracy z
                Chomą, a do niedawna papużki nierozłączki.Uważam,że powinien odejść.
                • Gość: aaa Re: Panie demon 1903... IP: *.brnt.cable.ntl.com 09.02.07, 18:38
                  IPN-ie mozesz nie wypowiadac sie w moim imieniu? Akurat Robert Choma ma moje
                  zaufanie i jest mi to obojetne co i kiedy podpisal.
                  Przy okazji ten tekst z Supernowosci jest dostepny online?
                  • demon1903 Re: Panie demon 1903... 09.02.07, 19:07
                    Fazi, Tik-Tak oraz cfaniaczka ... Akurat to co piszecie pod moim adresem mało
                    mnie obchodzi a Was uważam za ludzi "oszukanych ale nieświadomych" Myślę, że
                    chyba nie należycie do "moherów" ale pachniecie mi urzędasami. Jeżeli Pan Choma
                    jest wasza ikoną to wasza sprawa! Kłamiąc oszukał Przemyślan głosujących na
                    niego. Powinien zachować się honorowo i odejść. Całe szczęście, że nigdy nie
                    miałem zamiaru ani też nie głosowałem na Chomę! W moich oczach facet o tak
                    podatnej psychice (sam to oznajmia) na wszelkie w jego mniemaniu zastraszenia
                    nie nadaje się na Prezydenta miasta.
                    • Gość: IPN Re: Panie demon 1903... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:38
                      Popieram Twój post w całości nie nadaje się na Prezydenta miasta i powinien
                      odejść.
                      • Gość: mama Re: Panie demon 1903... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:08
                        to kim jest ten demon? moze by tak jeszcze jakieś szczególiki
                        • jobrave Re: Panie demon 1903... 09.02.07, 21:42
                          Oszukał, oszukał ale policzcie ilu nie oszukał, np. mnie i wielu, wielu innych,
                          którzy na wybory nie poszli. I-na Boga-czy musi byc aż tyle watków dotyczących
                          Chomy?
                        • Gość: Jeden taki... Re: Panie demon 1903... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:44
                          Tik Tak,pachnie mi Zbychem,Cfaniaczka też coś niecoś zalatuje,ale Fazi to
                          weteran tego forum,pisywał tu przed laty. Nie czujecie ironii?!
                          • cfaniaczka Re: Panie demon 1903... 10.02.07, 01:25
                            no jestem ciekawa, możesz rozwinąć? Tylko uważaj na te kule w te płoty... :P
              • Gość: Jack Re: Panie Fazi czekam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 09:09
                Panie Fazi czekam cierpliwie na nazwiska trzymających za .......
            • Gość: Jack Re: Do bv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 12:04
              Może Ty mi powiesz kto należy do kliki, która jakoby miała "kwity" na Chomę. O
              to samo pytam niejakiego Faziego, ale niestety cisza. czekam z
              niecierpliwością!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka