Dodaj do ulubionych

Polska_Kazachstan

IP: 85.89.174.* 13.10.07, 21:50
Właśnie obejrzałem pierwszą połowę meczu i muszę przyznać, że już dawno nie kibicowałem przeci polskiej drużynie. Takiego partactwa jeszcze nie widziałem i jeżeli poska piłka ma tak wyglądać to ja proponuję zeby chłopaki przestały grać, należy pozamykać boiska i stadiony (jak Ziobro przeczyta to pomysł mi ukradnie) i nietrzeba będzie zamykać stadionowych chuliganów. A w międzyczasie proponuję założyć słownik fraz dla polskiej piłki, moja propozycja: "znowu się nie udało" (zasłyszane w TV). Dodatkowo wychwyciłem dziś piękne zdanie logiczne: "gdyby Krzynówek doszedł do piłki to na pewno skierowałby piłkę do bramki".
Teraz zaczęła sie druga połowa, ale nie oglądam, bo szkoda mojego czasu. Jeżeli polska drużyna jest drużyną europejską to, niestety, pozostaje nam się wstydzić przed całą Europą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Normalny Re: Polska_Kazachstan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:03
      Pewnie głupio Ci teraz.Brawo Polska!!!!!!!!
      • Gość: NIUNIU GOMESZ Re: Polska_Kazachstan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:17
        DAREK Ty zawszony palancie idz lepiej do kościoła i kibicuj mocherom (PIS) a
        piłką się nie zajmuj bo szkoda Twojego cennego czasu. Normalnie burak z Przemyśla.
      • Gość: NIUNIU GOMESZ Re: Polska_Kazachstan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:18
        DAREK Ty zawszony palancie idz lepiej do kościoła i kibicuj (PIS) a piłką się
        nie zajmuj bo szkoda Twojego cennego czasu. Normalnie burak z Przemyśla.
        • Gość: Lizut Re: Polska_Kazachstan IP: *.mcon.pl 14.10.07, 07:35
          Zawszony palant piszesz o kimś, któremu nie podoba się "polska
          kopanina".I do koscioła go wysyłasz.Wydaje mi się, że forum po to
          jest, aby wyrażać swoje opinie i spostrzeżenia.Rozumiesz co
          napisałem?Czy byłbyś taki odważny powiedzieć tak komuś(jemu) w oczy?
          NIE gó..arzu!Boś anonimowy cham!!!
          IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl .Po tym cię znajdzie jak będzie
          chciał.Ale ja Ci Darku odradzam, bo sens by to miało gdyby był to
          ktoś rozumny, a nie byle jaki PĘTAK!!!
          • Gość: darek Re: Polska_Kazachstan IP: 85.89.174.* 14.10.07, 12:59
            Opinia tamtego to opinia prostego chama więc nie widzę powodu żeby go ścigać. Natomiast odnośnie faktu, że Edi strzelił trzy bramki w drugiej połowie to wcale nie jest mi głupio. Za to co odstawili w pierwszej połowie należy im się rozwiązanie umowy o pracę i pok w dupe na do widzenia. Żeby grać w mistrzostwach Europy to trzeba mieć jakieś pojęcie o grze.
            • Gość: Normalny Re: Polska_Kazachstan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:48
              A nie wydaje Ci się czasem,że skoro są liderem w tabeli i mają 24
              pkt,wyprzedzając np Portugalię,to nie jest to już przypadek.Może nie
              grają takiej finezyjnej piłki jak Brazylia,ale dla mnie liczą się
              zwycięstwa,bo znudziły mi się już porażki w pięknym stylu.Jak czytam
              takie marudzenie,to mam wrażenie,że nie zadowoli Cię nawet zdobycie
              mistrzostwa Europy,bo stwierdzisz,że to banda nieudaczników,która
              nie potrafi rozstrzygnąć meczu już w pierwszej połowie.Prawdziwy
              kibic jest ze swoją drużyna na dobre i na złe i nie odwraca sie od
              drużyny kiedy jej nie idzie.Lepiej od razu włączyć sobie transmisję
              z obrad sejmu,bo tam pewnie są bardziej niezawodni ludzie.No ale
              masz prawo do narzekania,tak samo jak ja do krytykowania tego
              narzekania.
              • Gość: darek Re: Polska_Kazachstan IP: 85.89.174.* 14.10.07, 18:54
                A tak naprawdę, oglądałeś pierwszą połowę meczu? Bo dla mnie była to powtórka z mistrzostw świata. I miałbym się tym zadowolić? Nie jestem kibicem za wszelką cenę, ale to co Polacy odstawiają na meczach od wielu lat to skandal.
                • Gość: Normalny Re: Polska_Kazachstan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:39
                  Oglądałem cały mecz i nie uważam,żeby pierwsza połowa była aż taka
                  tragiczna.Fakt,brakowało dokładności,ale nikt nie może powiedzieć,że
                  się nie starali,bo zostawili sporo zdrowia na boisku.W tym jest urok
                  piłki,że nawet potencjalnie słabszy przeciwnik może wykorzystać błąd
                  silniejszego zespołu.Zauważ jedną rzecz.Kiedy Polacy schodzili na
                  przerwę nie było słychać gwizdów a to oznacza,że publiczność
                  doceniła,że starają się,ale na razie im nie wychodzi.Przypomnij
                  sobie te gwizdy w przerwie meczów,kiedy na prawdę odstawiali
                  stójkę.Mecz ma byc widowiskiem i jako całość,to ten wczorajszy za
                  taki uznaję.
                  • Gość: Lord Re: Polska_Kazachstan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 20:12
                    darek, przerzuć się na bierki elektryczne, bo czytając twoje
                    wypociny mam wrażenie, że nawet gra Brazylii będzie ci przeszkadzać.
                    A Niuniu pojechał za ostro. Musiał być sfustrowany, bo widocznie
                    zgasło mu światło w pokoju. Niuniu! W środę jedziemy z Madziarami!
                    • Gość: darek Re: Polska_Kazachstan IP: 85.89.174.* 14.10.07, 23:42
                      Niuniu to prostak więc cieszy się, że zaistniał. Gra Brazylii nie przeszkadza mi, bo grają z finezją. A co do gwizdów, słychać je było w trakcie pierwszej połowy. Polecam piosenkę Maleńczuka z Pudelsami "Mundialeiro". I oczywiście trzymam z Benhakerem, bo mam nadzieję, że wyciągnie coś z polskiej ekipy nieudaczników.
    • Gość: Gomesz Niuniu Re: Polska_Kazachstan IP: 213.25.166.* 15.10.07, 08:51
      Moi drodzy bracia i siostry o czym WY piszecie w tą niedzielę musimy udać się do
      urn i zdecydować co z Tą Polską. "Dobro a Ziobro czy inny Donald". A TY synu nie
      nazywaj bliźniego prostakiem bo to tylko świadczy o Twoim niedojrzałym podejściu
      do Świata. Mam tylko nadzieję, że właściwej oceny dokonasz, dokonacie w
      niedzielę. A Ebi i tak brameczki będzie strzelał więc oglądaj synu całe mecze a
      nie tylko pierwsze połowy.
      • Gość: Para w ruch Re: Polska_Kazachstan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 23:14
        Idźcie może razem do sauny i wyluzujcie. Polska wygrała, jest na 1.
        miejscu, a tu nadal źle. Tacy Serbowie, czy Finowie marzą być na
        naszym miejscu. A ja już bilecik na Polska - Belgia mam zabukowany.
      • Gość: darek Re: Polska_Kazachstan IP: 85.89.174.* 17.10.07, 22:37
        Węgrzy pozdrawiają polski football, twierdzą, że Polacy to "debeściaki". Co do wyborów w niedzielę to na pewno nie prześpię i prędzej zagłosuję na "innego Donalda" niż na "dobro a Ziobro" - to dobro to parafraza do polskiej piłki nożnej, sędziów piłkarskich czy kibiców?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka