Dodaj do ulubionych

Marek Rz. - radny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 16:45
Co zrobił dla Przemyśla Marek Rz?
Obserwuj wątek
    • Gość: wapgo1909 Re: Marek Rz. - radny IP: 89.204.246.* 01.04.08, 01:36
      Nie pytaj co Marek Rz. zrobił dla Przemyśla, powiedz co ty zrobiłeś dla Marka Rz.,
      a tak poza tym to o co ci chodzi, frustracie, małolacie czy inny wykolejeńcu z
      grodu niedźwiedzia
      • Gość: przemyślanin Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 09:16
        jestem z grodu niedźwiedzia i Marek R. też tu mieszka, więc masz na
        mysli mnie i jego wnioskuję
      • Gość: dorota-50 Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 10:45
        czyżby wapgo1909 to sam Marek Rz,przecież przemyślanin grzecznie zapytał,więc
        dlaczego ta złość i agresja w stosunku do Niego.
        Dobrze że zadał na forum to pytanie,bo mówi się w mieście ,że Marek Rz. szykuje
        się na prezydenta miasta.
        Będziemy wybierać i chcemy widzieć na kogo i dlaczego.
        Tyle razy daliśmy sie nabić w butelkę ,więc juz teraz dobrze by było zastanowić
        się nad wyborem właściwego czlowieka.
        • Gość: Marek Rząsa Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 14:44
          Nie ukrywam się pod anonimowymi nickami, więc wapgo 1909 to nie ja.
          Nie szykuję się na Prezydenta miasta Przemyśla, tak jak nie miałem
          zamiaru być Wicewojewodą oraz nie mam zamiaru być Kuratorem Oświaty.
          Zostałem wybrany do Rady Miasta i tylko tu chcę realizować program
          wyborczy swojego ugrupowania oraz reprezentować wyborców, którzy
          obdarzyli mnie swoim zaufaniem. Wszystko co robię jako radny Rady
          Miejskiej staram się przedstawiać na swojej stronie internetowej,
          więc można tam zajrzeć i poczytać. Pozdrawiam wszystkich
          forumowiczów.
          MRząsa
        • Gość: Hela w opałach Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.08, 16:06

dorota-50 !powinnaś być detektywem,też myślę że wapgo 1909 to marek rz.
          A wiesz po czym poznałam? W którejś ze swoich kampanii marek rz. nagminnie używał określenia " gród niedźwiedzia". Tak ! teraz kojarzę! Pamiętam że byłam tym bardzo zniesmaczona -było to nienaturalne, patetyczne i banalne jednocześnie,pretensjonalne. Tak! to jego twór! Eureka!A najśmieszniejsze było to że po każdorazowym użyciu tego określenia najwyraźniej czekał na brawa!z tego co pamiętam, wtedy nic więcej do powiedzenia nie miał.Miałam nawet znajomego który na spotkaniach towarzyskich doskonale go parodiował.Ale to były chyba początki jego "zawrotnej " kariery.Łebska z ciebie babka!Ja dopiero teraz skojarzyłam.
    • Gość: Jur@ Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 09:33
      Przede wszystkim nie ośmieszał miasta wzorem prawiczkowych nieradnych :)
      • temid Re: Marek Rz. - radny 01.04.08, 18:47
        Brawo Panie Marku - tak trzymać!!!!!!!!!!
        • Gość: KOKO Re: Marek Rz. - radny IP: *.ptvk.pl 01.04.08, 19:59
          Nie przesadzajcie,zwykły karierowicz
          • Gość: niedzwiadek Re: Marek Rz. - radny IP: *.mcon.pl 01.04.08, 20:19
            nie zrobił nic i nie by nie zrobił.myślę że w tej chwili nie ma osoby która z
            powodzeniem zastąpiłaby obecnego prezydenta i takiego nie widać w przyszłości.
            zaznaczam nie jestem członkiem pis ani innych partii politycznych nie znam
            obecnego prezydenta ani nikogo z jego otoczenia. ale np buduje mnie
            to...forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=77260710&a=77260710
            • Gość: niedzwiadek Re: Marek Rz. - radny IP: *.mcon.pl 01.04.08, 20:21
              aha. zmiana rankingu. miasto Przemyśl na 7 miejscu wśród 3 województw ściany
              wschodniej.....
              czekam na dyskusje
              • Gość: tas Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 22:26
                "Nie ukrywam się pod anonimowymi nickami, więc wapgo 1909 to nie ja.
                Nie szykuję się na Prezydenta miasta Przemyśla, tak jak nie miałem
                zamiaru być Wicewojewodą oraz nie mam zamiaru być Kuratorem Oświaty."
                Nie ściemniaj!!! jażeli to prawda to sie zarejestruj a nie pitolisz , kazdy
                niezarejestrowany to anonim a ja jestm Władimir Putin
                • Gość: Tik-Tak Re: Marek Rz. - radny IP: *.mcon.pl 02.04.08, 08:29
                  Pokazał co niektórym Rząsa klasę i dobre wychowanie.Ty"tas" ucz się od niego.Nie
                  jest sztuką obrazić kogoś będąc anonimowym(do czasu).
                • Gość: Dziadek Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 12:00
                  To się zrejestruj jako Putin (pewnie nick jest wolny).
                  Niestety nie zrobi to z Ciebie prawdziwego Putina,więc pomyśl zanim
                  napiszesz co bądż.
    • Gość: putin Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 19:27
      a kto to jest ten Rzęsa???
      • Gość: tas Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 10:48
        Tik Taku tylko 2 kalorie i ty dziadku ,trzeba naprawde wiele złej woli by uznac
        ze w poprzednim poscie kogos obrazam- nie przekraczajcie granicy smiesznosci.Po
        prostu nie powazna jest dyskusja i uznawanie za "autentycznych" postów osób nie
        zarejestrowanych. Ktoś niezarejestrowany podał imie i nazwisko jako autor i
        pisze w tresci ze nie jest anonimowy a przeciez nie ulega watpliwosci ze
        takowego autora moze podac sie KAZDY. Dlatego wymyslono rejestracje by móc
        zidentyfikowac autora i nikt nie mógł podszywac sie pod czyjes nicki.
        Rozmowy z niezarejestrowanymi jakkolwiek by próbowali sie przedstawiac- na
        "wiare" w autentycznosc autora uznaje za niepowazne tak samo sprostowania
        wszelkich informacji przez niezarejestrowanych uwazam za niewiarygodne, w koncu
        własnie dlatego choćby i Młynek potrafił zarejestrowac sie dodatkowo z nazwiska
        by kazdy niezorientowany mógł wiedziec ze nikt sie nie podszywa pod jego wpisy.
        • Gość: Hans Kloss Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 13:24
          Co się dzieje z Markiem Rz.?Czy ktoś go widział?Czy ktoś o nim słyszał?Jeszcze nie tak dawno z każdym swoim pierdnięciem leciał do lokalnych mediów i każdy Przemyślanin chcąc nie chcąc musiał czytać o tym kiedy pan RZ. puścił bąka i jaki był po nim smród...A teraz taka cisza...?Czyżby nasz NIEDOSZłY poseł zapadł się pod ziemię? A może popadł w głęboką depresję po tak druzgocącej porażce, jaką były dla niego wybory parlamentarne?Każdemu ściskał rękę, jego "przyzwoita" twarz straszyła na każdym słupie i zaglądała do okien...i nikt tego nie docenił...taka klęska...!!!
          Nie wierzę że ten karierowicz (który nikomu nie ściskał ręki bezinteresownie, tylko w każdym widział potencjalnego wyborcę lub kolejny schodek w swojej karierze) zadowolił się funkcją radnego...(zwłaszcza że dieta radnego jest jałmużną w porównaniu z dietą posła.....no i prestiż nie ten...)...Pewnie coś szykuje...

Głowa do góry panie Marku!W ostateczności może pan pochałturzyć na weselach...Wkrótce wydaję córkę za mąż...może się dogadamy...
          • Gość: Hans Kloss Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.08, 16:15
            .....a propos PIERDNIĘĆ pana RZ., to najbardziej żenująca była "AKCJA" z
            oddawaniem krwi...Znam kilka osób, które od kilku lat ,regularnie kilka razy w
            roku oddają krew i nie PCHAJĄ się z tym do gazet...a pan RZ. jednorazowo upuścił
            sobie trochę krwi i natychmiast z odpowiednią notką i poruszającym zdjęciem
            POLECIAł do lokalnej prasy...A na zdjęciu przyjął pozę niczym głowa państwa
            pochylona nad urną wyborczą ,z ręką zawieszoną w powietrzu i czekająca
            nieruchomo na błysk fleszy...Panie pośle NIEDOSZłY ! to było żałosne! To jest
            dowód na to że wszystkie poczynania pana RZ. nie wynikały z potrzeby serca, ale
            wykonywane były perfidnie w celach promocyjnych...Te TANIE chwyty i rodzaj
            pijaru jaki pan RZ. uprawia jest w stylu DODY !!! TANDETNY I NAMOLNY!!! Z tą
            tylko różnicą że DODA jest prymitywną kobietą ,a pan RZ. jest wykształconym
            człowiekiem ( który, o zgrozo , miał ambicje reprezentować NAS na WIEJSKIEJ ),
            który nie docenia inteligencji swoich potencjalnych wyborców...I przeliczył się!
            Oprócz nielicznego grona naiwnych ,którzy dali się omamić,potencjalna większość
            z politowaniem przyjęła wszystkie AKCJE promocyjne pana RZ. i zachowała zdrowy
            rozsądek...
            • Gość: bruner Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 16:27
              Nie chrzań Kloss,bo Pan Marek Rz,już nikogo nie interesuje.Jego czas
              minął.Szkoda bo parę osób na niego postawiło.
              Zabrakło zdecydowania,dzialał na zasadzie Panu Bogu świeczka ,a diabłu ogarek.
              Nam się marzy facet z charakterem,że by wstrząsnął tym miastem
              • Gość: Hans Kloss Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.08, 17:15
                Zgadzam się z Tobą Bruner!!!
                - pan Rz. NIKOGO już nie interesuje
                -cieszę się że jego czas MINĄŁ
                -wbrew temu co mu się marzyło tylko PARĘ osób na niego postawiło
                -zaprzedałby duszę(i nie tylko)KAŻDEMU za oklaski i szmal
                -ŻADNA z niego osobowość,brak mu charyzmy

......ale czy ON o tym wie????????????? nie sądzę...
                • Gość: bruner Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:17
                  Hej Kloss !
                  Skąd w Tobie tyle jadu.Czyżby Marek Rz,rozkochal w sobie Twoją żonę.
                  Jest w końcu przystojnym facetem.
                  A tak na poważnie mamy gdzieś jak kto prowadzi swoją kampanię wyborcza ,ważne by
                  był wiarygodny i wyciągnął nasze miasto na prostą.
                  Ideałów nie ma ten lepszy kto bardziej operatywny i poświęci sie dla Przemyśla.
                  • Gość: corleone Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 17:03
                    mój znajomy były radny i bywały w kregach władzy powiedział kiedys-im kto
                    bardziej sie stara ,chce zrobić coś dla tego miasta ten (dzieki
                    zawistnikom,złosliwcom i zazdrośnikom)tym mocniejszego kopa dostaje.
                    I moze cos w tym jest -taka lokalna specyfika.
                    • Gość: brandon Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 18:39
                      ...byłemu radnemu, bywałemu w kręgach władzy nie wypada mówić inaczej.
                      Skoro wszedłeś między wrony , musisz krakać tak jak one....(czyli starać się baaaaardzoo........o przedłużenie diety i inne profity z tego wynikające......a przy okazji może jeszcze o MIASTO i jego MIESZKAŃCÓW )...
                      • Gość: Kolega D. Re:Dlaczego akurat Marek Rz. a nie Choma? IP: 80.51.105.* 08.04.08, 18:57
                        Siemanko głupki pisowskie. Dlaczego solą w oku jest wam Rząsa a nie np. Choma,
                        Łozińksi i inne karaluchy z PiS. Ciekawi mnie to bardzo!
                        Skoro się Wam nie podoba PO to piszcie o księżach i PiS-ie z perspetywy 2 lat
                        ich wspólnych "rządów"...
                        Dzięki Bogu, że tej nacji już nie ma, bo byśmy się chyba juz bratali z
                        Białorusią i Koreą Północną.
                        • Gość: Hans Kloss Re:Dlaczego akurat Marek Rz. a nie Choma? IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 19:18
                          Siemanko antypisowski GłUPKU ! Ja też nie jestem moherowym beretem!!!!
                          Ważny jest CZłOWIEK a nie UGRUPOWANIE !!!!Ważne żeby wreszcie KTOŚ starał się o
                          MIASTO a nie tylko o swoją własną DUPę!!!!!A czy to będzię ktoś z PIS-u, z PO
                          czy z Korei Płn. to gó.. mnie to obchodzi.... W Wielkiej Brytanii głosuje się
                          na człowieka a nie na partię...Jeszcze jedno- naucz się czytać ze
                          zrozumieniem!!!!!!i czytanie między wierszami też ci nie zaszkodzi....
                        • Gość: dorota-50 Re:Dlaczego akurat Marek Rz. a nie Choma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:19
                          Proszę jeszcze jeden facet z klasą się odezwał.
                          Nie jestem z PIS i mam w nosie jakie ugrupowanie rządzi w mieście,byle robiło to
                          tak by nasze miasto rozwijało się i kwitło,turystycznie i gospodarczo.
                          Jeśli przemyskie PO jest reprezentowane przez takich jak Kolega D,możemy tylko
                          ubolewać,bo faceci z charakterem tak szybko nie dają wyprowadzić się z
                          równowagi,jeśli nawet przeciwnicy nie mają racji.
                          To cecha mięczaków.
                  • Gość: Hans Kloss Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 18:56
                    Hej Bruner!
                    Nie gustuję w facetach, więc nie potrafię ocenić czy Marek Rz. jest przystojny...
                    A tak na poważnie, moja żona mówi że ładne opakowanie nie jest najważniejsze...
                    Kumple , którzy znają Marka Rz. mówią że ten facet ciągle się przechwala i jest
                    monotematyczny w " PEWNYCH SPRAWACH "...
                    JA jeszcze MOGĘ ,więc najwyżej tajemniczo się uśmiecham.....za parę lat pewno
                    też będę się TYLKO przechwalał...Wiesz jak jest STARY...

A teraz już naprawdę na poważnie, w kampanii wyborczej pewnie wiele chwytów jest
                    dozwolonych...ale przynajmniej odrobina GODNOŚ
                    • Gość: Hans kloss Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 18:59
                      ...GODNOśCI I PRZYZWOITOśCI nikomu nie zaszkodzi, a wzbudzi szacunek..
                  • Gość: Hela w opałach Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.08, 16:23
                    panowie! chyba przeceniacie marka rz.( chodzi mi o to rozkochiwanie waszych żon )!kobiety patrzą na drobiazgi. Widzieliście usta marka rz.?
                    Szerokie od ucha do ucha i wiecznie obślinione.Fuj! Która kobieta chciałaby całować takie dwie listwy?chyba jakaś desperatka!
                    • Gość: ewka Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 19:45
                      Słuchaj Helka!
                      Pisz o swoich gustach i upodobaniach w rubryce pt.szukam faceta
                      • Gość: XYZ Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 12:20
                        Bój się Hela, chyba naprawdę jesteś w opałach! idąc twoim tropem, myślę że
                        "ewka" to kolejny nick naszego Radnego, bo kto inny byłby tak wkurzony jak nie
                        sam zainteresowany? ale obciach!
                      • Gość: ewka Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 14:51
                        Helka!(na panią Helę nie zasłużylaś)
                        Naucz sie czytać ze zrozumieniem to forum na temat "co Marek Rz zrobił dla
                        Przemyśla.
                        Z twoich wypowiedzi typowo po moherowemu bije żółć i nienawiść.Jak można używać
                        tak haniebnych argumentów.Czy wygląd człowieka decyduje o nim samym.Stosujesz
                        zagrywki poniżej pasa,oj zalazł ci Marek RZ za skórę skoro tak Go nie lubisz.
                        • Gość: Helka w opałach Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 16:32
                          Nie czytam bzdetów na temat "co marek rz. zrobił dla Przemyśla". Te bzdety
                          wypisuje on sam i jego rodzina.Ja wiem co zrobił dla Przemyśla - KUPĘ zrobił (w
                          dosłownym tego słowa znaczeniu).Osoba publiczna powinna wiedzieć o tym ,że jest
                          uważnie obserwowana ,krytykowana,rozliczana i powinna nauczyć się wysłuchiwać
                          nie tylko opinii lizusów.
                          Co do wyglądu-to rzeczywiście nie on decyduje o człowieku, ale gdybyś Ty
                          umiał(a)czytać ze zrozumieniem ,to zrozumiałbyś(łabyś) że jest to odpowiedź na
                          śmieszne insynuacje brunera skierowane do jednego z gości forum. Skoro wisiał
                          tygodniami na słupach ( i do tej pory na niektórych wisi), to musiał liczyć się
                          z tym że jego twarz będzie 'rozbierana" na części pierwsze.Ust szerokich od ucha
                          do ucha nie da się niestety ukryć,chyba że ułoży je w tzw. "ciup"lub zaszyje
                          sobie nitką ,tak jak w przyśpiewce"..tidiritkum, tidiritkum, zaszyła sobie
                          nitkom..."
                          Jednym słowem - nie masz się o co złościć Ewcia
                          Helkkkkkkkkkkkkkkka
                          • Gość: Helka w opałach Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 16:41
                            PS. wszystkich ludzi lubię, ciebie ewcia też.Jestem po prostu asertywna i zawsze
                            mówię to co myślę, co często jest odbierane za brak wychowania lub złośliwość,
                            gorzej- zbyt "wrażliwi" i podejrzliwi odbierają to jako nienawiść. Sprawdź
                            kochanie w słowniku co znaczy przymiotnik" asertywny".

buziaczki
                            • Gość: ewka Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 10:51
                              O tak mohery wiedzą wszystko najlepiej.
                              Nie można wytknąć Markowi Rz,że jest gejem Ukraińcem czy Zydem,to trzeba mu
                              doładować za usta.
                              • Gość: Helka w opałach Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 16:52
                                Czyżbyś należała do tego zacofanego,nietolerancyjnego , ksenofobicznego
                                motłochu, który tępi gejów, Ukraińców i Żydów? bo mi nawet przez myśl nie
                                przeszłoby żeby posądzać kogokolwiek o wytykanie komukolwiek jego inności
                                rasowej, narodowościowej i seksualnej .
                                Każdy ocenia według siebie,więc skoro sama oceniasz ludzi kategoriami żywcem
                                wyjętymi z ust ojczulka Rydzyka,to naturalne że innych też posądzasz o
                                namiętność do rozgłośni Radia Maryja.

Oto moja rada:zamiast działać na rzecz Towarzystwa Ochrony Ust Marka Rz.Przed
                                Zniesławieniem , zrób coś bardziej pożytecznego dla swego idola np. zorganizuj
                                akcję pt."marek rz. na senatora Podkarpacia".

powodzenia!albo...cudu w twoich zbożnych poczynaniach ci życzę( cha! cha! cha!)
                                • Gość: Tik-Tak Re: Marek Rz. - radny IP: *.mcon.pl 16.04.08, 16:31
                                  Nie należę do"helkowych".Natomiast należyć chcę do rozsądnych.Przy Helce to mi
                                  się nie uda.Spróbuję, nie jestem motłochem, który tępi....NIGDY gó..aro nie
                                  nazywaj motłochem, tych co sądzą inaczej!!!!
                                  Nie gań tych, którzy myślą i sądzą inaczej.Jak się chcesz się uśmiać"TEKSTEM' to
                                  napisz jak wydobyć z nagłośni dźwięk taki jak......h
                                  Napisałaś"CH" odczytaj ten dźwięk. Dla ćwiczeń - W i V czujesz różnicę????
                                  • Gość: Helka w opałach Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 20:30
                                    O!!! Jakiś ty wrażliwy! Słowo " motłoch" rani twoje uszy i obraża ludzką
                                    godność? A czy to nie ty raptem 4 godz. temu wyzywałeś kogoś od najgorszych?(
                                    patrz:"Demonowi wali w dekiel...")
                                    Widzę że jesteś tu stałym bywalcem i specjalistą w dwóch dziedzinach: 1-sza to
                                    rynsztokowe , chamskie słownictwo , a 2-ga to narządy głosotwórcze.
                                    Zamiast analizować różnice w ułożeniu narządów mowy, które występują przy
                                    wymawianiu głosek dźwięcznych i bezdźwięcznych,przeanalizuj różnice między
                                    słowem "zasraniec"(którego dość często używasz gdy brakuje ci argumentów) a
                                    słowem "motłoch " którego użyłam w konkretnym kontekście.
                                    Czy według ciebie dyskryminowanie ludzi ze względu na różnice religijne, rasowe,
                                    narodowościowe lub seksualne jest tylko kwestią różnicy poglądów??? Tego typu
                                    różnice poglądów kilkakrotnie w historii ludzkości prowadziły do ludobójstwa,
                                    czego przykładem był Hitler!Słyszałeś o tym gościu? a może tylko jesteś w stanie
                                    powiedzieć czym się różni S od Z,T od D,P od B....?????
                                    Wracając do tematu,ksenofobia wynika z niewiedzy,nietolerancji, intelektualnej
                                    ciemnoty, więc ludzi którzy mają coś wspólnego z tym zjawiskiem mam prawo
                                    nazywać motłochem.
                                    PS: znasz powiedzenie " uderz w stół a nożyce się odezwą"?
                    • Gość: do hansa Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:24
                      Obslinione i wilgotne usta sa najlepsze ,,,,wspolczuje twojej zonie
                      takiego malo interesującego faceta,,,- o ile mozna nazwac cie
                      facetem,
                      • Gość: Hans Kloss Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.08, 16:16
                        Słuchaj no osobniku bliżej nie określonej płci! Wilgotne i obślinione usta
                        rzeczywiście są NIEODZOWNE w wypadku gdy jest to JEDYNY atrybut męskości a tym
                        samym JEDYNY sposób na zapewnienie doznań seksualnych partnerki...Póki co ja nie
                        muszę ubezpieczać swoich ust od nieszczęśliwych wypadków...NIE SĄ mi nieodzowne...

A tak już na marginesie ,kliknij na " pokaż wszystkie" i sprawdź KTO pisał o
                        tych ustach , bo na pewno nie JA.
                        • Gość: do kllosa Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:17
                          Hans Kloss, brandon,hela w opałach, xyz - dziwnym trafem wszyscy
                          wspomniani piszą z jednego adresu. ZCHN - zespół chronicznego
                          niedopchnięcia, jako żywo. Pozdrowienia dla frustratów z PiS-u.
                          Rzeszowiak
                          • Gość: Hans Kloss Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 12:56
                            Dorota-50, tas, putin, bruner, corleone, ewka, do kllosa-dziwnym trafem wszyscy wspomniani piszą z jednego adresu.
                            Przemyślanin, Marek Rząsa, Jur@,Dziadek, do hansa-dziwnym trafem wszyscy piszą z jednego adresu.
                            2 adresy- czyżby jeden domowy a drugi biurowy?
                            ZCHPZZRRN -Zespół Chronicznej Podejrzliwości Związanej Z Różnego Rodzaju Niemocą ,jako żywo.
                            Pozdrowienia dla frustratów, którzy żałują że nie są w PIS-e; bo wtedy zamiast na Serbańskiej w Przemyślu, urzędowaliby na Wiejskiej w Warszawie.
                            • Gość: Hans Kloss Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 13:30
                              Ps :nie zamierzam już dłużej NAPęDZAć korenspondentów ( swoimi jakże trafnymi
                              wypowiedziami )ani poświęcać uwagi takiemu przegranemu gostkowi, jakim jest
                              marek rz.Nie każdy potrafi GODNIE przyjąć gorzką prawdę o sobie.Myślałem ,że w
                              demokratycznym kraju nie trzeba być STAńCZYKIEM żeby mówić prawdę.
                              Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ( niezależnie od tego czy są zwolennikami PO
                              czy PIS-u - ważny jest CZłOWIEK, a nie partia).Żegnam
                            • Gość: Krawiec Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 19:44
                              Uderz w stół Kloss (helka w opałach, xyz) się odezwą. Na złodzieju czapka gore.
                              • Gość: Baba jaga Re: Marek Rz. - radny IP: 212.244.155.* 23.04.08, 08:00
                                Krawiec-rzeszowiak wiemy kim jestes!!!! i nie musisz udowadniac na
                                forum, ze znasz pisownie jezyka polskiego. Obojetnie pod kogo sie
                                podszywasz to i tak jestes zerem dla ludzi. Zajmij sie soba bo cos
                                ostatnio cie malo widac
                                • Gość: do krawca Re: Marek Rz. - radny IP: 212.244.155.* 23.04.08, 08:05
                                  czy hela w opalach czy hans kloss obojetnie kto i tak ci dowalili
                                  slono.Udowodnili ze jestes naprawde zerem. Szkoda poswiecac ci uwagi.
                                  • Gość: ,emeryt do heli Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 11:41
                                    pani helu,jak trafne sa pani wypowiedzi,forma ,tresc wskazuja iz internauta ma
                                    osobowosc stworzona do celow wyzszych,niz zajmowanie sie markiem rz.Marnowanie
                                    pokladow rozumu i intelektu na sprawy blache jestw gruncie rzeczy
                                    sabotazem.Prosze jako przemyslanin ,otworz swoje poklady mozgu na sprawy
                                    bolaczek miasta,napisz swoje spostrzezenia,podaj pomysly,mozgi uzdolnionych
                                    ludzi sa potrzebne w kazdym spoleczenstwie,w naszym miescie szczegolnie.Oczekuje
                                    dzialan slownych,majac nadzieje,ze hela w opalach przeistoczy sie w hele
                                    patrona,dobrych pomyslow i logiki myslenia powodzenia
                                    • Gość: Hans? a może Hela? Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.08, 16:19
                                      HANS czy KLOSS? HELA a może W OPAłACH? X a może Z? A może sam SZYMON MAJEWSKI ?
                                      Jakie to ma znaczenie??? Wspólną cechą tych WSZYSTKICH osób albo tej JEDNEJ
                                      osoby ( jak kto woli )jest celna satyra, dowcip ,przenikliwy zmysł obserwatorski
                                      i to że poprawność polityczną zostawiają dyplomatom i obłudnikom a sami "rębią"
                                      prawdę prosto w oczy.A to że są klientami NETII - to błahostka.
                                      Ktoś na tym Forum ( ukłon w stronę Rzeszowiaka)hołduje starej KOMUNISTYCZNEJ
                                      zasadzie: dajcie mi CZłOWIEKA, który niepochlebnie o mnie pisze, a ja JUŻ MU
                                      ZNAJDĘ ...No i znalazł -NETIA,wspólna sieć Heli, Klossa, Kowalskiego
                                      ,Iksińskiego...( jakby jednemu psu było na imię Burek).
                                      Cechą nieudolnych i niekompetentnych urzędników i wielu ekip rządzących jest to
                                      , że chcą odwrócić uwagę tłumu od spraw ISTOTNYCH
                                      i skupić tę uwagę na DUPERELACH( w tym wypadku są to pytania typu:komu zalazł za
                                      skórę, jak zalazł za skórę, czyjaś rozkochana żona, porzucona kochanka,
                                      nieszczęśliwie zakochana studentka, molestowana sekretarka, rywal polityczny , a
                                      może zwykły przechodzień któremu zapomniał rękę uścisnąć???)

Jeżeli ktoś jest cenioną i szanowaną postacią to ŻADEN "spadochroniarz" mu nie
                                      zagraża, ale jeżeli ktoś jest pospolitym przeciętniakiem to KAŻDY
                                      "spadochroniarz" będzieE jego groźnym rywalem.Ewentualnie...w
                                      ostateczności..samemu można wystartować z pozycji 'spadochroniarza" i szukać
                                      naiwnych na obcym terenie.
                                      Dziwnym trafem w wyścigu po miejsce senatora Podkarpacia wystawiono
                                      Lewickiego...Zawsze swoje niepowodzenia można zwalić na biednego "spadochroniarza".

I o co ta cała " burza w szklance wody" ? Bo Kloss czy Hela ( w jednej osobie
                                      czy w trzech osobach) ośmielił(a) się przedstawić w krzywym zwierciadle jakiegoś
                                      prowincjonalnego rajcę miejskiego??? który cierpi na przerost ambicji ( całe
                                      szczęście że nie na przerost prostaty)i marzą mu się owacje na stojąco a nie
                                      słowa krytyki?Na oklaski trzeba zasłużyć, nie wystarczy założyć stronę
                                      internetową czy portal na Forum i samemu sobie kadzić.
                                      • Gość: hela do emeryta Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.08, 10:09
                                        panie emerycie! aczkolwiek dość wysublimowana i zawoalowana pod komplementami
                                        ale jednak wyczuwalna ironia bije z twoich słów...
                                        Przypominam ci że miasto posiada AŻ 23 patronów ( o słodka naiwności!mieliśmy
                                        przynajmniej nadzieję że nimi będą, gdy ich wybieraliśmy ).Bynajmniej nie
                                        pracują oni społecznie,tylko pobierają wynagrodzenie w postaci tzw.
                                        diety.Nawiasem mówiąc ŻADEN z nich nie przeznaczył ŻADNEJ swojej diety na ŻADEN
                                        zbożny cel ( np. zakup słodyczy pod choinkę dla dzieci z domu dziecka ). Gdyby
                                        tak było ,pewnie odpowiednie zdjęcie i wyciskająca łzy notatka obiegłaby
                                        wszystkie gazety ( nie tylko lokalne).
                                        Gdy pchali się na swoje stołki wiedzieli że to nie są WCZASY DLA
                                        NIEPEłNOSPRAWNYCH...To ONI powinni TRYSKAĆ pomysłami i brawurowymi akcjami na
                                        rzecz miasta. Jeżeli wypalili się i nie mają CZYM tryskać to niech wreszcie
                                        zachowają się PRZYZWOICIE ( tak jak innym radzą ) i przejdą w stan spoczynku i
                                        zrobią miejsce bardziej WYDOLNYM ( w każdym tego słowa znaczeniu ).
                                        Nie sztuką jest działać w 10-ciu komisjach jednocześnie Z MIZERNYM SKUTKIEM
                                        ,może lepiej w JEDNEJ ale efektywnie...Czyżby istniała jakaś EXTRA PROWIZJA za
                                        pracę w komisjach??? bo widzę że niektórzy ( ci bardziej pazerni) biją w tym
                                        rekordy...A może jakiś EXTRA PRESTIŻ??? i wtedy ILOŚCIĄ mogą się wykazać ci
                                        NIEDOWARTOśCIOWANI w innych dziedzinach życia...
                                        Reasumując , drogi emerycie, pluć , łapać i zbijać bąki każdy potrafi. 24-ty
                                        patron jest zbędny ,w myśl powiedzenia "gdzie kucharek sześć...."
                                        • Gość: panna młoda Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 19:34
                                          Szukam KAMERZYSTY na swój niedaleki ślub!!!

To może pan radny wróciłby do swojej profesji bo to jedyna rzecz, którą
                                          chyba robił profesjonalnie!!!!!
                                          • Gość: teściu Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.08, 22:28
                                            a niech cie renka Boska broni!
                                            coś tam nakamerował u nas na weselu ale rozsiadł sie jak gość,bawił sie jak
                                            gość, a przeciesz myśmy go do pracy najeli
                                            i jeszcze za młodymi bździągwami sie rozglądał, takich to teraz jakoś na "p"
                                            nazywają
                                            myslałżem ze mój swach go pobije
                                            • Gość: do panny młodej Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.08, 18:24
                                              panno młoda nie zawracaj teraz radnemu gitary jakąś chałturą!On ma ważniejsze sprawy na głowie! Za 2 miesiące odbywają się wybory MISS POLONIA! Krążą słuchy że ma zamiar w nich wystartować ( czyt." kto nowym prezydentem"). To podobno jedyne wybory w których nie próbował swoich sił( do wyborów na prezydenta Rosji za późno zgłosił swoją kandydaturę).
                                              • Gość: Czarek Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 18:42
                                                W przeciwieństwie do IP: *.adsl.inetia.pl nie studiował w Rosji. Zresztą nawet
                                                ukończenie kilku tzw.fakultetów nie powoduje przypływu intelektu. Co widać,
                                                słychać i czuć!
                                              • Gość: Czarek Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 20:55
                                                Oczywiście miałem na myśli Związek Radziecki, a tam jak wiadomo studiowali sami
                                                "wielcy uczeni". Tacy, którzy co są dobrzy ze wszystkiego, najlepsi z każdego
                                                przedmiotu, a już wybitnymi specjalistami z poziomu męskich genitalii.
                                                • Gość: do czarusia Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.08, 23:05
                                                  Czaruś??? Jakie słodkie imię! czyżby sugerowało zmianę orientacji seksualnej???
                                                  bez obaw! tolerancja to jest TO co cenię najbardziej!Jestem w stanie zrozumieć
                                                  ,że facet któremu NIE WYCHODZI z kobietami zmienia swoje upodobania...Jednak
                                                  według mnie viagra byłaby mniej ryzykowna dla zdrowia...

Co do intelektu,jeżeli nigdy nie miałeś styczności z intelektem ( zwłaszcza z
                                                  własnym ) to mogą pojawić się problemy z jego rozpoznaniem u innych...A węch
                                                  zawodzi cię dlatego ,że jak już wcześniej ustaliliśmy, zamiast żeńskich
                                                  feromonów, wąchasz męskie.

Co do męskich genitaliów, to rzeczywiście miało się do czynienia z kilkoma
                                                  precedensami np.z genitaliami które wyglądały jak genitalia ale nie były używane
                                                  do celów do jakich je natura stworzyła...

Czarku! słodziutki!podobno biegle władasz rosyjskim (można było o tym poczytać w
                                                  tych śmieciach ,których pełno było na ulicy i w skrzynkach pocztowych),czyżbyś
                                                  studiował w ZSRR??? widzę że doskonale znasz realia i masz wielki sentyment do
                                                  kraju Lenina.

Chyba muszę podać więcej szczegółów ,żebyś wreszcie złapał właściwy trop, bo jak
                                                  na razie jesteś niczym ratlerek- szczekasz, sikasz pod każdym krzaczkiem ,a
                                                  złodzieja dalej nie ma...

Idź do pubu, może cię ktoś koniaczkiem poczęstuje...
                                                  • Gość: Czarek Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 23:27
                                                    Pieski wysikane więc guano do ręki. Powodzenia w dalszej korespondencji, proszę
                                                    tylko pamiętać o zmianie nicków. I od czasu do czasu wypadałoby polemizować ze
                                                    sobą. Koniec!!! Interlokutor musi mieć klasę,ale z tym się trzeba urodzić.
                                                  • Gość: dzeki Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 08:53
                                                    czarus niech twaurazona duma "działacza" nie przysłania logicznego myslenia,
                                                    oprócz kłutni i zamieszania innych efektów nie widać (no moze
                                                    poza efektami pracy prokuratury -ale moze gdyby chcieli troche pogrzebac to były
                                                    by prawdziwe sensacje )mam nadzieje ze twój wysublimowany umysł jest w stanie
                                                    przyswoic tresci pisane nie tylko jako efekt obronnej reakcji prawych zwojów.
                                                  • Gość: emeryt Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 15:22
                                                    wstydze sie za was ,wy pseudointelgenci dyskusyjni od czarusi i innych durnych
                                                    kucht domowych,od radnych bezradnych,od dyskusji o wszystkim i o niczym ...To
                                                    jakas wojna prywatna,miedzy dwojgiem wazacym uczelniane dyplomy bez wartosci co
                                                    jedno ,czy drugie ma w mozgu.Wstyd mi krolewski wolny Przemyslu,ze forum radnego
                                                    bezradnego zamienia sie w kloaczny sciek,ktory dawniej mial ujscie w domu
                                                    uciech.Dzis dla tych przekupek przemyskich ,przepraszam przekupki autentyczne,to
                                                    wyzwolenie chuci bezradnego i jakis idiotek,ktore wartosci intelektualne
                                                    transformuja na chamstwo ,forum ustepow przemyskich pod fiora i checi wymiany
                                                    zdan za zamknieta przylbica ,jako wlasne kompleksy i brak zinteresowan.DOSC
                                                    GLUPOCIE PIES WAM MORDE LIZAL
                                                  • Gość: znajomy Re: Marek Rz. - radny IP: *.mcon.pl 10.05.08, 19:25
                                                    J.W. Mam napisać jak cieszyłas sie tym malutkim z genitaliów....
                                                    uwazaj i zajmij sie sobą..... niedowartosciowano kobieto baardzo mi
                                                    cię szkoda papapapa a jeszcze zle cos ostatnio wygladasz
                                                    czarusiu !!!!!
                                                  • Gość: przemyslanin Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 09:09
                                                    panie marku Rz.- a oni gadaja i gadaja, ,czy w koncu pan po mesku napisze
                                                    oswoich dokonaniach,a moze nie ma oczym pisac,najlepiej pustke wypelnic
                                                    szuraniem krzesel w kinie niemym...do roboty internauci,przypomnijcie sobie
                                                    nauki ze szkoly podstawowej ,na temat,na temat!!!
                                                  • Gość: gaduła Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 09:28
                                                    Niech gadają, niech pocą z siebie, niech wydalają. Przecież każdy ma prawo do
                                                    odrobiny (anonimowego) szczęścia.
                                                    P.S.Mądrej głowie dość po słowie
                                                  • Gość: dorota-50 Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:17
                                                    Matko kochana!
                                                    Czytam już 61 post i w żadnym nie ma o tym co Marek Rz zrobił dla
                                                    Przemyśla.Typowa nasza polska polityka,dużo gadania tylko psom na buty.
                                                  • Gość: dorota-50 Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 10:47
                                                    Dalej nic.Smutne to ,że nie znalazł sie nikt kto jest zorientowany co Marek Rz.
                                                    zrobił dla Przemysla.
                                                    Niema żadnej zorientowanej osoby ,piszącej na tym forum,znającej konkrety.Mało
                                                    tego niema żadnej przyjaznej osoby z partii tego Pana ,ktora by napisała co
                                                    próbował zrobić ,ale np.nie wyszło.
                                                    Bzdury tu pisane mnie nie interesują,ale marzę o tym by wreszcie zjawil sie
                                                    radny o ktorym będę mogla przeczytać,że walczy o rozwój naszego miasta.
                                                  • Gość: XXX Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 13:19
                                                    A jakiż to problem pani Doroto? Proszę zadzwonić lub napisać do pana
                                                    radnego i zadać mu to pytanie wprost. Przed chwilą sprawdzałem na
                                                    stronie UM; są wszystkie potrzebna dane do bezpośredniego kontaktu.
                                                  • Gość: dorota-50 Re: Marek Rz. - radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 11:08
                                                    Panie XXX moi rzeszowscy znajomi,zwolennicy PIS i PO i SLD,nie muszą dzwonić
                                                    ,ani pisać do Pana Ferenca,żeby na niego glosowć.
                                                    Jego charyzma odwaga polityczna,a przede wszystkim wymierne czyny dla dobra
                                                    Rzeszowa im wystarczą.
                                                  • Gość: xxx Re: Marek Rz. - radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 13:15
                                                    Droga pani Doroto. Proszę troszkę ruszyć głową. Jak może Pani porównywać
                                                    prezydenta miasta i jego możliwości do zwykłego radnego i to w opozycji? Gdyby
                                                    Pan Marek Rząsa był prezydentem Przemyśla wtedy zrozumiałbym porównanie do
                                                    Ferenca. To tak jakby poseł opozycji (np. z PiS) miał takie same możliwości
                                                    działania na rzecz danego regionu jak premier. Przecież kompetencje radnego (jak
                                                    wcześniej wspomniałem) na dodatek będącego w opozycji są nieporównywalnie
                                                    mniejsze od prezydenta danego miasta. Zresztą szkoda gadać.
                                                  • Gość: klakier Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.08, 19:34
                                                    Łubudubu!!!Łubudubu!!! Niech żyje nam radny naszego grodu marek rz.!!!
                                                    To powiedziałam JA-PRÓŻNOŚĆ RADNEGO ...

Zdaje się że o TAKIEJ KLASY interlokutorów zabiega nasz radny ( czarek)
                                                    ...Gdyby zabrakło panu klakierów ( jak na razie,SAM doskonale wciela się pan w
                                                    tę rolę, ukrywając się pod różnymi nickami),to chętnie podeślę kilku...

Po ciula nam ZWYKŁYCH radnych!!!!! przed wyborami wszyscy obiecywaliście że
                                                    będziecie NIEZWYKLE NADZWYCZAJNI!!!Teraz zasłaniacie się opozycją?????? Wstyd!!!

ZłEJ BALETNICY PRZESZKADZA I RąBEK SPóDNICY!
                                                  • Gość: do znajomego Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 17:24
                                                    no cóż.....TERAZ kiedy znam smak SZYNKI PARMEŃSKIEJ,to zwykłą szynkę wiejską
                                                    ,która kiedyś mi smakowała,mogę porównać do smaku PSIEGO SALCESONU (2zł/kg)...
                                                  • Gość: słuchacz Re: Marek Rz. - radny IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 17:48
                                                    "Niech gadają,niech pocą z siebie , niech wydalają.Każdy ma prawo do odrobiny
                                                    (anonimowego) szczęścia. "........powiedział SAM O SOBIE RADNY, ukrywając się
                                                    pod kolejnym nickiem(jako gaduła).......IGNORUJĄC przy tym WAŻNE pytanie
                                                    internauty i wyborcy......skoro zrobił NIC, to musiał odwrócić kota ogonem...

PS: " mądrej głowie dość po słowie" ????...w takim razie nie doceniasz pan
                                                    inteligencji swoich wyborców, bo przed wyborami nie byłeś oszczędny w słowach i
                                                    obietnicach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka