Dodaj do ulubionych

międzynarodowi eksperci-CO TO JEST????

• Gość: Rychu Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 21:07
      jest takie powiedzenie, że Ukraińców sie na kase nie robi. Bo oni tego nie wybaczają i tu sa bez litości. Ale widocznie nasz "Przemyślanin ze Szczecina rodem z Konina" tego nie wiedział.

A w wiadomości, że "Pan Prezes" był w Szpitalu Wojewódzkim jest tylko jeden smutny aspekt - że lepili mu plastry za publiczne pieniądze, pochodzące z ludzkich składek...

• Gość: Killer Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 30.09.11, 09:13
        Określenie Przemyślanina ze Szczecina zasługuje na miano OKREŚLENIA ROKU.

Edytko, nie unoś się tak bo ci żyłka pęknie. Zanim nazwiesz kogoś debilem najpierw upewnij się ze sama do tej grupy nie nalezysz :>:>:>
        • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 09:41
          Jeśli wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one.
          O moją żyłke się KILLER nie martw.
          Killer ??
          Czemu Killer??
          • Gość: Killer Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 14.10.11, 14:38
            Od kiedy z ciebie taka konformistka?
            • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 14:49
              od zawsze kotku lub kocico nie wnikam
              • Gość: Killer Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 28.10.11, 09:12
                Naprawdę juz nie wiem czy jestes zidiociala hipokrytka czy tylko marna aktorka?
                • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 14:35
                  Do aktorstwa nigdy sie nie paliłam chociaż może nie uwierzyłam we własne zdolnosci.
                  Wole zidiociałą hipokrytke.
                  • Gość: Przemyślanin Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 17:46
                    znowu program Polsatu o tym był

www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/Archiwum__News,5800/Zarabia_Na_Tragedii,1279500/index.html
                    Przemyśl coraz sławniejszy ...
                    • andriy999 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? 20.12.11, 17:01
                      Mnie też oszukała ta gruba wstrętna świnia!!!!!!
                      Nowak sprawiedliwości stanie się za dość i zgnijesz w więzieniu!!!!!
                      • Gość: itd Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 21.12.11, 16:01
                        Ludzie Świeta za dwa dni, dajcie spokój
                        • Gość: Anka Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 27.12.11, 09:52
                          Świeta świetami...jest po świetach!

Nowaczek, schudl chyba ze stresu....co nie zmienia faktu ze jest świnią bez sumienia!
                          • Gość: ... Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.przemysl.hypnet.pl 27.12.11, 18:06
                            Jakoś Edytka się nie wypowiada, ... jebana w mordę misia! :)
                            • Gość: Julianka Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 22:26
                              Chyba ją zatkało :)
                              • Gość: Anka Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 28.12.11, 09:05
                                Nie dziwi mnie to....rola Pani Głównej Prezesówki widocznie bardzo ją absorbuje i musi poustawiać sobie pracowników na nowo hahahaha!
                                • Gość: józiu Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 21:53
                                  albo tak się nawaliła piwa marki leżajsk,że nie jest w stanie już nic napisać :)
                        • Gość: ja1234 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 11.01.12, 11:07
                          Witam. Nowaczek jest oskarżona o działalność PROWADZENIA tej swojej zasranej Agencji. To teraz znowu sie zacznie.a jak już siedział to bedzie siedzieć jeszcze raz. cała przyjemność Po Mojej stronie.już nie długo prdzyjdzie na Ciebie czas Biedo!!! a jak to mówia Czegoś Biedny ?? BOŚ GŁUPI!!
                          • Gość: jks Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 12:24
                            co z tego,że ma zakaz prowadzenia działalności gospodarczej,jak ją dalej prowadzi...
                            • Gość: ja1234 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 11.01.12, 20:46
                              hehe :D zobaczysz ja mu dam do miesiaca czasu i bedzie siedzieć :) a zreszta Jak go nakryja i biurze śledczy to sie zdziwicie. Ktos sie za dupe mu weźmie.za duza kase mi wisi i trafił nie na Urrainca Tylko na nie właściwa osobe :) Pozdrawiam zasranego prezesa Nowaka.
                              • Gość: ja1234 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 11.01.12, 20:50
                                a zreszta sad czeka tylko na haka żeby Go Udupic a niestety Nowaczek nie spodziewa sie takiego czegoś czego szykuje tak że może sie żegnać z Prawem i uczyc sie jak podnosić mydło bez schylania sie ;)
                                • Gość: Gość Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 12.01.12, 09:29
                                  No zobaczymy co Ci wyjdzie z tego. ale podaj tel. jeśli jesteś z okolic pójde z Toba też mam Haki na niego z Przyjemności pomoge Ci odzyskać co straciłeś bo ja odzyskałem.Pozdrawiam.
                                  • Gość: hdkdwhkd Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 12:22
                                    może Nowak i jego żona Edytka już siedzą,bo nie pojawiają się na forum :)
                                    • Gość: pokjk Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 12:58
                                      albo jest drugi wariant,wyłączyli im internet:)buhahaha
                                      • Gość: ja1234 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 12.01.12, 14:43
                                        NIE obchodzi mnie gdzie sa i czy żyja nie ja sie Tym bede zajmował:) hehe

