grzeg50 14.04.07, 15:37 Coś zaczęło sie dziać na terenie dawnego polmozbytu przy Zana. Coś kopią, rozbierają budynki. Ktoś ma jakieś informacje co tam ma być i kto jest inwestorem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polmoybzt Re: Dawny Polmozbyt IP: *.autocom.pl 14.04.07, 16:49 na polmoybzcie cyz na dyialce gdyie jest gielda rolna co rano, bo natej wlasnie dyialce ma bzc LIDl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptaszak Re: Dawny Polmozbyt IP: *.uninet.com.pl 14.04.07, 16:54 To chu*nia, tylko oszpeci miasto swoim blaszakiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelink Re: Dawny Polmozbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:33 A kiedyś się mówiło że ma być Plus Discount. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Dawny Polmozbyt IP: *.prz.edu.pl 14.04.07, 19:42 jedno i drugie nic nie warte blaszaki.szkoda takiego terenu marnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Dawny Polmozbyt IP: *.chello.pl 14.04.07, 19:45 Lidl odkupił działkę od plusa. Postawią swój standardowy niebieski blaszak. Ale nie jestem bardzo sceptyczny, bo otoczenia Lidla przynajmniej będzie czyste, a poza tym - choć można mieć różne zdanie na temat towarów z Lidla, to jednak nie da się zaprzeczyć, że jest tam bardzo tanio, co ludziom ledwo wiążącym koniec z końcem może się bardzo przydać. Zaraz się zapewne podniosą głosy, jaki to chłam, ale ja jestem za wolnością wyboru, jak ktoś nie chce to nie pójdzie i nic nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Dawny Polmozbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:54 Może miasto dogadało by się jeszcze z Lidlem żeby zbudować wiadukt albo przejazd pod torami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Dawny Polmozbyt IP: *.chello.pl 14.04.07, 21:17 Nie sądzę - to za mały sklep, żeby dał się naciągnąć na jakieś inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik Tak Re: Dawny Polmozbyt IP: *.mcon.pl 14.04.07, 22:34 Jak Ci miło to nie podnoszę głosu na nie.Dawno pozwoliłem sobie na zapis dotyczący ekonomiki i zasobności"portfeli"takich jak ja.Takie Lidle sa potrzebne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
day-trader Lidl w Przemyślu 15.04.07, 14:01 Przejeżdzając przez Łańcut można zobaczyć sobie świeżo wybudowanego Lidla. Co prawda to typowy blaszak, ale prezentuje się zupełnie przyzwoicie a dodatkowo otoczenie jest fajnie uporzadkowane. Wypada się tylko cieszyć, że bedą kolejne miejsca pracy w mieście i okazja do naprawdę tanich zakupów w przeciwieństwie do Billi (d.MiniMal), Alberta k.Nomi czy Tesco na Kazanowie, gdzie ceny wielu atykułow są najdroższe w mieście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Lidl w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:37 Nie zgadzam się z Tobą że w TESCO jest drożej. Weźmy artykuły codziennego użytku: -wykałaczki do uszu -papier do pupy -chusteczki higieniczne -cukier i pozostałe artykuły robione specjalnie dla TESCO nie różnią się niczym poza opakowaniem i najważniejsze ceną! Odpowiedz Link Zgłoś