Dodaj do ulubionych

Gdzie nasz poseł Tomański..

• Gość: mieszkanka niezła reklama posła IP: *.ptvk.pl 15.10.09, 20:56
      • Gość: pepe Gdzie IP: 188.33.90.* 16.10.09, 18:52
        Bazarowiec na salonach(ha, ha)..... w Żurawicy, w Bolestraszycach, wśród
        inteligentów - kpiny.A dlaczego nie w Sejmie? Czego się obawia? Zwyczajny tchórz
        czy strach przed utratą koryta?
    • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 19:46
      A gdzie to POseł się podziewa strona internetowa pusta w prasie nic,
      może się ugania za jednorękim bandytą. Daleko nie musi szukać.
      • Gość: tarka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 89.108.250.* 09.11.09, 19:28
        Przegania drobnych handlarzy z ulic Warszawy. Zapomniał wół jak cielęciem był.
        Zapomniał jak jego przeganiano z pirackimi kasetami. Teraz udaje niewinnego
        • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 20:40
          O przepraszam nie z "pirackimi" to byla wolna działalność
          gospodarcza teraz są efekty. Tak buduje się imperium.
    • Gość: obserwator Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 18:45
      11 listopada
      Święto Niepodległości

W tym szczególnym dniu pragniemy serdecznie zaprosić mieszkańców
      Gminy Sieniawa na obchody upamiętniające 91 rocznicę Odzyskania
      Niepodległości, które
      rozpoczną się uroczystą Mszą Świętą w intencji Ojczyzny w Kościele
      pod wezwaniem Św. Jana Chrzciciela
      w Sieniawie o godz. 16.00

W tym dniu nastąpi uroczyste otwarcie odrestaurowanego budynku
      kina „Sokół”. W związku z tym pragniemy zaprosić na uroczyste
      przecięcie wstęgi i poświęcenie budynku „Sokoła”, który stanie się
      ważnym ośrodkiem kulturalnym w Naszej Gminie, służącym pokoleniom
      przez lata. Otwarcie budynku rozpocznie się o godz. 17.15
      uroczystym wystąpieniem
      Burmistrza Miasta i Gminy Sieniawa.
      Obchody Święta Niepodległości w Sieniawie
      Na zaproszenie Przewodniczącego Rady Miejskiej w Sieniawe oraz
      Burmistrza Miasta i Gminy Sieniawa; Poseł Piotr Tomański wziął
      udział w uroczystościach związanych ze Świętem Niepodległości w

Sieniawie.
      Wieczornica w auli w Gimnazjum w Żurawicy
      W dniu 11 listopada o godzinie 17 Poseł Piotr Tomański wziął udział
      w wieczornicy, która odbyła sie w auli w Gimnazjum w Żurawicy
      .

