Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:32 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaptowaniec Re: Lucyna P - Radny 16.03.08, 20:56 Może porozmawiamy na temat największego zakładu pracy w Przemyślu zamiast pisać osobiste wycieczki o tym, że nie zdobyliśmy wykształcenia, bo jesteśmy za głupi na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 21:01 porozmawiajmy wiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamasutra_1 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 15:06 a coż to za zakład pracy jest? spać nie mogę po tej wypowiedzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosc Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 22:05 kamasutro, czyzbys była- był jej przegrana-nym konkurentem ? Zadnych argumentów, bicie piany, pachnie mi to niezdrową rywalizacją. Radna jak radna, zajmowała sie dotad sprawami społecznymi, wybrał ją ktos przecież. O co rozdzierasz szaty? Zadnych skandali, nie jest celniczką, jeśli podnosi kwalifikacje, to dobrze, wiedzy nigdy za duzo. Ten watek zajeżdza wyjatkowo małostkowością , typową dla frustratów i nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamasutra_1 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 17:16 ...dość to będzie jak wysoka rada zdecyduje... to na razie nie ten czas... co zaś sie tyczy skandali, hmm coż wszytsko przed nami, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 13:23 Lucyna jestem z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamasutra_1 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 13:39 ...i "zatonęli" oboje... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 14:14 sądzicie ze nasza gwiazda odbyła juz cotygodniową pielgrzymkę na kolanach do kościoła na krasińskiego....ja myślę że piewsza ławka aż sie zapaliła od żarliwej i szczerej modlitwy...:) byłam więc widziałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 03:44 Przestan pisac sama ze sobą a do koscioła chodź sie modlic (albo nie chodź wcale) a nie podgladać ludzi, Krajanko, Kamasutro itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malec55 Re: Lucyna P - Radny 08.04.08, 06:12 O jak są takie objawy to należy jak najszybciej udać się do specjalisty bo nie leczone mogą zmienić zycie w koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosc Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 23:29 W maglu czy u fryzjera słyszałas o tych rewelacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 16:55 ..w maglu, zdecydowanie w maglu.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 00:23 Róznica między nami jest taka, że ja info z magla puszczam dołem, nie ekscytuja mnie takie rewelki. Jak rowniez obserwowanie modlących się ludzi. Znajdź sobie ciekawsze zajęcia,może koronkarstwo? Dasz radę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 05:58 Tak, tak damm rade:) tylko muszę zaopatrzyc się w kilka podręczników fachowych.....zaś co do modłów hmm widziałam już wielu hipokrytów w pierwszych ławach i Ty w tej "sztafecie" zdecydowanie prowadzisz.... ...jak to szło.."nie mówia za nas czyny, a nie słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosć Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:17 Rozczaruję Cię zatem, rzadko bywam w kosciołach, zły trop. Obstawiaj jednak koronkarstwo tam masz pole do popisu . Magiel nie wymaga również intuicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 06:10 ..człowiek podejmujący złe decyzje może pochwalić się wyostrzoną intuicją..... tak,zostanę przy maglowaniu...:).see you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosć Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 01:33 I słusznie, maglowanie nie wymaga special intelektu. Ani intuicji. Magluj na zdrowie, i lataj ogladać rozmodlonych, ja mam ciekawsze rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 09:51 ...jasne hihihih ciekawsze rozrywki, chyba licytacja obrazków świętych przez allegro :):) żadna zdrowa kobieta nie czerpie przyjemności z tego że przebywa wśród rozmodlonych świętoj...wych różyczek.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 18:42 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:15 ...jak radzić to radzić...:) www.youtube.com/watch?v=IVMWI3SUVH0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:33 prosze bardzo, przyznajemy Panu (Pani) możliwość uczestniczenia w pracach prześwietnej Rady Miejskiej przez okrągły rok- ze szczególnych uwzględnieniem pracy Komisji Oświaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 18:06 puk puk, co tu tak cicho...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgb Re: Lucyna P - Radny IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.08, 20:21 bo wszyscy już osłuchali się z twoim beznadziejnym szczekaniem... gdybyś przynajmniej miała coś mądrego ,dowcipnego do powiedzenia...szczekasz jak łańcuchowy kundel; zero intelektu, zero błyskotliwości,zero jakiejkolwiek wiedzy na jakikolwiek temat,tylko bełkot wściekłej krowy...żal mi ciebie , może potrzebujesz psychoanalityka? a może seksu ci brakuje? skąd te frustracje? może pamiętnik zacznij pisać? oszczędzisz nam tych bełkotów... nie, nie ,nie jestem fanem lucyny p.!!! "gdyby głupota miała skrzydła, fruwałabyś niczym gołębica"; znasz to? to ktoś dawno temu powiedział i pasuje do ciebie jak ulał rozumiem doskonale że można kogoś nie lubić , nie szanować, nienawidzieć ale jeżeli nie masz polotu do pisania to nie zanudzaj nas więcej;może zacznij malować lub pisać piosenki lub jakąś inną formę wypowiedzi ,taka bardziej gramotną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 21:35 wow!! ale tekst, chyba sie zawstydze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:57 ...uuuuuuu alez tu sie skromnie zrobiło, tyle pracy na nic, ale to nic mam sporo czasu... ps. ..jak powiadasz "szczekanie" dopiero sie zacznie, :) ale to jeszcze nie ta pora.....:) bay bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosc Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:01 krajanko, uwierz innym, zieje od ciebie naprawde beznadzieją, aż mi wstyd, że podciągam watek ku twojej uciesze, ale to finito, nastepne bede twoje, obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:29 No dobrze, a co własciwie ta Pani zrobiła dla miasta.??..... No własnie. I tak to jest jak takie pipy dorwą się do żłoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:11 milego weekendu pokrako :) a tu prosze cos na rozluznienie... pannakasia.wrzuta.pl/audio/rM1SPXJKYQ/piotr_czajkowski_-_romeo_i_julia_-_fantazja_orkiestrowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45bezrobotny Re: Lucyna P - Radny IP: *.tktelekom.pl 30.04.08, 14:17 ile zarabia radny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamasutra_1 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 14:40 ..nosił wilk razy kilka...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 21:23 puk puk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 16:39 polityka deprawujjjje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 16:39 polityka deprawujjjje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 12:01 ...a gdzie pracuje małżonek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenasss Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:36 i znow zblizamy sie do okrągłej setki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 19:41 Jeśli tacy zawistni kretyni dalej bedą pisać to na pewno dobija do tysiąca.Ludzie leczcie się polecam dr.Mikule u Szpaka. Czy naprawde w swojej mani wierzycie że ktoś te wasze wypociny czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenasss Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 22:30 wierzymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 22:36 ot i udało mi sie złapać setkę :) z okazji okrągłego wpisu przyjaciele dedykuja piosnkę Ci ... www.youtube.com/watch?v=t-t0AdVWq6s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgb Re: Lucyna P - Radny IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.08, 09:27 Pani Lucyno ! Może pani okaże trochę serca i na najbliższej sesji przyczyni się do tego żeby polepszyć los zdychających z głodu psów w pobliskich Orzechowcach !!! Wiem ,że wielu radnych nie wzrusza los tych biednych psów , a wśród nich są nawet tacy których psy też tam trafiły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 15:29 ,,,,,swietny pomysl podpowiedzieć sobie temat pracy i zajać sie nim na sesji....wybrakowany pomysł... pozdrowienia z Krakowa skarbie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarka Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 07:38 Krajanka udaje ,że jest w Krakowie,a jest w szpitalu psychiatrycznym w Kobierzynie.Leczy się z manii,tylko kto dopuścił ją do komputera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 10:38 :) siostra przełozona kupiła mi na gwiazdkę laptopa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarka Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 13:56 Bo wie ,że długo tam posiedzisz,leczenie manii to ciężki przypadek. Chce w ramach terapii umilić ci życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimno Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 12:30 czy wy wszyscy nie robicie za duzo reklamy lucynie? ona i bez tego jest i byla fenomenem spolecznym in minus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 18:42 hmmmm, to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najemnik Re: Lucyna P - Radny IP: *.xcore.pl 14.08.08, 14:33 Uśpić te psy i będzie po problemie, a padline oddać do restauracji azjatyckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenasss Re: Lucyna P - Radny IP: *.tktelekom.pl 15.08.08, 20:25 to jeszcze nie koniec naszej sympatycznej zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 13:39 cóz za cichość tu nastała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmak Re: Lucyna P - Radny IP: *.mcon.pl 29.12.08, 22:53 Ona nie dosc ze na niczym sie nie zna to jeszcze jest wredna i chamska, miałem nieprzyjemnosc poznac blizej ale kobitka faktycznie: ... niczego niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 18:17 zwłąszcza przodek u niej dobrze zachowany. heheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenasss Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 16:33 z prawnego punktu widzenia to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
ombos Re: Lucyna P - Radny 21.06.08, 14:43 nie wolno schodzić z pierwszych mijesc play listy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ombos Re: Lucyna P - Radny IP: *.tktelekom.pl 29.12.08, 11:25 ..musze przyznać, ze nasza "rajcówna":) coraz lepiej wychpodzi na fotkach w ŻP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka40 Re: Lucyna P - Radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:47 skad takie zainteresowanie tą Panią?:) Odpowiedz Link Zgłoś