Gość: pepe Gdzie IP: 188.33.90.* 16.10.09, 18:52 Bazarowiec na salonach(ha, ha)..... w Żurawicy, w Bolestraszycach, wśród inteligentów - kpiny.A dlaczego nie w Sejmie? Czego się obawia? Zwyczajny tchórz czy strach przed utratą koryta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 19:46 A gdzie to POseł się podziewa strona internetowa pusta w prasie nic, może się ugania za jednorękim bandytą. Daleko nie musi szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 89.108.250.* 09.11.09, 19:28 Przegania drobnych handlarzy z ulic Warszawy. Zapomniał wół jak cielęciem był. Zapomniał jak jego przeganiano z pirackimi kasetami. Teraz udaje niewinnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 20:40 O przepraszam nie z "pirackimi" to byla wolna działalność gospodarcza teraz są efekty. Tak buduje się imperium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 18:45 11 listopada Święto Niepodległości W tym szczególnym dniu pragniemy serdecznie zaprosić mieszkańców Gminy Sieniawa na obchody upamiętniające 91 rocznicę Odzyskania Niepodległości, które rozpoczną się uroczystą Mszą Świętą w intencji Ojczyzny w Kościele pod wezwaniem Św. Jana Chrzciciela w Sieniawie o godz. 16.00 W tym dniu nastąpi uroczyste otwarcie odrestaurowanego budynku kina „Sokół”. W związku z tym pragniemy zaprosić na uroczyste przecięcie wstęgi i poświęcenie budynku „Sokoła”, który stanie się ważnym ośrodkiem kulturalnym w Naszej Gminie, służącym pokoleniom przez lata. Otwarcie budynku rozpocznie się o godz. 17.15 uroczystym wystąpieniem Burmistrza Miasta i Gminy Sieniawa. Obchody Święta Niepodległości w Sieniawie Na zaproszenie Przewodniczącego Rady Miejskiej w Sieniawe oraz Burmistrza Miasta i Gminy Sieniawa; Poseł Piotr Tomański wziął udział w uroczystościach związanych ze Świętem Niepodległości w Sieniawie. Wieczornica w auli w Gimnazjum w Żurawicy W dniu 11 listopada o godzinie 17 Poseł Piotr Tomański wziął udział w wieczornicy, która odbyła sie w auli w Gimnazjum w Żurawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.24.* 16.11.09, 20:33 Pewnie w Sieniawie i w Żurawicy uczestniczyli sobowtórzy Pana Posła. To się nazywa aktywność. A może Pan Poseł był obecny jeszcze w Kosienicach, Bolestraszycach i jeszcze innych -ycach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.222.* 07.12.09, 19:34 Pojawił się na przemyskim rynku. Rozdawał pirackie kasety video jako prezenty od św. Mikołaja. Ma ich przecież cały zapas. Coś z tym przecież trzeba zrobić. A wybory bardzo blisko - kampania wyborcza rozpoczęta. Ale kasety to przeżytek panie pOŚLE. Czas na DVD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieg(Ł)odny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:21 na śniadaniu :-) tomanski.pl/?sniadanie-z-poslem,501 Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 07.01.10, 12:01 Hahahaha doradcy od marketingu politycznego doradzili Panu Tomańskiemu by dobrze żył z dziennikarzami przed wyborami. Ale po minie Pana Norberta Ziętala i Pana Huberta Lewkowicza widać, że są nie do końca przekonani, co do przedstawianej wizji Pana Posła, może, dlatego że to inteligentni ludzie, którym nie wystarcza hasło "By żyło się lepiej", oni tak jak i inne osoby w Polsce czekają aż PO przestanie patrzeć na sondaże i zabierze się do pracy. Bo po aferze hazardowej i obecnej komisji sejmowej z nią związanej wypadacie bardzo bladziutko. Nie, nie jestem od konkurencji, jestem zwykłym szarym człowiekiem zmęczonym takimi bufonami jak Pan Poseł, którzy zamiast coś zrobić opowiadają tylko, co będą robić i na tym się kończy. Na zdjęciu widoczny jest Pan Radny Lewicki widocznie ma jakiś interes, zresztą jak zwykle a może akurat miał wolne od załatwiania znajomym pracy. Tak czy siak do pracy się bierzcie Panowie o fotki zostawcie fotomodelkom, bo ładniejsze, pracowitsze a niekiedy i mądrzejsze od Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.1.* 08.01.10, 20:14 Wkrótce studniówki i z całą pewnością Pan Poseł pokaże tam swoje RYŁKO Odpowiedz Link Zgłoś
len100 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 09.01.10, 13:56 Mali i zawistni, takich znajdzie sie wszedzie, a w Przemyślu to na kazdym kroku. Przykre to lecz prawdziwe, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 10.01.10, 01:24 Czy pijesz do mnie? Jeżeli, tak to powiem Ci jedno, zawistna może być osoba, która samodzielnie nie napisała pracy mgr, a nie taka, która poświęciła jej parę miesięcy życia, plus wydatki na literaturę. To po pierwsze. Po drugie pora zacząć liczyć się z tym, co mówią zwykli ludzie i nie patrzeć na sondażowe słupki, bo daleko was nie zaprowadzą, a po trzecie jesteście bufonami nieliczącymi się z ludźmi, tylko korzystającymi z koryta, więc żryjcie jak zwykłe prosięta prosto z koryta, tylko jedno mnie ciekawi, kiedy będę piekła karkówkę, bo po takich merytorycznych wypowiedziach jak ta wiem, że już niedługo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 10.01.10, 01:30 Tak, masz rację w Przemyślu wszyscy są zazdrośni, Wszyscy Ci, co mieli wyższe kwalifikacje, ale odpadli w przedbiegach o pracę konkurując z wsiowymi poplecznikami Pana posła!!! Idę się wyrzygać, bo podobno Pitera miała walczyć z nepotyzmem a tu taki zawód!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slon251 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 10.01.10, 20:53 do valmont80 -Nie masz wpływu na to, jak umrzesz. Ani kiedy. Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 11.01.10, 12:21 Ależ oczywiście, że mam wpływ na to wszystko oraz instynkt samozachowawczy!!!! Psychoanaliza mi nie potrzebna, a to jak żyję to moja sprawa, natomiast Pan poseł jest osobą publiczną, sam się na to zdecydował, więc jest chyba normalną rzeczą, że od takich osób oczekuje się czegoś więcej niż tylko obietnic!!! Nepotyzm to największa zgnilizna zaraz po korupcji, która toczy wszystkie kraje postsocjalistyczne, w których normy moralne nie były nigdy brane pod uwagę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszyna prosta Re: Gddo valmonto 80 IP: 79.139.110.* 11.01.10, 17:38 Psychoanaliza nie tylko jest ci potrzebna, ale przydała by ci się bardzo. Sama nie wiessz czy jesteś kobietą, czy mężczyzną czy, obiektem nijakim. Pozatem, Pan Poseł tak samo ma prawo żyć jak chce jak i ty, gdzie widzisz różnicę. To że jest osobą publiczną nie znaczy, że histeryczni neurotycy mają prawo Pana Posła dotykać. Pan Poseł realizuje obietnice wyborcze Platformy Obywatelskiej w ramach określonych przez rząd i robi znacznie więcej, szczególnie dla Przemyśla i Regionu, musisz tylko zmusić się do czytania sejmowych wystąpień Pana Posła oraz jego licznych apelacji. Korupcją toczony był Rzym Starożytny, wcześniej Grecja Helleńska, jeszcze wcześniej Egipt, Chiny i Bóg jeden wie co jeszcze. Nawet Danton był skorumpowany w odróżnieniu od Robespierra, dlatego zgilotynowano go wcześniej. W Polsce Niedawnej walkę z korupcją bliźniaki zimitowały od innych krajów, w których rządzą tajne służby, tylko po to, aby łatwiej im się rządziło takmi naiwnymi jak ty. A jeśli chodzi o kraje post socjalistyczne to przegrały socjalizm, ponieważ normy moralne były w nich brane pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Gddo valmonto 80 11.01.10, 19:50 Wystąpienia Pana posła widziałam na stronach sejmowych i oceniając Pana posła tylko po tym, to muszę stwierdzić, że bardzo kiepsko i jedyne co przykuwa uwagę to długi pean pochwalny dla radnych RM w Przemyślu i podziękowania za przekazanie Domu Narodowego mniejszości ukraińskiej.Uwagę zwraca jeszcze to, że już po dzwonku Pan poseł przypomniał sobie o mniejszości polskiej we Lwowie i szkoda tylko, że po dzwonku i słowach Pana Marszałka który go zagłuszył. Tak wystąpienia Pana posła są niezwykle poruszające!!! Wiem kim jestem, jestem kobietą i nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz? Nie, psychoanaliza nie jest mi potrzebna, potrzebne mi za to odzyskanie wiary w to, że można zrobić coś bez pleców, garbów itp. Nie, nie jestem sfrustrowana, stać mnie na życie na jako takim poziomie nie narzekam, ale irytuje mnie kolesiostwo, kliki itp. i jeżeli to jest normalne to rzeczywiście coś ze mną nie tak. Nie jestem neurotyczką i nigdy nie byłam, nie nie mam ochoty dotykać Pana Posła tobie to zostawiam i nie, nie mam zamiaru grzebać w jego życiu prywatnym i tego nie czynię, a to że jest osobą publiczną jak najbardziej upoważnia go do tego by obietnice przedwyborcze spełniać. Półmetek już minął i za bardzo nie miał się czym pochwalić. Nie, nie jestem naiwna kiedyś i owszem byłam. Maszyno prosta jak na razie to Pan/Pani się emocjonuje i jesteś , albo Panem posłem albo bliskim współpracownikiem, więc się tak nie ekscytuj bo ja nie jestem z PiS-u. Owszem socjalizm przegrał, ale to nie znaczy, że dzięki normom moralnym, wystarczy sobie przypomnieć co niektóre solidarnościowe autorytet, które po 89 roku zapomniały, że były dwulicowcami i które do tej pory głośno krytykują lustrację i może mają rację bo ta w dzisiejszym wydaniu jest nie skuteczna. Czechosłowacja tuż po rozpadzie z dwulicowcami zrobiła porządek i nie mają już takich problemów jak my. Więc mit solidarności upadł sam się uśmiercił. Uśmiercił również normy moralne o których piszesz, wygrała bezkarność i wszechobecna bezduszność zmieszana z cynizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gddo valmonto 80 IP: 79.139.113.* 11.01.10, 22:03 poseł Tomanski zaczyna kampanie samorzadową - dzis z wizytą był w Jarosławiu na meczu koszykówki Znicz-Stal Stalowa Wola, również jak poseł Golba i wojewoda Karapyta - wszyskich ładnie przywitano, nagle panowie politycy (jak to zwykle przed wyborami)przypominają sobie i interesują sie meczami koszykóki i innnymi zbiorowiskami ludzi aby pokazac im ze są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 19:57 Bal Charytatywny w Sanoku. 2010-01-09 20:24 W dniu 9 stycznia 2010 roku Poseł Piotr Tomański uczestniczył w Balu Charytatywnym w Sanoku. Spotkanie opłatkowe połączone z Misterium Bożonarodzeniowym i wspólnym kolędowaniem - Medyka. 2010-01-09 17:48 W dniu 9 stycznia 2010 roku odbyło się spotkanie opłatkowe połączone z Misterium Bożonarodzeniowym „Idziemy do Niego jak pasterze” i wspólnym kolędowaniem w Medyce. W spotkaniu uczestniczył Poseł Piotr Tomański, który złożył życzenia noworoczne. Spotkanie opłatkowe Stowarzyszenia Metalowych Serc. 2010-01-09 16:34 W dniu 9 stycznia 2010 roku Poseł Piotr Tomański uczestniczył w spotkaniu opłatkowym Stowarzyszenia Metalowych Serc. Wszystkim uczestnikom spotkania życzył, aby Nowy 2010 Rok był szczęśliwym czasem, przeżytym w dobrym zdrowiu i zadowoleneniu oraz wiele sukcesów w wypełnianiu obowiązków rodzinnych i zawodowych. Dyżur POselski 2010-01-09 12:46 W dniu dzisiejszym Poseł na Sejm Piotr Tomański pełnił dyżur poselski w biurze przy ul. Piłsudskiego w Przemyślu. Zebranie w OSP - Bolestraszyce. 2010-01-09 12:03 W dniu 9 stycznia 2010 roku odbyło się zebranie w Ochotniczej Straży Pożarnej w Bolestraszycach, w którym uczestniczył Poseł na Sejm RP Piotr Tomański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Einstein Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 23:53 Bilokacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppppp Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.75.89.* 13.01.10, 23:24 To sa godziny wpisów Baranie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetzet Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:30 Też pytanie???!! W Medyce był z trzema innymi posłami PO,PSL,PIS i podpierał wójta Iwasieczkę,i razem były cztery posły, (chyba bendą wybory bo drogi robią, rowy czyszczą, światła świcą) na balandze nie był bo się spieszył (chyba do Bolestraszyc) a dziś się wypowiedział: "Inny z posłów Platformy Piotr Tomański wykazał w ostatnim oświadczeniu majątkowym udziały w Video Tomek Sp. z o.o. - To firma handlowa, nie żadna spółka Skarbu Państwa, założyłem ją w 1991 r., teraz w niej nie pracuję, mam po prostu 10 proc. udziałów - powiedział. Pytany, czy zamierza je zbyć, Tomański stwierdził: - Musiałby się najpierw znaleźć na nie kupiec. Nie uważam, żeby istniał czy mógł zaistnieć jakiś konflikt interesów w związku z tym, że jestem posłem. A przecież człowiek w życiu pracuje, z czym do Sejmu przychodzi." TVN24-14:25, 17.01.2010 /PAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.208.* 18.01.10, 19:01 Bardzo jestem ciekawy kto jest właścicielem 90% udziałów w firmie Video Tomex. Coś mogę na ten temat powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 22:16 Dyżur Poselski. 2010-01-23 09:09 W dniu 23 stycznia 2010 roku od godziny 8.30 Poseł Piotr Tomański pełnił dyżur poselski w przemyskim biurze. Opłatek harcerski. 2010-01-23 11:11 W dniu 23 stycznia Poseł Piotr Tomański i Dyrektor Biura Leszek Urban uczestniczyli w spotkaniu opłatkowym Związku Harcerstwa Polskiego Komendy Hufca Ziemi Przemyskiej. Spotkanie noworoczne Stowarzyszenia Kombatantów Misji Pokojowych ONZ Koła Terenowego nr 3 w Jarosławiu 2010-01-23 15:07 W dniu 23 stycznia odbyło się spotkanie noworoczne Stowarzyszenia Kombatantów Misji Pokojowych ONZ Koła Terenowego nr 3 w Jarosławiu. W uroczystości uczestniczył Poseł Piotr Tomański i Dyrektor Biura Leszek Urban. Spotkanie opłatkowe Klubu Parlamentarnego PO w Przeworsku. 2010-01-23 18:26 23 stycznia 2010 roku odbyło się spotkanie opłatkowe Klubu Parlamentarnego Platformy Obywatelskiej w Przeworsku. Zabawa karnawałowa w Buszkowicach. 2010-01-23 20:29 W dniu 23 stycznia 2010 roku w Buszkowicach odbyła się zabawa karnawałowa połączona z opłatkiem. W uroczystości wzięli udział; Poseł Piotr Tomański wraz z Dyrektorem Biura Leszkiem Urbanem. Poseł podziękował za trud i wysiłek włożony w przygotowanie uroczystości oraz wszystkim uczestnikom życzył wspaniałej zabawy w radosnej atmosferze. Zabawa opłatkowa w Bolestraszycach.2010-01-23 20:57 23 stycznia 2010 roku Poseł Piotr Tomański i Dyrektor Leszek Urban uczestniczyli w zabawie opłatkowej w Bolestraszycach. Poseł podziękował za przygotowanie uroczystości oraz złożył życzenia. Spotkanie opłatkowe w Wyszatycach.2010-01-23 21:28 W dniu 23 stycznia 2010 roku na zaproszenie Rady Parafialnej w Wyszatycach Poseł Piotr Tomański i Dyrektor Biura Leszek Urban uczestniczyli w spotkaniu opłatkowym. Żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.43.* 26.01.10, 07:39 Spotkania studniówkowe zamienił Pan Poseł na spotkania opłatkowe. Zawsze to można się załapać na darmową wyżerkę a kasa zostanie w kieszeni. Może Pan poseł zorganizuje spotkanie opłatkowe z bezdomnymi i zapłaci z własnej kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 83.1.236.* 26.01.10, 16:37 Nie należy się dziwić wszak zbliżają się wybory,i chciał PAN POSEŁ zobaczyć jak pospólstwo się bawi przecież w Wyszatycach organizowany był opłatek przez radę parafialną a było na co popatrzeć: www.youtube.com/watch?v=9TOYiq6Dj-w&feature=PlayList&p=6B7F45BF5DFFCC8A&index=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.171.236.154.dsl.crowley.pl 27.01.10, 07:50 Miesza w Jaśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.10, 02:58 Tomański spieprzyłeś sprawę obwosnicy w Przemyslu,Jak twój pryncypał ryzy zablokował dotację dla obwosnicy to ciedziałeściho jak mysz pod miotłą a tak miałes walczyć jak lew .Obiecanki cacanki a głupiemu radośc.No ale co sie dziwic Wy s PO wszyscy obiecujecie gruszki na wierzbie a macie daleko w tyle szarego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 26.01.10, 17:08 Tutaj uzyskacie informacje o firmie posla teraz w "posiadaniu" zony www.infoveriti.pl/firma/107402/video-tomex-2/przemysl/mickiewicza/ Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 27.01.10, 08:52 Komisarz Tomanski w Jasle www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100126/JASLO/590930411 Odpowiedz Link Zgłoś
len100 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 27.01.10, 11:29 Cieszę sie, że wreszcie jest w Przemyślu poseł aktywny, ktory stara sie, aby było lepiej. Zaraz wyleją "kubeł pomyj" stali uczestnicy tego forum, którzy nic nie robią tylko jątrzą. Panie Pośle- "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi"!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ido Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.24.* 27.01.10, 13:47 Tylko leniu pokaż społeczeństwu jakie są efekty tej pracy? Ja osobiście ich nie widzę. Widzę natomiast autoreklamę byłego bazarowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyślak Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.10, 14:45 Tomański sprzedał nie tylko swoich wyborców ale i wszystkich Przemyślaków,dzięki jego parti rząd rudego cofnął dotację na obwodnicę Przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.10, 12:03 Tomański sprzedał swoich wyborcó i mieszkańców Podkarpacia,nawet się nie próbuje tłumaczyć ,dlaczego jego ryży pryncypał zawetował dotację dla obwodnicy Przemyśła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 17:10 Coś słabo POseł w tym tygodniu pracował nie słychać Go ani nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 83.1.236.* 01.02.10, 16:45 A,co ma o nim słychać jak spotkania opłatkowe się pokończyły.Za chwilę będą studniówki to usłyszysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.43.* 12.02.10, 11:28 Święto Pączka w Żurawicy - oto czym zajmuje się Pan Poseł i jego dyrektor biura. A wszystko to za nasze - podatników pieniądze. No cóż spotkania opłatkowe i studniówki dobiegły końca. Czas na nowe pomysły. Osobiście proponuję Święto Grochówki, Kotleta Schabowego, Nowych Sznurowadeł do Butów itp. Brawo Panie pOśle. W pełni popieram Pana działalność. Wiele elementów będę musiał wprowadzić do własnej pracy. Mam nadzieję, że mój szef mnie z niej nie w......oli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.10, 19:36 Wasz poseł kładzie wała na was przysszate małolaty,pamiętajcie o tym przy następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 19:42 Pan POseł na swojej stonie pisze że brał udział w takim i innym spotkaniu wkleja zdjęcia ale czy to prawda czy On tam był tego niktnie wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.101.* 24.02.10, 14:17 Ostatnio przeprowadził sam ze sobą wywiad. Kolejna -bok ekonomisty - profesja posła mianowicie dziennikarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święty Tomasz Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 18:33 Podobno jest jak Jezus. Ten ostatni rozmnożył chleb i wino, zaś Tomański członków PO. Ponoć w strukturach przemyskiej PO najwięcej jest członków z....Nozdrzca powiat Brzozów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Re:licznik posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 20:58 Na stronie pana posła od pewnego czasu zainstalowano licznik odwiedzin. Pokazuje liczbę ponad 211 tysięcy wizyt. Bardzo dużo! Może i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie małe ale....? Otóż okazuje się, że cyferki przeskakują za każdym kliknięciem na jakikolwiek link na stronie. W ten sposób w ciągu paru sekund panu posłowi "przybywa" gości, a 211 tysięcy robi przecież wrażenie i ma dowodzić popularności pana posła. Na większości stron obowiązuje zasada, że licznik gości rejestruje tylko jedno wejście z danego komputera w ciągu dnia. Na większości, ale nie u pana posła. On jak zawsze jest wyjątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyk Re:licznik posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.10, 19:15 Już ma 212 tyś. ale nie odwiedzin tylko odsłon. Żenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.10, 15:25 Panu poslowi Tmańskiemu to możecie conajwyżej buty czyścić bo jesteście nikim szarą masą wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.28.* 25.02.10, 19:18 Do Szanownego Obywatela! Wydaje mi się, iż aby zabierać głos na forum należałoby wcześniej nauczyć się polskiej ortografii. Prawdopodobnie (i tu raczej się nie mylę) jesteś Obywatelu społecznym asystentem Posła Tomańskiego i czyścisz Mu osobiście, regularnie, każdego ranka buty, z których wystaje żurawicka słoma (podobnie jak u Obywatela). Zatem Obywatel (społeczny asystencie)! Można dyskutować na argumenty których Obywatelowi (asystentowi)- niestety- brakuje co widać na blogu Posła Tomańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 28.02.10, 13:22 tzw. poseł Tomańskie ma z was niezła polewkę pryszczate matoły z PO bo zapewnilście mu dobrą fuchę na 5 lat a tak musiałby się w końcu wziąś do jakiejś uczciwej pracy na przykład układanie towarów na półki w TEScO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 11:22 OBYWATELU! to ty wybrałeś POSŁA i masz PRAWO go ROZLICZYĆ! i nikt nie ma zamiaru mu butów czyścić z żurawickiego błota,ani ich glancować jak goni załatwiejąc w sejmowych kuluarach prywatne interesy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABER Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.197.* 16.03.10, 12:34 Tak się składa, że nigdy na tego farbowanego (a właściwie przefarbowanego) pseudointeligenta nie głosowałem i głosować nie będę. Jego popularność wywodzi się z okresu handelku na bazarze. Niestety nasze społeczeństwo potrzebuje przede wszystkim igrzysk i wódki. Igrzyska funduje im gwiazda Żurawicy, wódkę można kupić na bazarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABER Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.43.* 15.04.10, 12:58 Dalszy ciąg Igrzysk - oprowadzanie wycieczek po Sejmie (czyt. zdobywanie potencjalnych głosów młodych wyborców). Informacje takie podawane są w czasie, gdy Polska pogrążona jest w żałobie. Trochę wyczucia i współczucia pseudointeligencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.93.* 20.05.10, 16:53 A gdzie to Gwiazda Żurawicy przebywa? Na blogu - cisza. Czyżby brał pracach aktywny udział w ratowaniu powodzian? A może sam stoi na dachu zatopionego domu błaga o pomoc? A może prowadzi intensywną kampanię wyborczą. Gwiazdo Żurawicy - daj znak czy żyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr T. Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.sejm.gov.pl 21.05.10, 09:58 Żyje, żyje... żyje wyborami w PO. Tera bede wickiem, znaczy wiceprzewodniczącym regionu PO, później ide na ministra. Jeszcze nie wiem od czego, ale ja sie znam na wszystkim wspaniale i wszystkich kocham bo jesteście wspaniali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro paulo Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 15:38 :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.28.* 21.05.10, 22:48 Proponuję Ministerstwo Handlu Bazarowego Pirackimi Kasetami. Na tym Gwiazda Żurawicy zna się z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.148.* 24.05.10, 20:53 Gwiazdo Żurawicy! Jak tam wybory regionalne? Czyżby Gwiazda w nich nie uczestniczyła? Nigdzie nie mogę się doczytać, że Gwiazda została wickiem. A może Gwiazda już została Bazarowym Ministrem? A na blogu dalej cisza. Czyżby pomysły się skończyły? Proponuję lekcje WOS w Zakładach Karnych. Tam Gwiazdy jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 46.113.177.* 20.01.11, 06:33 Na blogu Gwiazdy nie można już komentować jego wypocin. Strach gwiazdy zaczyna sięgać zenitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONIA Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 83.1.235.* 25.05.10, 20:55 Szczekać burki pisowskie tyle wam zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 83.1.236.* 29.05.10, 18:30 Słuchaj Lonia, nie jestem PISdzielcem ani POpaprańcem lecz widzę że ulegasz propagandzie większej niż za komuny otwórz oczy, żyj normalnie, i nie słuchaj ciemnot,o których mówi hrabia i spółka,bo kraj zadłużony i będzie druga Grecja,lub dyktatura,czy tego chcesz? Ucz się języków, czytaj zagranicznych komentatorów,i mniej swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.47.* 21.06.10, 20:44 Na wieczorze wyborczym pan Poseł próbował swój ryjek wcisnąć w kadr kamery ale efekt był raczej mizerny. Pozostają tyły do lizusostwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.10, 22:40 Lody kręci na maxa bo kadencja dobiega pomału końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.51.* 10.11.10, 13:04 A gdzie to nasz szanowny poseł się podziewa. Na blogu cisza. Czyżby gonił za Palikotem - trudny wybór - koryto może wyschnąć. Nie lepiej stać się Palikotem Nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Ogrodnik Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 213.25.24.* 11.11.10, 08:38 Oj, tu się mylisz. On w dalszym ciągu trzyma rękę na pulsie. Już niedługo zobaczysz nowe twarze, na wysokich stanowiskach, zwłaszcza w Izbie Celnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 46.112.197.* 14.12.10, 06:34 Panie Pośle! Odezwij się bo strasznie mi smutno bez Pana. Przecież okres studniówek jeszcze się nie rozpoczął. A przecież tam Pan zawsze swoje ryłko wciska. Ciekaw jestem kiedy Pan się pojawi w swojej macierzystej szkole tj. ZSEiO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.10, 07:35 działa,działa ale dla swojego korytka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 46.112.156.* 24.12.10, 06:20 Dominikana Dominikana - tam pOsiołek bywa za moje pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 46.112.196.* 28.12.10, 06:18 Panie Pośle! Brakuje mi Pana. Wracaj z Dominikany. A może wybrałeś życie mnicha i wstąpiłeś do Zakonu Dominikanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.tktelekom.pl 20.01.11, 19:39 Prawda boli posła więc aby komentować jego wypociny jak to nazwałeś słusznie trzeba się zalogować ale to nic trudnego. Poseł nie może mieć nie pochlebnych komentarzy tym bardziej że dzisiaj telewizja podała, że Po musi ustalić listy wyborcze do 1 kwietnia. czasu mało a i sukcesów posła też nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabon Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.11, 22:41 Łże w wszystkich mediach ile się da. Gwiazda gaśnie w oczach. teraz tylko PJM tylko oni nie osiągają 5% progu. Masz babo placek. Niedobrze, oj niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
len100 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 29.01.11, 13:09 Widać,że kampania rozpoczęta. Wygra najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 06:15 Na blogu pana pOsła zakaz wstępu mają wszyscy, którzy dotychczas mieli czelność krytykować jego działania. Strach przed dalszą krytyką panie pOśle - to widać, słychać i czuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.43.* 03.02.11, 09:59 No wreszcie skończył się okres Bożego Narodzenia a wraz z Nim spotkania opłatkowo-kolędowe. Co teraz będzie robiła nasza żurawicka gwiazda? Zaproszenia na studniówki - myślę, że młodzież umie liczyć ciężko zarobione pieniądze rodziców. A zatem darmowa wyżerka stoi pod znakiem zapytania. Podobnie jak I miejsce na listach PO. Pozostaje Palikot i I miejsce na jego liście panie pOśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trombe Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.play-internet.pl 16.02.11, 06:31 A blog dalej niedostępny. Czego boi się żurawicka gwiazda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 20:02 Zasłużonej krytyki, na którą sobie sam Poseł zapracował swoim zachowaniem i postępowaniem z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.play-internet.pl 22.02.11, 20:12 Strasznie trzęsie portkami tym bardziej , że jego były partyjny kolega Napieralski ( i cała SLD) w sondażach zaczyna zagrażać całej PO. I co na to farbowany liberał Tomański? Oj bolesny będzie upadek tym bardziej, że bazar cienko przędzie. Pozostanie tylko praca naukowa u boku wujaszka żoneczki p. Kwiatkowskiego. Przecież pan Tomański błyszczał zawsze intelektem, szczególnie w szkole ZSEiT. Pozostaje zatem doktorat a potem kolejne awanse i praca w Wyższej Szkole Czegoś Tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 21:07 z tym błyszczeniem intelektem to pojechałeś ostro, ale trzeba przyznac, że facet się wybił z zawodówki, poprzez technikum aż na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 07:50 Szkoda mi posła, bo postawił na złego konia i teraz z niego spadnie, ma zdolności zdobywania zaufania u wyborców i miałby znowu szanse, gdyby... . Co do pracy naukowej to nie dla niego, on jest przedsiebiorcą, lubi ruch i działanie, tylko ta żona.... . Ma coś obiecane w Warszawce, ale czy ktoś dotrzyma słowa ? Oj szkoda naszego Piotrusia, tak dobrze się zapowiadał i na początku był słowny, co w polityce jest ważną cechą, ale obecnie..... . Szkoda, ale z takiej małej pipidówki jak Żurawica drugi już poseł to i tak ogromny sukces, może teraz ktoś spróbuje następny, mamy przecież wybitnych: historyków, chemików i inżynierów ochrony środowiska ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2011 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.play-internet.pl 26.02.11, 06:23 Panie Tomański! Ponieważ nie ma możliwości skomentowania Pana wypocin na tym pseudoblogu czynię to w tym miejscu. Jesteś Pan kompletnym laikiem jeśli chodzi o szkolnictwo. Piszesz Pan o zmniejszającej się liczbie likwidowanych szkół. Otóż wnet nie będzie już co likwidować - bo wszystkie szkoły zostaną zlikwidowane wcześniej.I to będzie Pana największy sukces jako pOsła. (przecież głupim narodem łatwiej kierować). Zatem posyłaj Pan swojego synalka do szkoły odległej o 10-15 km od domu (czego Pan tego nie robi). Przecież Pan miałeś do szkoły pod górkę, szczególnie jak bywałeś pan w Zawodówce i Technikum po zawodówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.toya.net.pl 26.02.11, 22:09 Jak to gdzie na meczu. Pojawił się i Czuwaj wygrał, przyszedł w tracie II połowy i pytał się którzy to gracze Czuwaju?Dobrze że nie pomylił się i nie zaczął kibicować Żurawiance. Swój chłop, tak trzymać. Wybory tuż, tuż trzeba się pokazywać nie tylko na Dominikanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 07:35 W trakcie meczu, to za dużo powiedziane. Było to całe 5 minut przed końcem. Ale zdążył. Za to inny Pan poseł przyszedł na czas, ale po pierwszej połowie sobie poszedł. Docenił Czuwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 10:47 Tyle, że inny poseł chodzi prawie na wszystkie mecze piłki ręcznej i koszykówki. Stale wspomaga też sekcję piłki ręcznej - www.reczna.przemysl.pl/kss.php. Porównanie nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 22:21 Dzisiaj pOsła Dominikańskiego nie było. Rozpacz kibiców była bezgraniczna. Wszyscy płakali, ale nie z powodu nieznacznej porażki, lecz z powodu absencji żurawickiej gwiazdy.Piotrze nie idź tą drogą Odpowiedz Link Zgłoś
temid Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 10.03.11, 22:03 kampania złośliwości trwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.alfaks.com 14.03.11, 00:05 W dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 08:08 Cały czas działa ciągle organizuje jakies spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyślak Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 14:11 i bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 22:01 tyle mu to pomoże co umarłemu kropidło. Odpowiedz Link Zgłoś