• Gość: pepe Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.24.* 16.11.09, 20:33
        Pewnie w Sieniawie i w Żurawicy uczestniczyli sobowtórzy Pana Posła. To się
        nazywa aktywność. A może Pan Poseł był obecny jeszcze w Kosienicach,
        Bolestraszycach i jeszcze innych -ycach
        • Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.222.* 07.12.09, 19:34
          Pojawił się na przemyskim rynku. Rozdawał pirackie kasety video jako prezenty
          od św. Mikołaja. Ma ich przecież cały zapas. Coś z tym przecież trzeba zrobić. A
          wybory bardzo blisko - kampania wyborcza rozpoczęta. Ale kasety to przeżytek
          panie pOŚLE. Czas na DVD
          • Gość: We Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.192.* 06.01.10, 10:09
            HAHA
            • Gość: nieg(Ł)odny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:21
              na śniadaniu :-)
              tomanski.pl/?sniadanie-z-poslem,501
              • valmont80 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 07.01.10, 12:01
                Hahahaha doradcy od marketingu politycznego doradzili Panu
                Tomańskiemu by dobrze żył z dziennikarzami przed wyborami. Ale po
                minie Pana Norberta Ziętala i Pana Huberta Lewkowicza widać, że są
                nie do końca przekonani, co do przedstawianej wizji Pana Posła,
                może, dlatego że to inteligentni ludzie, którym nie wystarcza
                hasło "By żyło się lepiej", oni tak jak i inne osoby w Polsce
                czekają aż PO przestanie patrzeć na sondaże i zabierze się do pracy.
                Bo po aferze hazardowej i obecnej komisji sejmowej z nią związanej
                wypadacie bardzo bladziutko. Nie, nie jestem od konkurencji, jestem
                zwykłym szarym człowiekiem zmęczonym takimi bufonami jak Pan Poseł,
                którzy zamiast coś zrobić opowiadają tylko, co będą robić i na tym
                się kończy. Na zdjęciu widoczny jest Pan Radny Lewicki widocznie ma
                jakiś interes, zresztą jak zwykle a może akurat miał wolne od
                załatwiania znajomym pracy. Tak czy siak do pracy się bierzcie
                Panowie o fotki zostawcie fotomodelkom, bo ładniejsze, pracowitsze a
                niekiedy i mądrzejsze od Was.
                • Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.1.* 08.01.10, 20:14
                  Wkrótce studniówki i z całą pewnością Pan Poseł pokaże tam swoje RYŁKO
                  • len100 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 09.01.10, 13:56
                    Mali i zawistni, takich znajdzie sie wszedzie, a w Przemyślu to na
                    kazdym kroku. Przykre to lecz prawdziwe, niestety.
                    • valmont80 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 10.01.10, 01:24
                      Czy pijesz do mnie? Jeżeli, tak to powiem Ci jedno, zawistna może
                      być osoba, która samodzielnie nie napisała pracy mgr, a nie taka,
                      która poświęciła jej parę miesięcy życia, plus wydatki na
                      literaturę. To po pierwsze. Po drugie pora zacząć liczyć się z tym,
                      co mówią zwykli ludzie i nie patrzeć na sondażowe słupki, bo daleko
                      was nie zaprowadzą, a po trzecie jesteście bufonami nieliczącymi się
                      z ludźmi, tylko korzystającymi z koryta, więc żryjcie jak zwykłe
                      prosięta prosto z koryta, tylko jedno mnie ciekawi, kiedy będę
                      piekła karkówkę, bo po takich merytorycznych wypowiedziach jak ta
                      wiem, że już niedługo!!!!!
                    • valmont80 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 10.01.10, 01:30
                      Tak, masz rację w Przemyślu wszyscy są zazdrośni, Wszyscy Ci, co
                      mieli wyższe kwalifikacje, ale odpadli w przedbiegach o pracę
                      konkurując z wsiowymi poplecznikami Pana posła!!! Idę się wyrzygać,
                      bo podobno Pitera miała walczyć z nepotyzmem a tu taki zawód!!!!!!!
                      • slon251 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 10.01.10, 20:53
                        do valmont80 -Nie masz wpływu na to, jak umrzesz. Ani kiedy. Możesz
                        tylko zdecydować, jak żyć. Teraz.
                        • valmont80 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 11.01.10, 12:21
                          Ależ oczywiście, że mam wpływ na to wszystko oraz instynkt
                          samozachowawczy!!!! Psychoanaliza mi nie potrzebna, a to jak żyję to
                          moja sprawa, natomiast Pan poseł jest osobą publiczną, sam się na to
                          zdecydował, więc jest chyba normalną rzeczą, że od takich osób
                          oczekuje się czegoś więcej niż tylko obietnic!!! Nepotyzm to
                          największa zgnilizna zaraz po korupcji, która toczy wszystkie kraje
                          postsocjalistyczne, w których normy moralne nie były nigdy brane pod
                          uwagę!!!
                          • Gość: maszyna prosta Re: Gddo valmonto 80 IP: 79.139.110.* 11.01.10, 17:38
                            Psychoanaliza nie tylko jest ci potrzebna, ale przydała by ci się
                            bardzo. Sama nie wiessz czy jesteś kobietą, czy mężczyzną czy,
                            obiektem nijakim. Pozatem, Pan Poseł tak samo ma prawo żyć jak chce
                            jak i ty, gdzie widzisz różnicę. To że jest osobą publiczną nie
                            znaczy, że histeryczni neurotycy mają prawo Pana Posła dotykać. Pan
                            Poseł realizuje obietnice wyborcze Platformy Obywatelskiej w ramach
                            określonych przez rząd i robi znacznie więcej, szczególnie dla
                            Przemyśla i Regionu, musisz tylko zmusić się do czytania sejmowych
                            wystąpień Pana Posła oraz jego licznych apelacji.

Korupcją toczony był Rzym Starożytny, wcześniej Grecja Helleńska,
                            jeszcze wcześniej Egipt, Chiny i Bóg jeden wie co jeszcze. Nawet
                            Danton był skorumpowany w odróżnieniu od Robespierra, dlatego
                            zgilotynowano go wcześniej.

W Polsce Niedawnej walkę z korupcją bliźniaki zimitowały od innych
                            krajów, w których rządzą tajne służby, tylko po to, aby łatwiej im
                            się rządziło takmi naiwnymi jak ty.

A jeśli chodzi o kraje post socjalistyczne to przegrały socjalizm,
                            ponieważ normy moralne były w nich brane pod uwagę.
                            • valmont80 Re: Gddo valmonto 80 11.01.10, 19:50
                              Wystąpienia Pana posła widziałam na stronach sejmowych i oceniając Pana posła
                              tylko po tym, to muszę stwierdzić, że bardzo kiepsko i jedyne co przykuwa uwagę
                              to długi pean pochwalny dla radnych RM w Przemyślu i podziękowania za
                              przekazanie Domu Narodowego mniejszości ukraińskiej.Uwagę zwraca jeszcze to, że
                              już po dzwonku Pan poseł przypomniał sobie o mniejszości polskiej we Lwowie i
                              szkoda tylko, że po dzwonku i słowach Pana Marszałka który go zagłuszył. Tak
                              wystąpienia Pana posła są niezwykle poruszające!!! Wiem kim jestem, jestem
                              kobietą i nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz? Nie, psychoanaliza nie jest mi
                              potrzebna, potrzebne mi za to odzyskanie wiary w to, że można zrobić coś bez
                              pleców, garbów itp. Nie, nie jestem sfrustrowana, stać mnie na życie na jako
                              takim poziomie nie narzekam, ale irytuje mnie kolesiostwo, kliki itp. i jeżeli
                              to jest normalne to rzeczywiście coś ze mną nie tak. Nie jestem neurotyczką i
                              nigdy nie byłam, nie nie mam ochoty dotykać Pana Posła tobie to zostawiam i nie,
                              nie mam zamiaru grzebać w jego życiu prywatnym i tego nie czynię, a to że jest
                              osobą publiczną jak najbardziej upoważnia go do tego by obietnice przedwyborcze
                              spełniać. Półmetek już minął i za bardzo nie miał się czym pochwalić. Nie, nie
                              jestem naiwna kiedyś i owszem byłam. Maszyno prosta jak na razie to Pan/Pani się
                              emocjonuje i jesteś , albo Panem posłem albo bliskim współpracownikiem, więc się
                              tak nie ekscytuj bo ja nie jestem z PiS-u. Owszem socjalizm przegrał, ale to nie
                              znaczy, że dzięki normom moralnym, wystarczy sobie przypomnieć co niektóre
                              solidarnościowe autorytet, które po 89 roku zapomniały, że były dwulicowcami i
                              które do tej pory głośno krytykują lustrację i może mają rację bo ta w
                              dzisiejszym wydaniu jest nie skuteczna. Czechosłowacja tuż po rozpadzie z
                              dwulicowcami zrobiła porządek i nie mają już takich problemów jak my. Więc mit
                              solidarności upadł sam się uśmiercił. Uśmiercił również normy moralne o których
                              piszesz, wygrała bezkarność i wszechobecna bezduszność zmieszana z cynizmem.
                              • Gość: kibic Re: Gddo valmonto 80 IP: 79.139.113.* 11.01.10, 22:03
                                poseł Tomanski zaczyna kampanie samorzadową - dzis z wizytą był w Jarosławiu na
                                meczu koszykówki Znicz-Stal Stalowa Wola, również jak poseł Golba i wojewoda
                                Karapyta - wszyskich ładnie przywitano, nagle panowie politycy (jak to zwykle
                                przed wyborami)przypominają sobie i interesują sie meczami koszykóki i innnymi
                                zbiorowiskami ludzi aby pokazac im ze są.
    • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 19:57
      Bal Charytatywny w Sanoku.
      2010-01-09 20:24
      W dniu 9 stycznia 2010 roku Poseł Piotr Tomański uczestniczył w Balu
      Charytatywnym w Sanoku.
      Spotkanie opłatkowe połączone z Misterium Bożonarodzeniowym i
      wspólnym kolędowaniem - Medyka.
      2010-01-09 17:48
      W dniu 9 stycznia 2010 roku odbyło się spotkanie opłatkowe połączone
      z Misterium Bożonarodzeniowym „Idziemy do Niego jak pasterze” i
      wspólnym kolędowaniem w Medyce. W spotkaniu uczestniczył Poseł Piotr
      Tomański, który złożył życzenia noworoczne.
      Spotkanie opłatkowe Stowarzyszenia Metalowych Serc.
      2010-01-09 16:34
      W dniu 9 stycznia 2010 roku Poseł Piotr Tomański uczestniczył w
      spotkaniu opłatkowym Stowarzyszenia Metalowych Serc. Wszystkim
      uczestnikom spotkania życzył, aby Nowy 2010 Rok był szczęśliwym
      czasem, przeżytym w dobrym zdrowiu i zadowoleneniu oraz
      wiele sukcesów w wypełnianiu obowiązków rodzinnych i
      zawodowych.
      Dyżur POselski
      2010-01-09 12:46
      W dniu dzisiejszym Poseł na Sejm Piotr Tomański pełnił dyżur
      poselski w biurze przy ul. Piłsudskiego w Przemyślu.
      Zebranie w OSP - Bolestraszyce.
      2010-01-09 12:03
      W dniu 9 stycznia 2010 roku odbyło się zebranie w Ochotniczej Straży
      Pożarnej w Bolestraszycach, w którym uczestniczył Poseł na Sejm RP
      Piotr Tomański.
      • Gość: Einstein Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 23:53
        Bilokacja???
        • Gość: ppppppp Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.75.89.* 13.01.10, 23:24
          To sa godziny wpisów Baranie!!!!!!
      • Gość: zetzet Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:30
        Też pytanie???!!
        W Medyce był z trzema innymi posłami PO,PSL,PIS
        i podpierał wójta Iwasieczkę,i razem były cztery posły,
        (chyba bendą wybory bo drogi robią, rowy czyszczą, światła świcą)
        na balandze nie był bo się spieszył (chyba do Bolestraszyc)
        a dziś się wypowiedział:
        "Inny z posłów Platformy Piotr Tomański wykazał w ostatnim oświadczeniu
        majątkowym udziały w Video Tomek Sp. z o.o. - To firma handlowa, nie żadna
        spółka Skarbu Państwa, założyłem ją w 1991 r., teraz w niej nie pracuję, mam po
        prostu 10 proc. udziałów - powiedział.

Pytany, czy zamierza je zbyć, Tomański stwierdził: - Musiałby się najpierw
        znaleźć na nie kupiec. Nie uważam, żeby istniał czy mógł zaistnieć jakiś
        konflikt interesów w związku z tym, że jestem posłem. A przecież człowiek w
        życiu pracuje, z czym do Sejmu przychodzi."
        TVN24-14:25, 17.01.2010 /PAP
        • Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.208.* 18.01.10, 19:01
          Bardzo jestem ciekawy kto jest właścicielem 90% udziałów w firmie Video Tomex.
          Coś mogę na ten temat powiedzieć
        • Gość: gość Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 22:16
          Dyżur Poselski. 2010-01-23 09:09
          W dniu 23 stycznia 2010 roku od godziny 8.30 Poseł Piotr Tomański pełnił dyżur
          poselski w przemyskim biurze.

Opłatek harcerski. 2010-01-23 11:11
          W dniu 23 stycznia Poseł Piotr Tomański i Dyrektor Biura Leszek Urban
          uczestniczyli w spotkaniu opłatkowym Związku Harcerstwa Polskiego Komendy Hufca
          Ziemi Przemyskiej.

Spotkanie noworoczne Stowarzyszenia Kombatantów Misji Pokojowych ONZ Koła
          Terenowego nr 3 w Jarosławiu 2010-01-23 15:07
          W dniu 23 stycznia odbyło się spotkanie noworoczne Stowarzyszenia Kombatantów
          Misji Pokojowych ONZ Koła Terenowego nr 3 w Jarosławiu. W uroczystości
          uczestniczył Poseł Piotr Tomański i Dyrektor Biura Leszek Urban.

Spotkanie opłatkowe Klubu Parlamentarnego PO w Przeworsku. 2010-01-23 18:26
          23 stycznia 2010 roku odbyło się spotkanie opłatkowe Klubu Parlamentarnego
          Platformy Obywatelskiej w Przeworsku.

Zabawa karnawałowa w Buszkowicach. 2010-01-23 20:29
          W dniu 23 stycznia 2010 roku w Buszkowicach odbyła się zabawa karnawałowa
          połączona z opłatkiem. W uroczystości wzięli udział; Poseł Piotr Tomański wraz z
          Dyrektorem Biura Leszkiem Urbanem. Poseł podziękował za trud i wysiłek włożony
          w przygotowanie uroczystości oraz wszystkim uczestnikom życzył wspaniałej zabawy
          w radosnej atmosferze.

Zabawa opłatkowa w Bolestraszycach.2010-01-23 20:57
          23 stycznia 2010 roku Poseł Piotr Tomański i Dyrektor Leszek Urban uczestniczyli
          w zabawie opłatkowej w Bolestraszycach. Poseł podziękował za przygotowanie
          uroczystości oraz złożył życzenia.

Spotkanie opłatkowe w Wyszatycach.2010-01-23 21:28
          W dniu 23 stycznia 2010 roku na zaproszenie Rady Parafialnej w Wyszatycach Poseł
          Piotr Tomański i Dyrektor Biura Leszek Urban uczestniczyli w spotkaniu opłatkowym.

Żenua!
          • Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.43.* 26.01.10, 07:39
            Spotkania studniówkowe zamienił Pan Poseł na spotkania opłatkowe. Zawsze to
            można się załapać na darmową wyżerkę a kasa zostanie w kieszeni. Może Pan poseł
            zorganizuje spotkanie opłatkowe z bezdomnymi i zapłaci z własnej kieszeni
          • Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 83.1.236.* 26.01.10, 16:37
            Nie należy się dziwić wszak zbliżają się wybory,i chciał PAN POSEŁ zobaczyć jak
            pospólstwo się bawi przecież w Wyszatycach organizowany był opłatek przez radę
            parafialną a było na co popatrzeć:
            www.youtube.com/watch?v=9TOYiq6Dj-w&feature=PlayList&p=6B7F45BF5DFFCC8A&index=2
            • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.171.236.154.dsl.crowley.pl 27.01.10, 07:50
              Miesza w Jaśle
    • Gość: obywatel Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.10, 02:58

Tomański spieprzyłeś sprawę obwosnicy w Przemyslu,Jak twój pryncypał
      ryzy zablokował dotację dla obwosnicy to ciedziałeściho jak mysz pod
      miotłą a tak miałes walczyć jak lew .Obiecanki cacanki a głupiemu
      radośc.No ale co sie dziwic Wy s PO wszyscy obiecujecie gruszki na
      wierzbie a macie daleko w tyle szarego człowieka.
      • lechowski51 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 26.01.10, 17:08
        Tutaj uzyskacie informacje o firmie posla teraz w "posiadaniu" zony
        www.infoveriti.pl/firma/107402/video-tomex-2/przemysl/mickiewicza/
        • lechowski51 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 27.01.10, 08:52
          Komisarz Tomanski w Jasle
          www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100126/JASLO/590930411
          • len100 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 27.01.10, 11:29
            Cieszę sie, że wreszcie jest w Przemyślu poseł aktywny, ktory stara
            sie, aby było lepiej.
            Zaraz wyleją "kubeł pomyj" stali uczestnicy tego forum, którzy nic
            nie robią tylko jątrzą.
            Panie Pośle- "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi"!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ido Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.24.* 27.01.10, 13:47
              Tylko leniu pokaż społeczeństwu jakie są efekty tej pracy? Ja osobiście ich nie
              widzę. Widzę natomiast autoreklamę byłego bazarowca
    • Gość: przemyślak Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.10, 14:45

Tomański sprzedał nie tylko swoich wyborców ale i wszystkich
      Przemyślaków,dzięki jego parti rząd rudego cofnął dotację na
      obwodnicę Przemyśla.
    • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.10, 12:03
      Tomański sprzedał swoich wyborcó i mieszkańców Podkarpacia,nawet się
      nie próbuje tłumaczyć ,dlaczego jego ryży pryncypał zawetował
      dotację dla obwodnicy Przemyśła.
    • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 17:10
      Coś słabo POseł w tym tygodniu pracował nie słychać Go ani nie
      widać.
      • Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 83.1.236.* 01.02.10, 16:45
        A,co ma o nim słychać jak spotkania opłatkowe się pokończyły.Za chwilę będą
        studniówki to usłyszysz!
        • Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.43.* 12.02.10, 11:28
          Święto Pączka w Żurawicy - oto czym zajmuje się Pan Poseł i jego dyrektor
          biura. A wszystko to za nasze - podatników pieniądze. No cóż spotkania opłatkowe
          i studniówki dobiegły końca. Czas na nowe pomysły. Osobiście proponuję Święto
          Grochówki, Kotleta Schabowego, Nowych Sznurowadeł do Butów itp. Brawo Panie
          pOśle. W pełni popieram Pana działalność. Wiele elementów będę musiał wprowadzić
          do własnej pracy. Mam nadzieję, że mój szef mnie z niej nie w......oli
    • Gość: e Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.10, 19:36
      Wasz poseł kładzie wała na was przysszate małolaty,pamiętajcie o tym
      przy następnych wyborach.
    • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 19:42
      Pan POseł na swojej stonie pisze że brał udział w takim i innym
      spotkaniu wkleja zdjęcia ale czy to prawda czy On tam był tego
      niktnie wie ?
    • Gość: lucek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.101.* 24.02.10, 14:17
      Ostatnio przeprowadził sam ze sobą wywiad. Kolejna -bok ekonomisty - profesja
      posła mianowicie dziennikarstwo
      • Gość: święty Tomasz Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 18:33
        Podobno jest jak Jezus. Ten ostatni rozmnożył chleb i wino, zaś Tomański
        członków PO. Ponoć w strukturach przemyskiej PO najwięcej jest członków
        z....Nozdrzca powiat Brzozów.
        • Gość: matematyk Re:licznik posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 20:58
          Na stronie pana posła od pewnego czasu zainstalowano licznik odwiedzin. Pokazuje
          liczbę ponad 211 tysięcy wizyt. Bardzo dużo! Może i nie byłoby w tym nic
          dziwnego, gdyby nie małe ale....? Otóż okazuje się, że cyferki przeskakują za
          każdym kliknięciem na jakikolwiek link na stronie. W ten sposób w ciągu paru
          sekund panu posłowi "przybywa" gości, a 211 tysięcy robi przecież wrażenie i ma
          dowodzić popularności pana posła. Na większości stron obowiązuje zasada, że
          licznik gości rejestruje tylko jedno wejście z danego komputera w ciągu dnia. Na
          większości, ale nie u pana posła. On jak zawsze jest wyjątkiem
          • Gość: fizyk Re:licznik posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.10, 19:15
            Już ma 212 tyś. ale nie odwiedzin tylko odsłon. Żenua
    • Gość: obywatel Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.10, 15:25
      Panu poslowi Tmańskiemu to możecie conajwyżej buty czyścić bo
      jesteście nikim szarą masą wyborczą.
      • Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.28.* 25.02.10, 19:18
        Do Szanownego Obywatela! Wydaje mi się, iż aby zabierać głos na forum należałoby
        wcześniej nauczyć się polskiej ortografii. Prawdopodobnie (i tu raczej się nie
        mylę) jesteś Obywatelu społecznym asystentem Posła Tomańskiego i czyścisz Mu
        osobiście, regularnie, każdego ranka buty, z których wystaje żurawicka słoma
        (podobnie jak u Obywatela). Zatem Obywatel (społeczny asystencie)! Można
        dyskutować na argumenty których Obywatelowi (asystentowi)- niestety- brakuje co
        widać na blogu Posła Tomańskiego
    • Gość: e Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 28.02.10, 13:22
      tzw. poseł Tomańskie ma z was niezła polewkę pryszczate matoły z PO
      bo zapewnilście mu dobrą fuchę na 5 lat a tak musiałby się w końcu
      wziąś do jakiejś uczciwej pracy na przykład układanie towarów na
      półki w TEScO
      • Gość: d Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 11:22
        OBYWATELU! to ty wybrałeś POSŁA i masz PRAWO go ROZLICZYĆ! i nikt nie ma zamiaru
        mu butów czyścić z żurawickiego błota,ani ich glancować jak goni załatwiejąc w
        sejmowych kuluarach prywatne interesy!
        • Gość: ABER Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.197.* 16.03.10, 12:34
          Tak się składa, że nigdy na tego farbowanego (a właściwie przefarbowanego)
          pseudointeligenta nie głosowałem i głosować nie będę. Jego popularność wywodzi
          się z okresu handelku na bazarze. Niestety nasze społeczeństwo potrzebuje przede
          wszystkim igrzysk i wódki. Igrzyska funduje im gwiazda Żurawicy, wódkę można
          kupić na bazarze
          • Gość: ABER Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.43.* 15.04.10, 12:58
            Dalszy ciąg Igrzysk - oprowadzanie wycieczek po Sejmie (czyt. zdobywanie
            potencjalnych głosów młodych wyborców). Informacje takie podawane są w czasie,
            gdy Polska pogrążona jest w żałobie. Trochę wyczucia i współczucia
            pseudointeligencie
            • Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.93.* 20.05.10, 16:53
              A gdzie to Gwiazda Żurawicy przebywa? Na blogu - cisza. Czyżby brał pracach
              aktywny udział w ratowaniu powodzian? A może sam stoi na dachu zatopionego domu
              błaga o pomoc? A może prowadzi intensywną kampanię wyborczą. Gwiazdo Żurawicy -
              daj znak czy żyjesz
              • Gość: Piotr T. Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.sejm.gov.pl 21.05.10, 09:58
                Żyje, żyje... żyje wyborami w PO. Tera bede wickiem, znaczy
                wiceprzewodniczącym regionu PO, później ide na ministra. Jeszcze nie
                wiem od czego, ale ja sie znam na wszystkim wspaniale i wszystkich
                kocham bo jesteście wspaniali.
                • Gość: pedro paulo Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 15:38
                  :-)))))))))))))))))))))
                • Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.28.* 21.05.10, 22:48
                  Proponuję Ministerstwo Handlu Bazarowego Pirackimi Kasetami. Na tym Gwiazda
                  Żurawicy zna się z pewnością.
                  • Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 109.243.148.* 24.05.10, 20:53
                    Gwiazdo Żurawicy! Jak tam wybory regionalne? Czyżby Gwiazda w nich nie
                    uczestniczyła? Nigdzie nie mogę się doczytać, że Gwiazda została wickiem. A może
                    Gwiazda już została Bazarowym Ministrem? A na blogu dalej cisza. Czyżby pomysły
                    się skończyły? Proponuję lekcje WOS w Zakładach Karnych. Tam Gwiazdy jeszcze nie
                    było
                    • Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 46.113.177.* 20.01.11, 06:33
                      Na blogu Gwiazdy nie można już komentować jego wypocin. Strach gwiazdy zaczyna sięgać zenitu
                  • Gość: LONIA Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 83.1.235.* 25.05.10, 20:55
                    Szczekać burki pisowskie tyle wam zostało
                    • Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 83.1.236.* 29.05.10, 18:30
                      Słuchaj Lonia, nie jestem PISdzielcem ani POpaprańcem lecz widzę że ulegasz propagandzie większej niż za komuny otwórz oczy, żyj normalnie, i nie słuchaj ciemnot,o których mówi hrabia i spółka,bo kraj zadłużony i będzie druga Grecja,lub dyktatura,czy tego chcesz? Ucz się języków, czytaj zagranicznych komentatorów,i mniej swoje zdanie.
    • Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.47.* 21.06.10, 20:44
      Na wieczorze wyborczym pan Poseł próbował swój ryjek wcisnąć w kadr kamery ale
      efekt był raczej mizerny. Pozostają tyły do lizusostwa
    • Gość: e Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.10, 22:40
      Lody kręci na maxa bo kadencja dobiega pomału końca.
    • Gość: bubu Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.51.* 10.11.10, 13:04
      A gdzie to nasz szanowny poseł się podziewa. Na blogu cisza. Czyżby gonił za Palikotem - trudny wybór - koryto może wyschnąć. Nie lepiej stać się Palikotem Nr 2
      • Gość: Marek Ogrodnik Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 213.25.24.* 11.11.10, 08:38
        Oj, tu się mylisz. On w dalszym ciągu trzyma rękę na pulsie. Już niedługo zobaczysz nowe twarze, na wysokich stanowiskach, zwłaszcza w Izbie Celnej.
        • Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 46.112.197.* 14.12.10, 06:34
          Panie Pośle! Odezwij się bo strasznie mi smutno bez Pana. Przecież okres studniówek jeszcze się nie rozpoczął. A przecież tam Pan zawsze swoje ryłko wciska. Ciekaw jestem kiedy Pan się pojawi w swojej macierzystej szkole tj. ZSEiO
          • Gość: e Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.10, 07:35
            działa,działa ale dla swojego korytka.
    • Gość: rmf Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 46.112.156.* 24.12.10, 06:20
      Dominikana Dominikana - tam pOsiołek bywa za moje pieniądze
    • Gość: nick Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 46.112.196.* 28.12.10, 06:18
      Panie Pośle! Brakuje mi Pana. Wracaj z Dominikany. A może wybrałeś życie mnicha i wstąpiłeś do Zakonu Dominikanów
    • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.tktelekom.pl 20.01.11, 19:39
      Prawda boli posła więc aby komentować jego wypociny jak to nazwałeś słusznie trzeba się zalogować ale to nic trudnego. Poseł nie może mieć nie pochlebnych komentarzy tym bardziej że dzisiaj telewizja podała, że Po musi ustalić listy wyborcze do 1 kwietnia. czasu mało a i sukcesów posła też nie widać.
    • Gość: gabon Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.11, 22:41
      Łże w wszystkich mediach ile się da. Gwiazda gaśnie w oczach. teraz tylko PJM tylko oni nie osiągają 5% progu. Masz babo placek. Niedobrze, oj niedobrze
      • len100 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 29.01.11, 13:09
        Widać,że kampania rozpoczęta. Wygra najlepszy.
        • Gość: forum Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 06:15
          Na blogu pana pOsła zakaz wstępu mają wszyscy, którzy dotychczas mieli czelność krytykować jego działania. Strach przed dalszą krytyką panie pOśle - to widać, słychać i czuć
          • Gość: login Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.43.* 03.02.11, 09:59
            No wreszcie skończył się okres Bożego Narodzenia a wraz z Nim spotkania opłatkowo-kolędowe. Co teraz będzie robiła nasza żurawicka gwiazda? Zaproszenia na studniówki - myślę, że młodzież umie liczyć ciężko zarobione pieniądze rodziców. A zatem darmowa wyżerka stoi pod znakiem zapytania. Podobnie jak I miejsce na listach PO. Pozostaje Palikot i I miejsce na jego liście panie pOśle
            • temid Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 04.02.11, 18:39
              A skąd taka pewność?
    • Gość: trombe Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.play-internet.pl 16.02.11, 06:31
      A blog dalej niedostępny. Czego boi się żurawicka gwiazda?
      • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 20:02
        Zasłużonej krytyki, na którą sobie sam Poseł zapracował swoim zachowaniem i postępowaniem z ludzmi.
        • Gość: lulek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.play-internet.pl 22.02.11, 20:12
          Strasznie trzęsie portkami tym bardziej , że jego były partyjny kolega Napieralski ( i cała SLD) w sondażach zaczyna zagrażać całej PO. I co na to farbowany liberał Tomański? Oj bolesny będzie upadek tym bardziej, że bazar cienko przędzie. Pozostanie tylko praca naukowa u boku wujaszka żoneczki p. Kwiatkowskiego. Przecież pan Tomański błyszczał zawsze intelektem, szczególnie w szkole ZSEiT. Pozostaje zatem doktorat a potem kolejne awanse i praca w Wyższej Szkole Czegoś Tam
          • Gość: fr Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 21:07
            z tym błyszczeniem intelektem to pojechałeś ostro, ale trzeba przyznac, że facet się wybił z zawodówki, poprzez technikum aż na studia.
            • Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 07:50
              Szkoda mi posła, bo postawił na złego konia i teraz z niego spadnie, ma zdolności zdobywania zaufania u wyborców i miałby znowu szanse, gdyby... . Co do pracy naukowej to nie dla niego, on jest przedsiebiorcą, lubi ruch i działanie, tylko ta żona.... . Ma coś obiecane w Warszawce, ale czy ktoś dotrzyma słowa ?
              Oj szkoda naszego Piotrusia, tak dobrze się zapowiadał i na początku był słowny, co w polityce jest ważną cechą, ale obecnie..... .
              Szkoda, ale z takiej małej pipidówki jak Żurawica drugi już poseł to i tak ogromny sukces, może teraz ktoś spróbuje następny, mamy przecież wybitnych: historyków, chemików i inżynierów ochrony środowiska ... .
    • Gość: 2011 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.play-internet.pl 26.02.11, 06:23
      Panie Tomański! Ponieważ nie ma możliwości skomentowania Pana wypocin na tym pseudoblogu czynię to w tym miejscu. Jesteś Pan kompletnym laikiem jeśli chodzi o szkolnictwo. Piszesz Pan o zmniejszającej się liczbie likwidowanych szkół. Otóż wnet nie będzie już co likwidować - bo wszystkie szkoły zostaną zlikwidowane wcześniej.I to będzie Pana największy sukces jako pOsła. (przecież głupim narodem łatwiej kierować). Zatem posyłaj Pan swojego synalka do szkoły odległej o 10-15 km od domu (czego Pan tego nie robi). Przecież Pan miałeś do szkoły pod górkę, szczególnie jak bywałeś pan w Zawodówce i Technikum po zawodówce
    • Gość: kibic Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.toya.net.pl 26.02.11, 22:09
      Jak to gdzie na meczu. Pojawił się i Czuwaj wygrał, przyszedł w tracie II połowy i pytał się którzy to gracze Czuwaju?Dobrze że nie pomylił się i nie zaczął kibicować Żurawiance. Swój chłop, tak trzymać. Wybory tuż, tuż trzeba się pokazywać nie tylko na Dominikanie.
      • Gość: Realista Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 07:35
        W trakcie meczu, to za dużo powiedziane. Było to całe 5 minut przed końcem. Ale zdążył.
        Za to inny Pan poseł przyszedł na czas, ale po pierwszej połowie sobie poszedł. Docenił Czuwaj.
        • Gość: bywalec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 10:47
          Tyle, że inny poseł chodzi prawie na wszystkie mecze piłki ręcznej i koszykówki. Stale wspomaga też sekcję piłki ręcznej - www.reczna.przemysl.pl/kss.php.
          Porównanie nie na miejscu.
          • Gość: kibol Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 22:21
            Dzisiaj pOsła Dominikańskiego nie było. Rozpacz kibiców była bezgraniczna. Wszyscy płakali, ale nie z powodu nieznacznej porażki, lecz z powodu absencji żurawickiej gwiazdy.Piotrze nie idź tą drogą
            • temid Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 10.03.11, 22:03
              kampania złośliwości trwa!!!!
    • Gość: Ja Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.alfaks.com 14.03.11, 00:05
      W dupie...
    • Gość: ciekawy Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 08:08
      Cały czas działa ciągle organizuje jakies spotkania.
      • Gość: przemyślak Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 14:11
        i bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ja Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 22:01
          tyle mu to pomoże co umarłemu kropidło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka