Gość: Marian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 11:37 Witam! Czy ktoś z Was korzysta z szybkiego netu za pośrednictwem Netii? Jeśki tak, proszę o opinię. Warto w to wejść czy raczej odradzacie? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: Internet z Netii w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:17 kileko ale z tego co wiem to netii jeszcze niema w Przemyslu bo coś z tepsą się niedogadali i dlugo jeszcze chyba niebedzie jesli ci mogę doradzić to weś sobie internet z firmy multimo www.multimo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Internet z Netii w Przemyślu IP: *.mcon.pl 29.09.07, 08:21 No dobrze, ale ta i inne propozycje to połączenie internetowe po łączach telekomunikacji.A z jakiej oferty skorzystać w Przemyślu kiedy nie ma się takiego łącza?Nie korzysta się z usług TP? Czy można inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: Internet z Netii w Przemyślu IP: 195.117.172.* 29.09.07, 15:56 Zależy gdzie mieszkasz? Jeśli ktoś w pobliżu ma łącze to spytaj skąd i zamow.Ja mam internet z Krasińskiego i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Internet z Netii w Przemyślu IP: *.mcon.pl 30.09.07, 11:54 Pozwalam sobie zapytać - co znaczy z"Krasińskiego"? Mam z mediaconu, ale 512 kB/s kosztuje 51 zetów.Ciut za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Internet z Netii w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 10:44 Netia od niedawna oferuje szybkie łącza w naszym regionie i teraz ma dość atrakcyjna promocję: www.netia.pl/promocje,dla_domu,121.html Myślałem że już ktoś skorzystał i podzieli się wrażeniami, chodzi mi głównie o to czy łącze spełnia parametry z umowy i jakość obsługi klienta. Teraz mam neostradę, z której nie jestem zadowolony. Drogo a w weekendy transfer bardzo zmulony, czasami nawet o połowę. Odpowiedz Link Zgłoś