nowaczek sie nie udziela na Forum bo go nie stać na To, jest za GŁUPI żeby co kolwiek wymyslić i tak każdy wie jaka świnia jest.
                                        • Gość: nowak Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 15:55
                                          Nowak Ty gruba obleśna Świnio zgnijesz w więzieniu!!!!!!!!!!!!!!
                                          • Gość: ja1234 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 17.01.12, 22:25
                                            Mało powiedziane czy w wiezieniu:) już nie długo:) wszytko już poszło teraz mozna sie zrelaksować :) Zainteresowanych Prosze o kontakt alhlon4000@wp.pl pozdr dla nowaczka :)
                                            • Gość: adkasp Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 10:57
                                              chciałem do ciebie napisać ale podany adres nie istnieje, co to za robota jak piszecie fincyjne adresy i numery gg, sztuka dla sztuki
                                            • Gość: nefjkhe Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 12:17
                                              ej podaj informacje na forum o tej grubej obleśniej świni:):):)
                                              czy już siedzi w więzieniu?
                                              • Gość: petro Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 12:18
                                                Co już dobrali się Nowakowi do dupy???
                                                • Gość: ja1234 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 18.01.12, 19:36
                                                  j-kowalski879@wp.pl sorka za tamten email ale mi go zablokowali. czekam na wiadomości od was. a jeśli pisze to nowaczek bo ten dureń podszywa sie pod innych to da ise sprawdzić :) hehe zreszta teraz przy dobrej technice komputerowej da sie wszystko sprawdzic i nagłośnic. np O Kancelarii frajera Nowaczka na Kazdej stonie głównej dużych portali.Pozdrowionka Nowaczku duraczku :) :)
                                                  • Gość: kiedys Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 19.01.12, 14:32
                                                    Bardzo jestem ciekawa jakie macie na niego haki? Skoro juz tyle osob znalazlo na niego tyle rzeczy to dlaczego jeszcze on łazi po ulicy? :D

Informujcie na biezaco!
                                                  • Gość: bkfelo Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 16:30
                                                    widziałaś Nowaka buraka na ulicy???
                                                    tzn.że on jeszcze nie siedzi????
                                                  • Gość: Armagedon Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 19.01.12, 20:01
                                                    ta świniasie na ulicy boi pokazać bo każdy che mu wpier za to co każdemu zrobił :D hahah ale juz nie długo :D Nie Tylko jedna osoba ma nan iego haki :d hahah jak wszyscy to wszyscy wkoncu ten gość co zwołuje ludzie przeciwko niemu ma ich troche To sad nie bedzie miał wyjścia zasadzic Prawomocny wyrok przeciwko niemu na kilka lat za Przywłaszczanie sobie pieniedzy Ludzi których spotkało nieszczeście ;/ niech świniawie co to strasz bo jak go życie nie nauczyło to go naucza Ludzie;D buuuuhahahahahah ;O:D
                                                  • Gość: kiedys Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 20.01.12, 10:33
                                                    Na pewno lazi po ulicy albo wzial swoja rodzinke i znowu gdzies uciekl...ciekaw jestem tylko gdzie go jeszcze nie bylo po w polsce to juz chyba wykorzystal kazdy kierunek.

Jedno wiem na pewno-jest za cwany zeby go wsadzic za kratki!
                                                  • Gość: huj ci w łeb Nowak Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 13:13
                                                    Nowak twoje dni są już policzone!!!!
                                                    A Edytka twoja żona już sra w portki i pewnie zaszyła się w swoim mieszkaniu na Malawskiego!!!
                                                  • Gość: ja1234 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 21.01.12, 14:01
                                                    hehe Cwany ?? co to znaczy?? nie uznaje takiego słowa:D a jak juz to Może kiedyś był:) jak to mówią Kto mieczem wojuje od miecza ginie :) Pozdr Ludzie przyłaczcie sie do mnie a odda to co straciliście ;)
                                                  • Gość: sknerus Mak Kwacz Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 02:46
                                                    ciekawe, z czego odda ???
                                                  • Gość: ja1234 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 22.01.12, 11:56
                                                    Hehe a to już tajemnica :) nie zrozumielibyście i tak z czego :) alee oooddddaaa napewno ;) jak kto sie przyłacza podawać swoje kontakty meil tele lub co tam chcecie ;)
                                                  • Gość: adkasp Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 12:54
                                                    no chyba nie masz nas za debili, którzy nie kumaja nic,
                                                  • Gość: kiedys Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 24.01.12, 10:47
                                                    Dokładnie-może najpierw spróbuj nam wytłumaczyć jakie masz na nich haki?
                                                    Krowa która ryczy mało mleka daje. Jak zobaczę, to uwierzę.
                                                  • Gość: ja1234 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.cdma.centertel.pl 24.01.12, 17:54
                                                    sęk w tym ze na forum nie moge bo Nowacze skaapnie sie i ucieknie zreszta jak już tego nie zrobił :P ale tu nie licza sie haki tylko zawziętość :P powiem tak ze jak sie chodzi i robi lub pyta o coś to wkońcu t sie opłaci a jakby każdy poszedł i zrobił z nowakiem na np jakiejś władzy wyższej to by odzyskał to co starcił a tak naprawde nowaka każdy sie boi a to jest świnia wiec kogo tu sie bać ze co że PRAWNIK ?? hahaha ważne jest to ze jest zawieszony i to sie liczy przez włądze wyższa a że sie niekt do niej nie ruszy to myśla żenowak po dobroci im odda kase ??:D haha jest chamem i co zrobic:p teraz trafił na człowieka który go kultury nauczy :) Pozdr ( sorka za błedy ale czau na komputerze też nie mam czasu spedzać )
                                                  • Gość: też mi coś Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 22:31
                                                    pierniczysz jak mały Kazio po dużym piwie. Jakbys coś mógł, to bys zrobił, a nie tu się napinał. Poza tym, Nowak nie jest żaden prawnik - ma średnie wykształcenie, w reportażu Rzeczniczka Sądu to mówiła.
                                                  • Gość: kiedys Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 25.01.12, 11:17
                                                    Studiował prawo w Lublinie ale go nie skonczyl bo musial uciekac nawet ze szkoly :D
                                                  • Gość: kisk Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.art-komputer.pl 20.02.12, 22:34
                                                    Znam tego typa. Szkoda slow. Trzymac sie z daleka!
                                                  • Gość: adkasp Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 15:50
                                                    żarło , żarło i zdechło, cwaniaczki w pismie dobrzy a jak co do czego to skulic dupe, brawo
                                                  • Gość: kiwo Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 21.06.12, 16:33
                                                    Czy Nowak jeszcze sie pałeta po Przemyslu? A moze wywieziono go na gnoju?! :D
                                                  • Gość: gosc Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.toya.net.pl 16.09.12, 22:19
                                                    Pałęta się po Malawskiego bo tutaj mieszka ostatnio jego zona pani Edyta zwyzywała dziecko na placu zabaw od starych krów i chciała brac sie do bicia z dziewczynka z 1 kl gimnazjum a tak w ogóle zdradza zone na prawo i lewo mi tez proponował ale pogoniłam go razem z mezem
                                                  • Gość: jajacek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 13.05.13, 16:36
                                                    TA JOJ A TY DODA ELEKTRODA CO? JEGU ADWUKATKA CZY MU DAWAŁA ZADKA HOŁ HOŁ!!
                                  • Gość: gosc Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 11.05.12, 23:24
                                    powiedz jak to zrobiles bo te ch..j tez mi wisi nie mala kase a dalej na wolnosci, ale jeszcze troche..
                                    • Gość: adkasper Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 16:12
                                      OOO!!! ktoś sie odezwał!!
                                      O co pytasz i kogo??
                                      Można na priva jak chesz
                                      • Gość: Ja Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.12, 23:29
                                        akta sygnatura V GZD 1/11 Sąd Rejonowy w Przemyślu Wydział V Gospodarczy. To może napisz że jesteś Nowaka Wierzycielem
                                        • Gość: adkasper Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 13.06.12, 12:11
                                          no i?? bo nie kumam , jak to sie ma do wierzycieli?? Nic głupszego nie mozna było zrobic !!! Ciekawe kto taki mądry!
                                          • Gość: prawnik Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.12, 11:36
                                            Sprawa sygn. akt V GZD 1/11 dotyczy zakazu prowadzenia działalności gospodarczej przez Piotra Nowaka i Edytę Rymarz Nowak - informacja z wokandy. Podstawa prawna to Art. 373. kodeksu spółek handlowych który mówi min.
                                            1. Sąd może orzec pozbawienie na okres od trzech do dziesięciu lat prawa prowadzenia działalności gospodarczej na własny rachunek oraz pełnienia funkcji członka rady nadzorczej, reprezentanta lub pełnomocnika w spółce handlowej, przedsiębiorstwie państwowym, spółdzielni, fundacji lub stowarzyszeniu osoby, która ze swej winy nie zgłosiła wniosku o upadłość ( mimo , żę zachodzą przesłanki do upadłości - tj spółka nie płaci długów).
                                            2. Przy orzekaniu zakazu, o którym mowa w ust. 1, sąd bierze pod uwagę stopień winy oraz skutki podejmowanych działań,..............
                                            Wynika z tego , że kto ma wierzytelności wobec MEFP powinien sie tą sprawą zainteresować
                                            • Gość: i to szybko Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 15:47
                                              bo najpierw siada skarbówka, zusy ... Zwykły wierzyciel jest na szarym końcu
                                            • Gość: gość Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 19:01
                                              To gdzie to trzeba zgłośić bo on nie może być bez karny. Stacjonarny numer nie istnieje, jego w firmie oficjalnie nie ma i do tego się ukrywa ch....m jeden. O nie oddanej kasie i jego fałszerstwach nie będę wspominać....
                                              • Gość: Ja Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.12, 21:34
                                                Nie ma co dzwonić, pytać i chodzić - od takich faciów jest sąd i komornik. Zamiast tu biadolić zgłoś sprawę do Sądu Rejonowego - ul. Mickiewicza 14 , 37-700 Przemyśl, za darmo, wystarczy tylko opisać swą "przygodę" z P....... i wpisać na tym piśmie sygnaturę sprawy V Gzd 1/11. Jak On powie , że nic Ci nie jest winny to niech to wyjaśni. Od kilku lat na tym forum opisują te przekręty i nic. W środę 20.06.2012 o godz 13.30 sala nr 223, jest rozprawa, to albo złóżcie pisma i przyjdźcie, albo nie marnujcie prądu i oczu wpisując i przeglądając wpisy na tym forum.
                                                • Gość: adkasper Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 19.06.12, 14:00
                                                  Ta przyjdą , caly tabun, czapke z głów dla choćby jednej osoby. Krowy które dużo ryczą mało mleka dają. A ty nie powinieneś tak szurać nazwiskami bo wyroku jeszcze nie ma i nie wiadomo jak bedzie, ze jest założona sprawa nie znaczy , ze skonczy się po mysli tych co ją wnieśli. No chyba ze wiesz lepiej.
                                                  • Gość: gość Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 91.212.242.* 23.08.12, 08:54
                                                    Coś wiadomo co z Panem Nowakiem?
                                                  • Gość: ... Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 17.09.12, 16:18
                                                    Nie żyje
                                                • Gość: x Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.tktelekom.pl 05.04.13, 17:11
                                                  Z opóźnieniem, ale dorwali go, siedzi.
    • Gość: kazik Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.12, 16:55
      kolejna kicha......
    • Gość: ja nie kicham Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 17.09.12, 21:16
      JAKA KICHA?? Pisz zrozumiale, młotku
      • Gość: karolcz Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 18.10.12, 15:03
        Jaki wyrok zapadł w sprawie? Czy Nowak dalej chodzi na wolności? Czy w koncu zamkneli jego firme na 3maja?
        • Gość: Blee Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.12, 20:30
          teraz bawi się w polityka
          • Gość: kisiel Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 31.10.12, 11:29
            jak to w polityka??
            • Gość: Janusz Palikot Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 13:56
              Buhaha Nowak jest w Ruchu Palikota :) buhaha Pajac Jeden
              Skumał się z właścicielami Pizzeri Piramida i udaję wielkiego Pana,a jest zwykłym nic nie wartym dziadem:)żeby być Panem to trzeba mieć pieniądze i wygląda a on ani jedenego ani drugiego nie ma!!!!

O to link zobaczcie jak Nowak udziela się w ruchu Palikota normalnie Żenada.......

www.ruchpalikota.org.pl/aktualnosci/ow22-na-kongresie-malych-i-srednich-przedsiebiorstw-w-krakowie
              • Gość: Jutka Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 14:00
                Nowak Przesiaduję na imprezkach u Pana W. z Piramidy i łapie za cycki młode dziewczynki które razem z nim są w Ruchu Palikota:)a żeby to jego Edytka zobaczyła co ona wyprawiam łałłłłłł:)ajjj
                • Gość: kiep-sko Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 05.11.12, 14:15
                  Jesli w Ruchu Palikota działa Nowak to gratulacje! Widac ta partia tez sie składa z samych OSOBISTOSCI!

Czy do kur...nędzy ktokolwiek weryfikuje przyjmując takich kryminalistow w poczet członków partii?! Przeciez to skandal! To trzeba zgłosić i nagłośnić sprawę w mediach!!!!
    • Gość: Basia Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 21.03.13, 19:21
      POLICJA SZUKA POMOCY W UJĘCIU NOWAKA ;

poszukiwani.policja.pl/portal/pos/form/r20069/NOWAK_PIOTR.html
      Kto go widział albo wie gdzie jest niech da znać na 997

• Gość: itd Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 02.04.13, 10:13
        ja wiem
        • Gość: bdkoieehil Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 15:39
          Buhahaha jak Nowak mógł zmieścić się w szafce pod zlewozmywakiem??? :)

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130403/PRZEMYSL/130409916
          • Gość: doda Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 13:55
            jakoś się nikt nie zachwycił Twoją informacją zresztą nie tylko tu , ale sensacja pozytek to tylko premia dla psów i jest sie z czego cieszyć , chore to wszystko.
            Promujcie to dalej , ależ ktos mu robi przysługe i jeszcze na tyle głupi że mysli że negatywnie. Teraz się ciesz idioto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
            • Gość: harykriszna Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.toya.net.pl 15.04.13, 19:34
              Niech Pan Nowak rozkoszuje się kaszą kryminalną,zasłużył na to w 100% nie ma co go żałowac,może on był kasjerem przemyskich strukturach palikotowskich :):)pozdrawiam
              • Gość: zulus Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 19:03
                tam lepiej karmia niż dzieci w przedszkolu i to za Twoja kase durniu no chyba że ty podatków nie płacisz a z tego co sprawdziłem to w palikotach nie był, pie...cie takie rzeczy że żal
                • Gość: Regina Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 23.04.13, 09:52
                  Czy to na pewno chodzi o Nowaka? :) Jesli tak to cieszę się że w końcu ponosi karę za swoje czyny. W prawdzie 2 lata to za mało ale biorąc pod uwagę że te sprawy dotyczą starych przestępstw się opuścił to mam nadzieję, że dojadą go za te wszystkie przywłaszczenia za sprawy w Dynowie i Tarnobrzegu! Kiedyś wyrzygasz Ty draniu wszystkie te odszkodowania które ukradłeś!
                  • Gość: lola Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 09:41
                    niczego nie wyrzyga jeśli odsiedzi, nie można karać za ten sam czyn dwa razy, także nie ma co się cieszyć
          • Gość: jajacek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 07.05.13, 17:42
            TA PO GO BYŁO SPOD ZLEWOZMYWAKA WYDŁUBYWAĆ JAK POD CELĄ BEDZIE MIAŁ TERA WIĘCEJ MIEJSCA? I JESZCZE GO KARMIĆ A TAK BY MU EDYTKA KASZY DO SYFUNA WLEWAŁA, ŁOH ŁOH ŁOH !!!
            • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 08.05.13, 11:37
              Buhehe :) Dobre...najbardziej szkoda mi jego dzieci. Tych ze Szczecina jak i tego małego co go ma z Edytką. Piękny przykład tatuś daje dzieciom.

A co do podwójnego karania to niestety się nie zgodzę. Sąd powinien zasądzić zwrot ukradizonych pieniędzy jego wierzycielom-chyba że firma ogłosiła już niewypłacalność. Jak wyjdzie znowu będzie imał się takich zajęć. Bo co mu zostało? Firma krzak, brak wykształcenia i nieciekawa przeszłość. Osobiście mam wielką satysfakcję chociaż 2 lata to za mało dla takiego bandziora.
              • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 08.05.13, 14:49
                gpl.exdat.com/docs/23/index-46363.html
                Warto poczytać :)
                • Gość: doda Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 12.05.13, 19:44
                  i co to za rewelacja niby?? pare lat temu w życiu podkarpackim o tym pisali , nawet zdjęcia były, a wyroki trybunału są ogólnie dostępne na stronie MSZ także jakoś chyba się nie wybiłeś
                  • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 13.05.13, 09:29
                    Może i nie rewelacja ale nie każdy jest tak błyskotliwy jak Ty i nie potrafi odszukać tych źródeł-skoro o tym wiesz nie musisz wszem i wobec o tym komunikować. Po prostu uznaj że nie dotyczy Cię ta informacja.
                    • Gość: doda Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 13:56
                      a Ciebie dotyczy??
                      była czy obecna żona z zemsty??/
                      :->
                      • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 14.05.13, 09:31
                        Była zraniona kochanka rozpaczająca że jej luby jest w kiciu....:)

Darowałbyś sobie. Chodzi o prewencyjne nagłośnienie poczynań Pana N. aby w przyszlosci nikt się nie naciął.

Po prostu-nie doszukuj sie drugiego dna....bo pomyślę, że jestes Edytką :D
                        • Gość: doda Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 14.05.13, 13:28
                          czyli była , Edytka juz by sie tu obuzyła, no chyba ze przestała czytać ale w to powatpiewam. Prewencja ta jasne, to jest kot który spada na cztery łapy i ty bidulu nic z tym nie zrobisz.
                          a tak a propos kochanki to nieźle zainwestowałaś uczucia, desperatka :-/
                          • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 14.05.13, 14:09
                            Jeśli zostało to odczytane dosłownie to współczuję :) Stać mnie na lepsze sztuki niż takie obleśne "coś". Spokojnie, nie jestem desperatą.ani tym bardziej desperatką :>
                            • Gość: jajacek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 14.05.13, 18:24
                              NU PIĘKNIE SPADŁ NA 4 ŁAPY TEN KOT HEEE !!! DO PIERDELKA CZY POD ZLEWOZMYWAK BEZ KUWETY? A TY DODA ELEKTRODA ZA UNEGO KOTA ŁAPAMI PO NOCACH TĘSKNISZ CZY JAK ?
                              • Gość: doda Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 15:17
                                no tęsknie bo zaczyna być nudno, takie pierdulety tylko, sie skończyło co dobre a było tam miło az zal.
                                do niuni mad cos tam nic dosłownie to był zart, a gdzie też inestujesz te swoje uczucia bo może wiesz...
                                • Gość: jajacek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 15.05.13, 17:12
                                  JAK SIĘ NUDZISZ TO SIĘ GRAMATYKI POUCZ HEHEE
                                  • Gość: doda Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 16.05.13, 11:08
                                    NU , UNEGO! i kto sie ma uczyc ??? Uczył Marcin Marcina a sam...
                                    • Gość: Dupa Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 17:10
                                      Edytka weź lepiej skocz po leżajsk do biedronki

Ty alkoholiczko :)
                                      • Gość: doda Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 16.05.13, 20:35
                                        no to poleciałaś dupa po całości ale to za słabe jest tym jej nie sprowokujesz, znam człowieka
                                        • Gość: jajacek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 16.05.13, 21:39
                                          "CZŁOWIEKA" TJA ... CZŁOWIEKIEM NASZ SZEROKOZADNY BOHATER POD CELĄ TEŻ NIE BĘDZIE, JAK SIĘ GITLUDZIE ZWIEDZĄ ŻE DZIECIAKI Z ODSZKODOWAŃ OKRADAŁ HOHO!
                                        • Gość: Dupa Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 12:33
                                          Ja też znam bardzo dobrze Edytkę zasraną Panią Prezes,uważam,że ona też powinna ponieść odpowiedzialność za wyłudzanie pieniędzy od biednych naiwnych ludzi,którzy dali się tak łatwo oszukać.W końcu jaki by nie było to Pani prezes brała udział w tej całej szopce typu Pana prezesa nie ma jest w sądzie nie wiem kiedy będzie,pieniędzy jeszcze nie zostały przelane na nasze konto proszę o cierpliwość............a pieniądze już dawno zostały przepuszczone przez nią i jej zasranego męża.Wcale mi nie jest jej żal,mam nadzieję,że nadejdzie taki dzień,że ona i Nowak nie będą mieli co do garnka włożyć,żeby ugotować obiad,życzę im to z całego Serca,żeby zdechli z głodu i żeby nie mieli za co żyć,za te wszystkie wyłudzone pieniądze,które między innymi są mi winni.To że Nowak siedzi to dla nas oszukanych żadna satysfakcja,siedzi sobie spokojnie i ogląda tv,na dodatek jeszcze żarcie dostaje za darmo,powinien iść kopać rowy i spłacić nas wszystkich.
                                          • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 20.05.13, 09:59
                                            Jedyne posieszenie w tym, że:

1) więzienie go zniszczy psychicznie-to mazgaj i beksa
                                            2) nie ma żadnych oszczednosci bo na biezaco przepuszczał na panienki i zachcianki
                                            3) rodzina się go wyparła, została mu tylko pożal sie Boże stara, zmarszczona Edytka

Wiadome, że nigdy nie spłaci swoich wierzycieli. Pewne jest też to że jak wyjdzie (a możliwe że wyjdzie wcześniej niż nam się wydaje) znajdzie nowy pomysł na LEWY BIZNES. Prawie na pewno wyniesie się z Przemyśla żeby mamić nieświadomych ludzi. Dlatego tak ważne jest to żeby zrobić mu odpowiedni PR który bedzie sie za nim ciagnąć jak smrod po gaciach po całej Polsce.
                                            • Gość: bezczelny Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.toya.net.pl 21.05.13, 13:35
                                              Zawsze może zatrudnic się do pasienia baranów na bieszczadzkich połoninach,albo nając na hydraulika zna zlewozmywaki jak nikt inny,a co z tymi lalami z biura,też powinny beknąc przecież zatajały jego machloje.
                                              • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 21.05.13, 15:47
                                                Ledwo on dostał po głowie a co dopiero resztę pociagnąć do odpowiedzialności.

Nooo Edyta za wspoludział powinna odpowiedzieć!
                                                • Gość: jhjguddk Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 14:46
                                                  No to muszę was zdziwić byłem dzisiaj na rozprawie i dowiedziałem się,że Nowak Gruba Świnia już nie siedzi i nie wiadomo,gdzie spieprzył..........
                                                  • Gość: Gosia Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 11.06.13, 17:08
                                                    A na jakiej rozprawie? I kto mówił że już nie siedzi ?
                                                  • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 12.06.13, 13:04
                                                    Pewnie kasację złozył bydlak jeden.
                                                  • Gość: jajacek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.13, 11:14
                                                    TA CO WY LUDZI, NAD MORZE GU TYLKO ZAWIEŹLI DU LETNISKUWEGO ANCLA Z WYGUDAMI. NI TO CU NASZ PRUWINCJUNALNY PIERDELEK, HO HO
                                                  • Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 17.06.13, 22:17
                                                    Ludzie co wy za debilizmy wypisujecie???
                                                  • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 09.09.13, 16:25
                                                    Czy ktos wie co sie dzieje z ta MENDĄ!?
                                                  • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 30.10.13, 16:00
                                                    Czy ktos ma jakies wiesci ws Nowaka? Co sie z nim teraz dzieje? Znowu był poszukiwany. gdzie tym razem się schował? W kiblu?
                                                  • Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 04.11.13, 09:20
                                                    A przez kogo był poszukiwany tym razem? Przez świętą inkwizycję? Bo z tego co mi wiadomo to policja doskonale zna jego obecny adres zamieszkania i tam raczej nie ma gdzie się schować.
                                                  • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 09.11.13, 15:37
                                                    Czy gdzie dokładnie bo wiele osob chetnie by z nim osobiscie porozmawialo.
                                                  • Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 10.11.13, 14:21
                                                    No to jeszcze kilka lat na tą rozmowę będą musiały poczekać.
                                                  • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 12.11.13, 13:18
                                                    Domniemam że siedzi?
    • Gość: Poszkodowany Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.13, 14:32
      Z doświadczenia (dwa wygrane procesy i jeden w trakcie) wiem że swoich praw dochodzić najlepiej samemu przy pomocy prawnika. Firmy "wspomagające" poszkodowanych:

1. dogadują się z ubezpieczycielami kasując sporą część odszkodowania dla siebie (+/- 20%),
      2. a to znaczy że ubezpieczyciel nie wypłaca Ci należnego odszkodowania tylko to wynegocjowane z firmą.

PAMIĘTAJ! ubezpieczyciel NIGDY dobrowolnie nie zgodzi się na wypłatę należnego odszkodowania z własnej woli (wolą przerypać w sądzie i dopiero wtedy Ci zapłacić - dziwne ale tak właśnie jest).

Z prawnikiem bez problemu dogadasz się tak że pieniądze odbierze sobie z odszkodowania po wygranym procesie. Czasochłonne (choć pewnie nie mniej niż w przypadku korzystania z firm dochodzących odszkodowań) ale skuteczne.
      • Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 12.11.13, 15:22
        Się pojawił inteligent wow
        • Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 13:36
          Adwokat lub Radca Prawny bierze 10-15 procent od kwoty pozwu oprócz tego koszty zastępstwa procesowego, opłaty uiszczasz sam i od pozwu i od biegłych , jak przegrasz Twoja strata, nie fikniesz. A jeszcze jak Ci strzeli pozew na średniowiecznej maszynie to wstyd to do sądu składać. może trafiłeś na jakiegoś nadgorliwca bo ogólnie to porażka. Z doświadczenia kilkukrotnego. Nie zaznasz przyzwoitości w tym mieście człowieku. Się porobiło.
          • Gość: Poszkodowany Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.13, 15:55
            Z tego co czytam lepiej sobie poradziłem z tematem niż Ty więc może jestem "inteligent".
        • Gość: Poszkodowany Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.13, 15:49
          ...
          • Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 18:13
            Może się nie mądrz tylko doradź gdzie tak "inteligentnie " załatwić sprawę albo u kogo , bo ja zwiedziłem chyba czterech od średniowiecznej maszyny do pisania po laptopa, który mało nie wrzeszczał jak był przez pół godziny uderzany jednym palcem w klawiaturę (bez skojarzeń). Żenada, niby do trzech razy sztuka a ja poszedłem czwarty i już straciłem nadzieję. Nie marudzę nawet na koszty, pal licho tylko kasa, ale na czas i chore podejście do klienta, czułem się jak tarzan po wyjściu z dżungli a przecież przed nazwiskiem mam to samo co on tylko z innej bańki, gdyby przeszedł na moja stronę mocy mógłbym go sponiewierać tak samo ale jestem człowiekiem, przynajmniej tak mi się wydaje :-)
            • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 14.11.13, 09:41
              Panowie-badzmy merytoryczni poza tym to raczej nie watek o tym kto wie lepiej. Sprawa wyglada tak-Nowak ciągle się miga i wielu ludzi chcialoby wiedziec czy poniosl kare za swoje czyny. Jesli ktos cos wie to bedziemy wdzieczni za informacje czy jest jeszcze w Przemyslu a jesli nie to gdzie? Dziękuje
              • Gość: Garnek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.13, 17:58
                tu nasz były Policjant garuje

www.sw.gov.pl/pl/okregowy-inspektorat-sluzby-wieziennej-szczecin/zaklad-karny-goleniow/

• Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 15.11.13, 08:35
                  Nieaktualne
                  • Gość: Madmoiselle Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 15.11.13, 10:24
                    To gdzie jest Misiek? Przekaz aktualne informacje z łaski swojej!
                  • Gość: Garnek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.13, 15:45
                    Miśki Ci powiedzą na pewno. A świstaki zawijajo w sreberka . Pa
                    • Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 13:59
                      A Miśki powiedzo jak bedo wiedziały konkretnie , nie ma co w błąd wprowadzać. Miski wiedzo co piszo
                      • Gość: Janek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.14, 18:14
                        i co, ludzie kaske już odzyskali czy dalej kamień w wode?
                        • Gość: Madmoissele Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.36-6-213.static.cable.virginmedia.com 25.03.14, 14:59
                          Czy sa jakies ciekawe wieści o Nowaku?
                          • Gość: Madmoissele Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.36-6-213.static.cable.virginmedia.com 01.07.14, 12:43
                            Ponawiam zapytanie-czy ktoś wie co się dzieje z tym dziadem?
                            • Gość: misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 01.07.14, 12:46
                              Nie jesteś z Przemyśla, że nie wiesz??
                              • Gość: Madmoissele Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.36-6-213.static.cable.virginmedia.com 09.07.14, 14:18
                                No własnie nie wiem co się z nim dzieje :) Sieci w kiciu? :D
                            • Gość: TA JOJ Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.14, 17:28
                              TA SIEDZI NA RUKITNIAŃSKIEJ CZYKULADĘ MU MOŻNA ZANIŚĆ ALBU INNY ŁAKOCI
                              • Gość: Madmoissele Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.static.cable.virginmedia.com 09.07.14, 14:19
                                Czyli jednak sprawiedliwość go dopadła?
    • Gość: TA JOJ Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.14, 17:34
      TA CO TO ZA SPRAWIEDLIWOŚC, JUŻ LEPIJ BYŁO JAK PUD ZLEWUZMYWAKIEM SIEDZIAŁ, A TERA METRAŻ WIĘKSZY I JESZCZE ŻRYĆ MU ZA DARMO DAJOM
      • Gość: Madmoissele Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.36-6-213.static.cable.virginmedia.com 11.07.14, 13:48
        Wiecie do kiedy odsiaduje ?
        • Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 14.07.14, 14:58
          Do końca życia ! Coś Ty taka cikawska? Taż to nie sztuka się dowiedzieć!
          • Gość: Madmoissele Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.static.cable.virginmedia.com 15.07.14, 15:13
            Po co mam się dowiadywać skoro Wy mi powiecie? Toć dla mnie to ważne.
            • Gość: Jola Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.14, 12:52
              Na razie dostał chyba piątke, ale sprawa jest dynamiczna bo są ciągle nowe rozprawy. To wożą go z tego Goleniowa do Przemysla na rozprawy, teraz też będzie niedługo rozprawa kolejna - na pewno w sierpniu. Chyba teraz w Przemyślu siedzi.
              • Gość: Madmoissele Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.36-6-213.static.cable.virginmedia.com 22.07.14, 13:45
                Dziękuję za informację. Jest ona cenna i satysfakcjonująca :)
                • Gość: Misiek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 01.08.14, 13:00
                  Jakoś mi trudno w informacji pani "Joli" odszukać cokolwiek satysfakcjonującego bądź cennego, pomijając fakt, że zawiera może 10% prawdy. Nie ma co się podniecać!!!
                  • Gość: Zdziwiony Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.14, 03:20
                    A co byś chciał przeczytać?
                    • Gość: Madmoissele Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.static.cable.virginmedia.com 29.08.14, 13:05
                      Mam wrażeniem że za nikiem Misiek kryje się wielki obrońca Nowaczka :D Edytka...może warto się podpisywać swoim prawdziwym imieniem :D
    • ultrafrance Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? 16.09.22, 02:46
      Jesteście ciekawi co u Nowaka?
      Mała podpowiedz: ilexnet.eu Szczecin
    • Gość: expertka Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.mt.pl 16.09.22, 09:41
      Międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? - nie bądż leniwy Tadziku i poszukaj sobie w Google a będziesz wiedział wszystko na ten temat.
      • ultrafrance Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? 20.09.22, 21:40
        Może i jest, ale nie wszystko. To jednak jest hit:
        szczecin.tvp.pl/58737535/szczecinski-punkt-informacyjny-dla-uchodzcow-rozmowa-z-piotrem-nowakiem-koordynatorem
    • ultrafrance Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? 04.04.23, 14:48
      Nastąpił ciąg dalszy przygód znanego na tym wątku Pana Prezesa, Mecenasa, Adwokata, Doktora nauk prawnych, Sędziego sądu wojskowego, a teraz nawet PSYCHOLOGA z wieloletnim doświadczeniem:

szczecin.wyborcza.pl/szczecin/7,34939,29603077,dobro-na-pokaz.html?utm_source=mail&utm_medium=art_polecane&utm_campaign=artid_29603077&token=Mz7NQXSSS-0DFI-KMhyqVfnmq6toiasGXbuF-5prc6L0UWBo5FO-2_-7c97cBcUX#commentsAnchor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka