Dodaj do ulubionych

"pub grota"

IP: *.ptvk.pl 18.02.07, 20:46
czy byliscie kiedys w "pubie grota?" jak sie tam bawicie? ja bylam i mam juz opinie na ten temat, ale.. chce tylko wiedziec czy ja zwariowalam czy moze tylko kilkadziesiat innych ludzi? widziliscie jakie tam balety odchodza? jak wam sie to podoba? jak wypada to miejsce na tle innych barow w miescie? i wogole, gdzie tu warto pojsc sie zabawic? ps. majac pomiedzy 25-40 lat...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: hermenegildo Re: "pub grota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:11
      Droga sistro!
      Nigdy nie byliśmy w "pubie grota", zatem nie mamy pojęcia jakie odchodzą tam
      balety, niemniej jeśli jesteś bliżej 25 masz pełne prawo by całkowicie
      zwariować, jesli zaś zbliżasz się do 40 nie wahaj i dzwoń 0888 457 662 :-)
      • jobrave Re: "pub grota" 18.02.07, 22:37
        ... albo całkiem po prostu, zajdź do mnie i byc może swoja wizytą zachęcisz mnie
        do zakupu groty solnej.
        • Gość: hermenegildo Re: "pub grota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:52
          Jeżeli Twój współczynnik atrakcyjności wynosi 9-11 w skali Pilcha dzwoń 0-800:-)
          • jobrave Re: "pub grota" 19.02.07, 08:54
            Teraz, to już nie wiem czy chodzi o moja atrakcyjność czy "Sistry doktora",
            nieporozumienie wynika stąd, Zacny Hermenegildzie, że swoją sugestię zamieściłeś
            po moim postem. Inną sprawą jest to, że "Sistra" ma niską samoocenę, wynikałoby
            to z nicka, jaki sobie przybrała. Sugeruje on, że jej brat jest lekarzem, choć
            to założenie nie musi być słuszne,nie mamy bowiem wystarczających informacji czy
            "Sistra" użyła obiegowej nazwy określającej tę profesję czy też chodzi tu o
            stopień naukowy z bądź jakiej dziedziny. W każdym razie "Sistra" jest dumna z
            tego faktu i jednocześnie uważa, iż jej status w zakresie wykształcenie jest
            nikczemny , iz nie uwzględnia go w swoim nicku, choć mogłoby to brzmieć
            interesująco, np. "Magister Sister", no ale wtedy nie wiedzielibyśmy, że jest
            sistrą doktora.
          • Gość: Tik-Tak Re: "pub grota" IP: *.mcon.pl 19.02.07, 18:15
            Dlaczego Pilcha?
            Farezjusz z Chalkidiki jest jednak obiektywny.To on nalezne dary zbiera spod
            słonca jego.0 800 333 764.Koszt jak za woły - 6,44 zł/min.
      • Gość: Ola Re: "pub grota" IP: *.eranet.pl 22.02.07, 18:35
        Obsługa fatalna (wytapetowane małolaty z gołymi tyłkami) pijani starsi panowie,
        muzyka za głośna. Choć po otwarciu było całkiem fajnie, ostatnio jest jak
        opisałam. Więcej już tam nie pójdę. I to jest opinia moja i moich znajomych.
        Knajpa dla małolatów i chcących je poderwać starszych panów, napewno nie dla
        studentów.
    • Gość: Kibic Re: "pub grota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:07
      ja tam nieraz zaglądam. jest fajnie tylko taki duży ciągle mi zasłania bar i
      nigdy nie mogę dopchać się.
      • Gość: voyto Re: "pub grota" IP: *.chello.pl 19.02.07, 18:50
        ja tam czasem zaglądam, w końcu to jeden z nielicznych pubów w mojej dzielnicy,
        ponoć dobra pizzę robią...no i ten bilard...
        www.clubgrota.pl/
      • Gość: siostradoktora Re: "pub grota" IP: *.ptvk.pl 19.02.07, 19:00
        no i tak jak sie mozna bylo tego spodziewac dyskusja zeszla na nieprzewidziane tory :) tylko jedn aosoba z tego forum zrozumiala pytanie i udalo sie jej udzielic odpowieedzi na rozpoczety przeze mnie watek :) brawo panie Kibic! stad wynika ze reszta gawiedzi nie odwiedza pubu "grota" spedzajac czas na forach internetowych tudziez niewiadomo gdzie. jednakowoz zachecam ine bardziej wychodzace z domu osoby do odpowiedzi namoj watek, poniewaz uwazam iz miejsce samo w sobie jest godne uwagi. jakiej? wlasnie tego stram sie dowiedziec :) ps.pozdrawiam samotnych formenow oczekujacych na atrakcyjne kobitki :)na necie ich nie znajdziecie, aczkowiek czasem pojawiaja sie one w Pubie "grota" (nie wlaczajac swojej w to grono osoby). :]
        • jobrave Re: Do Siostry 20.02.07, 01:56
          A dlaczegóż, to Siostro, siebie nie wliczasz?
          • Gość: hermenegildo Re: Do Siostry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 02:22
            Ja mam taką małą propozycję, którą chciałbym poddać pod głosowanie, czy nie
            moglibyśmy komisyjnie wliczyć siostry powiedzmy z współczynnikiem 8,4 ?
            • Gość: bv Re: Do Siostry IP: *.ptvk.pl 20.02.07, 07:32
              "W każdy piątek i sobotę bawimy się przy karaoke!"

Nie dziękuję, ja nie przyjdę, jeszcze nie mam pie..a. Swoją drogą cały wątek
              to niezła kryptorekama.
              • siostradoktora Re: Do Siostry 20.02.07, 10:43
                oczywiście jest to element, ktorego nie mozna nie zauwazyc :) jednakże nie o reklame, kryptoreklame czy tez anty-reklame tu chodzi:) chodzi o to ze chce wiedziec co sadza ludzie ktorzy znalezli sie chociaz raz w Pubie "grota", jak sie bawia i co mysla o tym miejscu :) lub ewentualnie o tym gdzie alternatywnie mozna sie pobawic w przemyslu. a kryptoreklame stosuje jeden z wlasciecieli solariow w tym miescie, ale bez szczegolow ;] tak wiec, prosze niepowaznie traktowac ten mini watek i nie odbiegac od tematu, chociaz z innego zrodla mi wiadomo ze brak zrozumienia tematow charakteryzuje raczej pokolenia mlodsze niz 25-40 totez prosze mnie zrozumiec dobrze: jak sie bawicie w pubie grota? :)lub: gdzie warto sie bawic? :)
                • Gość: mag Re: Do Siostry IP: 82.160.240.* 20.02.07, 11:08
                  Jak już mamy trzymać się tematu.
                  Byłam raz, zabłądziłyśmy z koleżankami po pracy coby się piwka napić.
                  Po pierwsze, nadymione niemiłosiernie, aż w oczy drapie.
                  Po drugie nieprzytulnie
                  po trzecie, jak na miejsce któro nie może się pochwalić jakimś nadmiernym
                  metrażem, to niestety muzyka za głośna, trzeba do siebie krzyczeć, no chyba, że
                  ktoś idzie nie poto by się do siebie odzywać. mieszczę się w podanym przez
                  Ciebie przedziale 25-40, ale z tego co tam widziałam, to średnia wieku niestety
                  poniżej...... Niestety nie przypadł mi do gustu i raczej już tam nie zajrzę....
                  To oczywiście moje subiektywne odczucia, może czego innego oczekuję po lokalu.
                  A na babskie posiadówki, wybieram Absynt
                  • jobrave Re: Do Siostry 20.02.07, 13:27
                    Zgadzam się absolutnie z kolejną siostrą, która zechciała zaszczycić swą
                    obecnością ów skromny i, rzec by się chciało, trywialny wątek ale ad rem:
                    enwiroment "Absyntu" ze względu na swoje "ph", jest zdecydowanie przyjaźniejszy
                    dla endemizacji deliberantu dywagacyjnego (DbD) eliminującego (jako antagon i
                    jednocześnie bloker gamma) szkodliwą przy innym "ph", spyderolazę (SNH-
                    niehybrydalną ). Możemy to sprawdzić, posługując się wzorem na rozpiętość
                    pajęczyny na kuflu do piwa o objętości 0,5 l i tak RPnKdP= DbD+ v-
                    • Gość: lex-przemysl Re: Do Siostry IP: *.mcon.pl 21.02.07, 13:47
                      bylem raz,po 24, więcej nie pojde, w większości niedobitki schodzące z innych
                      pubów po zamknięciu lub czekający na pierwszy PKS lub PKP
                  • Gość: siostradoktora cd IP: *.ptvk.pl 20.02.07, 13:53
                    dziekuje za rzetelna opinie:) nie bylam jeszcze w Absyncie ale napewno sie wybiore (nie jestem klientka testowa )na razie mam uraz do pubu grota, ale to tylko takie osobiste odczucie:) niemniej jednak wciaz bede pytac dla jakiego klienta jest ten pub, bedzie mni eto dlugo zastanawiac, kto w zalozeniu istnienia tego miejsca powinien tam zabijac czas? :)
                    • Gość: Tik-Tak Re: cd IP: *.mcon.pl 21.02.07, 13:11
                      Aleś siostro napalona.Spoko.A gdziez to "grota' sie znajduje?Nie podajesz
                      prostej informacji jaka jest adres.To absyntu nie chodź, bo absynt moze Cie
                      Mróweczko zniewolić.A tak szczerze to chybas miła lufka i na litoś Szanownego
                      Jobravego zakrywaj brzuszek.Przydatki uszkodzisz.
    • Gość: gruby Re: "pub grota" IP: 80.51.122.* 20.02.07, 13:13
      lubie ten lokal
      • Gość: gruba Re: "pub grota" IP: 80.51.122.* 20.02.07, 13:14
        i ja lubie
        • Gość: grubas Re: "pub grota" IP: 64.34.173.* 20.02.07, 13:17
          i ja
          • Gość: Bolero Re: "pub grota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:49
            ta wysoka kobita z absynta czy mówiła komuś ,,proszę", że o ,,dziękuję" nie
            wspomnę?
            • jobrave Re: "pub grota" 21.02.07, 20:01
              Gość portalu: Bolero napisał(a):

> ta wysoka kobita z absynta czy mówiła komuś ,,proszę", że o ,,dziękuję" nie
              > wspomnę?

A niby o co ma prosić lub za co dziękować?
          • jobrave Re: "pub grota" 21.02.07, 19:59
            Dobrze grubasy, już wystarczy. Polecam "Absynt" przede wszystkim z tego powodu,
            że można się tam natknąć na moją , wdzięczną osobę, natomiast inne, drugorzędne
            powody, dla których warto tam zaglądać, to : świetna muzyka (żaden tam Iwan &
            Delphin, Doda czy inny chłam), zero osobników przystrojonych w dresy, niezły
            wybór szlachetnych trunków, kulturalna obsługa, gustowny, bezpertensjonalny
            wystrój, inteligentny. (Staszku, to pisałem ja, Młynek, weź to pod uwagę.)
            • Gość: hermenegildo Re: "pub grota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:17
              Mam pytanie, czy mają tam 18-letnie Chivas Regal lub Johnnie Walker Gold Label?
              • jobrave Re: "pub grota" 22.02.07, 00:40
                ...oraz 30. letnią "Glenn Morandi" i "Glenn Fiddich".
                • Gość: hermenegildo Re: "pub grota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 01:43
                  Glenfiddich Distillery
                  Dufftown, Banffshire AB55 4DH
                  tel. 01340 820373, fax 01340 820805
                  P.S.Dzwoniłem, przysięgają że w tym lokalu takiej nie ma!
                  Proponują 1100 funtów na flaszkę. Chyba nie nie chce mi się pić.......
                  • Gość: bv Re: "pub grota" IP: *.ptvk.pl 22.02.07, 08:02
                    Polecam Akwarium. Wady Absynta: mały ogródek, pretensjonalna atmosfera. Reszta
                    jest ok.
                    • Gość: rybka Re: "pub grota" IP: 213.25.166.* 22.02.07, 08:55
                      a gdzie to akwarium mieści sie, godziny otwarcia?
                • Gość: Tik - Tak Re: "pub grota" IP: *.mcon.pl 22.02.07, 10:52
                  I gdyby nawet zawadzić o ten przybytek umysłowej rozpusty do gdzie.Nie lubię
                  piołunówki, ale kielich walnąć można.NIE? w Absyncie tego nie ma?To po co taka
                  nazwa.Sam sobie naważę.zauważam pisanie dla pisania.No i te siksy bez
                  pojęcia.Je to forum rajcuje.Przepraszam nie zaangażowanych.
                  • jobrave Re: "pub grota" 22.02.07, 20:00
                    Po cóż Ci absynt- chcesz się nim wykończyć jak, niemal cała, XIX. wieczna
                    bohema paryska? Natomiast "Absynt" polecam ale ceny(i tylko ceny) podobne jak
                    wieśniackim "Wyrwigroszu".
                    • Gość: Fish Re: "pub grota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 07:03
                      tak tak to dobre określenie wieśniacki wyrwigrosz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka