Dodaj do ulubionych

Lucyna P - Radny

• Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:32
      :)
      • kaptowaniec Re: Lucyna P - Radny 16.03.08, 20:56
        Może porozmawiamy na temat największego zakładu pracy w Przemyślu zamiast pisać osobiste wycieczki o tym, że nie zdobyliśmy wykształcenia, bo jesteśmy za głupi na studia.
        • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 21:01
          porozmawiajmy wiec :)
        • Gość: kamasutra_1 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 15:06
          a coż to za zakład pracy jest? spać nie mogę po tej wypowiedzi...:)
          • Gość: dosc Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 22:05
            kamasutro, czyzbys była- był jej przegrana-nym konkurentem ?
            Zadnych argumentów, bicie piany, pachnie mi to niezdrową
            rywalizacją. Radna jak radna, zajmowała sie dotad sprawami
            społecznymi, wybrał ją ktos przecież. O co rozdzierasz szaty?
            Zadnych skandali, nie jest celniczką, jeśli podnosi kwalifikacje,
            to dobrze, wiedzy nigdy za duzo. Ten watek zajeżdza wyjatkowo
            małostkowością , typową dla frustratów i nieudaczników.
            • Gość: kamasutra_1 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 17:16
              ...dość to będzie jak wysoka rada zdecyduje... to na razie nie ten
              czas...
              co zaś sie tyczy skandali, hmm coż wszytsko przed nami, pzdr
    • Gość: słonko Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 13:23
      Lucyna jestem z Tobą
      • Gość: kamasutra_1 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 13:39
        ...i "zatonęli" oboje... hihi
      • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 14:14
        sądzicie ze nasza gwiazda odbyła juz cotygodniową pielgrzymkę na
        kolanach do kościoła na krasińskiego....ja myślę że piewsza ławka aż
        sie zapaliła od żarliwej i szczerej modlitwy...:)
        byłam więc widziałam..
        • Gość: dość Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 03:44
          Przestan pisac sama ze sobą a do koscioła chodź sie modlic (albo
          nie chodź wcale) a nie podgladać ludzi, Krajanko, Kamasutro itd....
          • Gość: krajanka40 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:08
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • malec55 Re: Lucyna P - Radny 08.04.08, 06:12
              O jak są takie objawy to należy jak najszybciej udać się do specjalisty bo nie
              leczone mogą zmienić zycie w koszmar.
            • Gość: dosc Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 23:29
              W maglu czy u fryzjera słyszałas o tych rewelacjach?
              • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 16:55
                ..w maglu, zdecydowanie w maglu.... :)
                • Gość: dość Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 00:23
                  Róznica między nami jest taka, że ja info z magla puszczam dołem,
                  nie ekscytuja mnie takie rewelki. Jak rowniez obserwowanie
                  modlących się ludzi.
                  Znajdź sobie ciekawsze zajęcia,może koronkarstwo? Dasz radę !
                  • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 05:58
                    Tak, tak damm rade:)
                    tylko muszę zaopatrzyc się w kilka podręczników fachowych.....zaś
                    co do modłów hmm widziałam już wielu hipokrytów w pierwszych ławach
                    i Ty w tej "sztafecie" zdecydowanie prowadzisz....
                    ...jak to szło.."nie mówia za nas czyny, a nie słowa...
                    • Gość: dosć Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:17
                      Rozczaruję Cię zatem, rzadko bywam w kosciołach, zły trop.
                      Obstawiaj jednak koronkarstwo tam masz pole do popisu . Magiel nie
                      wymaga również intuicji.
                      • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 06:10
                        ..człowiek podejmujący złe decyzje może pochwalić się wyostrzoną
                        intuicją..... tak,zostanę przy maglowaniu...:).see you
                        • Gość: dosć Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 01:33
                          I słusznie, maglowanie nie wymaga special intelektu. Ani intuicji.
                          Magluj na zdrowie, i lataj ogladać rozmodlonych, ja mam ciekawsze
                          rozrywki.
                          • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 09:51
                            ...jasne hihihih
                            ciekawsze rozrywki, chyba licytacja obrazków świętych przez
                            allegro :):) żadna zdrowa kobieta nie czerpie przyjemności z tego że
                            przebywa wśród rozmodlonych świętoj...wych różyczek.....:)
    • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 18:42
    • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:15
      ...jak radzić to radzić...:)
      www.youtube.com/watch?v=IVMWI3SUVH0
    • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:33
      prosze bardzo, przyznajemy Panu (Pani) możliwość uczestniczenia
      w pracach prześwietnej Rady Miejskiej przez okrągły rok- ze
      szczególnych uwzględnieniem pracy Komisji Oświaty...
    • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 18:06
      puk puk, co tu tak cicho...:)
      • Gość: kgb Re: Lucyna P - Radny IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.08, 20:21
        bo wszyscy już osłuchali się z twoim beznadziejnym szczekaniem...
        gdybyś przynajmniej miała coś mądrego ,dowcipnego do powiedzenia...szczekasz jak
        łańcuchowy kundel; zero intelektu, zero błyskotliwości,zero jakiejkolwiek wiedzy
        na jakikolwiek temat,tylko bełkot wściekłej krowy...żal mi ciebie , może
        potrzebujesz psychoanalityka? a może seksu ci brakuje? skąd te frustracje? może
        pamiętnik zacznij pisać? oszczędzisz nam tych bełkotów...

nie, nie ,nie jestem fanem lucyny p.!!! "gdyby głupota miała skrzydła,
        fruwałabyś niczym gołębica"; znasz to? to ktoś dawno temu powiedział i pasuje do
        ciebie jak ulał
        rozumiem doskonale że można kogoś nie lubić , nie szanować, nienawidzieć ale
        jeżeli nie masz polotu do pisania to nie zanudzaj nas więcej;może zacznij
        malować lub pisać piosenki lub jakąś inną formę wypowiedzi ,taka bardziej
        gramotną...
        • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 21:35
          wow!! ale tekst, chyba sie zawstydze:)
        • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:57
          ...uuuuuuu alez tu sie skromnie zrobiło, tyle pracy na nic, ale to
          nic mam sporo czasu...
          ps. ..jak powiadasz "szczekanie" dopiero sie zacznie, :) ale to
          jeszcze nie ta pora.....:) bay bay
          • Gość: dosc Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:01
            krajanko, uwierz innym, zieje od ciebie naprawde beznadzieją, aż mi
            wstyd, że podciągam watek ku twojej uciesze, ale to finito,
            nastepne bede twoje, obiecuję.
    • Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:29
      No dobrze, a co własciwie ta Pani zrobiła dla miasta.??.....
      No własnie.
      I tak to jest jak takie pipy dorwą się do żłoba..
    • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:11
      milego weekendu pokrako :)
      a tu prosze cos na rozluznienie...
      pannakasia.wrzuta.pl/audio/rM1SPXJKYQ/piotr_czajkowski_-_romeo_i_julia_-_fantazja_orkiestrowa
    • Gość: kamasutra_1 Re: Lucyna P - Radny IP: *.tktelekom.pl 28.04.08, 15:11
      • Gość: 45bezrobotny Re: Lucyna P - Radny IP: *.tktelekom.pl 30.04.08, 14:17
        ile zarabia radny?
    • Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.tktelekom.pl 05.05.08, 12:40
      kuku
    • Gość: kamasutra_1 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 14:40
      ..nosił wilk razy kilka......
    • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 21:23

puk puk !!!
    • Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 16:39

polityka deprawujjjje !
    • Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 16:39
      polityka deprawujjjje !
    • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 12:01
      ...a gdzie pracuje małżonek???
    • Gość: mecenasss Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:36
      i znow zblizamy sie do okrągłej setki...
      • Gość: obcy Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 19:41
        Jeśli tacy zawistni kretyni dalej bedą pisać to na pewno dobija do
        tysiąca.Ludzie leczcie się polecam dr.Mikule u Szpaka.
        Czy naprawde w swojej mani wierzycie że ktoś te wasze wypociny czyta?
        • Gość: mecenasss Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 22:30
          wierzymy :)
    • Gość: bezrobotny40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 22:36
      ot i udało mi sie złapać setkę :)
      z okazji okrągłego wpisu przyjaciele dedykuja piosnkę Ci ...
      www.youtube.com/watch?v=t-t0AdVWq6s
      • Gość: kgb Re: Lucyna P - Radny IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.08, 09:27
        Pani Lucyno ! Może pani okaże trochę serca i na najbliższej sesji przyczyni się
        do tego żeby polepszyć los zdychających z głodu psów w pobliskich Orzechowcach
        !!! Wiem ,że wielu radnych nie wzrusza los tych biednych psów , a wśród nich są
        nawet tacy których psy też tam trafiły !!!
        • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 15:29
          ,,,,,swietny pomysl podpowiedzieć sobie temat pracy i zajać sie nim
          na sesji....wybrakowany pomysł...
          pozdrowienia z Krakowa skarbie...
          • Gość: pielęgniarka Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 07:38
            Krajanka udaje ,że jest w Krakowie,a jest w szpitalu psychiatrycznym w
            Kobierzynie.Leczy się z manii,tylko kto dopuścił ją do komputera?
            • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 10:38
              siostra przełozona kupiła mi na gwiazdkę laptopa..:)
              • Gość: pielęgniarka Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 13:56
                Bo wie ,że długo tam posiedzisz,leczenie manii to ciężki przypadek.
                Chce w ramach terapii umilić ci życie.
                • Gość: bimno Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 12:30
                  czy wy wszyscy nie robicie za duzo reklamy lucynie? ona i bez tego jest i byla
                  fenomenem spolecznym in minus
                  • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 18:42
                    hmmmm, to fakt
        • Gość: najemnik Re: Lucyna P - Radny IP: *.xcore.pl 14.08.08, 14:33
          Uśpić te psy i będzie po problemie, a padline oddać do restauracji
          azjatyckiej
          • Gość: mecenasss Re: Lucyna P - Radny IP: *.tktelekom.pl 15.08.08, 20:25
            to jeszcze nie koniec naszej sympatycznej zabawy...
            • Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 13:39
              cóz za cichość tu nastała...
      • Gość: Zniesmak Re: Lucyna P - Radny IP: *.mcon.pl 29.12.08, 22:53
        Ona nie dosc ze na niczym sie nie zna to jeszcze jest wredna i
        chamska, miałem nieprzyjemnosc poznac blizej ale kobitka
        faktycznie: ... niczego niczego
        • Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 18:17
          zwłąszcza przodek u niej dobrze zachowany. heheh:)
    • Gość: mecenasss Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 16:33
      z prawnego punktu widzenia to prawda...
    • ombos Re: Lucyna P - Radny 04.06.08, 16:01
      a kuku:)
    • ombos Re: Lucyna P - Radny 21.06.08, 14:43
      nie wolno schodzić z pierwszych mijesc play listy...
      • slon251 Re: Lucyna P - Radny 06.07.08, 13:08
        zakompleksiona kobieta
    • Gość: mecenasss Re: Lucyna P - Radny IP: *.tktelekom.pl 05.07.08, 17:49
      kuku
    • Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.tktelekom.pl 29.12.08, 11:25
      ..musze przyznać, ze nasza "rajcówna":) coraz lepiej wychpodzi na
      fotkach w ŻP...
    • Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:47
      skad takie zainteresowanie tą Panią?:)
    • Gość: ombo Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:20

hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka