Dodaj do ulubionych

Dawny Polmozbyt

14.04.07, 15:37
Coś zaczęło sie dziać na terenie dawnego polmozbytu przy Zana. Coś kopią,
rozbierają budynki. Ktoś ma jakieś informacje co tam ma być i kto jest
inwestorem??
Obserwuj wątek
    • Gość: polmoybzt Re: Dawny Polmozbyt IP: *.autocom.pl 14.04.07, 16:49
      na polmoybzcie cyz na dyialce gdyie jest gielda rolna co rano, bo natej wlasnie
      dyialce ma bzc LIDl!
      • Gość: Ptaszak Re: Dawny Polmozbyt IP: *.uninet.com.pl 14.04.07, 16:54
        To chu*nia, tylko oszpeci miasto swoim blaszakiem ;/
        • Gość: czytelink Re: Dawny Polmozbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:33
          A kiedyś się mówiło że ma być Plus Discount.
          • Gość: prezes Re: Dawny Polmozbyt IP: *.prz.edu.pl 14.04.07, 19:42
            jedno i drugie nic nie warte blaszaki.szkoda takiego terenu marnowac.
          • Gość: Imac Re: Dawny Polmozbyt IP: *.chello.pl 14.04.07, 19:45
            Lidl odkupił działkę od plusa.
            Postawią swój standardowy niebieski blaszak.
            Ale nie jestem bardzo sceptyczny, bo otoczenia Lidla przynajmniej będzie czyste,
            a poza tym - choć można mieć różne zdanie na temat towarów z Lidla, to jednak
            nie da się zaprzeczyć, że jest tam bardzo tanio, co ludziom ledwo wiążącym
            koniec z końcem może się bardzo przydać.
            Zaraz się zapewne podniosą głosy, jaki to chłam, ale ja jestem za wolnością
            wyboru, jak ktoś nie chce to nie pójdzie i nic nie kupi.
            • Gość: czytelnik Re: Dawny Polmozbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:54
              Może miasto dogadało by się jeszcze z Lidlem żeby zbudować wiadukt albo przejazd
              pod torami?
              • Gość: Imac Re: Dawny Polmozbyt IP: *.chello.pl 14.04.07, 21:17
                Nie sądzę - to za mały sklep, żeby dał się naciągnąć na jakieś inwestycje.
            • Gość: Tik Tak Re: Dawny Polmozbyt IP: *.mcon.pl 14.04.07, 22:34
              Jak Ci miło to nie podnoszę głosu na nie.Dawno pozwoliłem sobie na zapis
              dotyczący ekonomiki i zasobności"portfeli"takich jak ja.Takie Lidle sa
              potrzebne!!!!
    • day-trader Lidl w Przemyślu 15.04.07, 14:01
      Przejeżdzając przez Łańcut można zobaczyć sobie świeżo wybudowanego Lidla. Co
      prawda to typowy blaszak, ale prezentuje się zupełnie przyzwoicie a dodatkowo
      otoczenie jest fajnie uporzadkowane. Wypada się tylko cieszyć, że bedą kolejne
      miejsca pracy w mieście i okazja do naprawdę tanich zakupów w przeciwieństwie
      do Billi (d.MiniMal), Alberta k.Nomi czy Tesco na Kazanowie, gdzie ceny wielu
      atykułow są najdroższe w mieście. Pozdrawiam
      • Gość: czytelnik Re: Lidl w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:37
        Nie zgadzam się z Tobą że w TESCO jest drożej.
        Weźmy artykuły codziennego użytku:
        -wykałaczki do uszu
        -papier do pupy
        -chusteczki higieniczne
        -cukier
        i pozostałe artykuły robione specjalnie dla TESCO nie różnią się niczym poza
        opakowaniem i najważniejsze ceną!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka