Gość: benio-frank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 22:08 Komuna wróciła - kolejki , przepychanki, wyrywanie sobie towaru! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene111 Re: szmateks na Glazera 04.03.09, 10:11 Serio?Czy to gdzies obok sanepidu?Moze i ja sie wybiore postać w kolejce bo zapomniałam juz jak to jest!hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benio-frank Re: szmateks na Glazera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 20:57 szmateks jest w lokalu w tunelu bloku nr 18, po przedszkolu. Można tam kupić spoko rzeczy ale wtorek rano - szok. Z jednej strony - fajne tanie ciuchy - z drugiej dziwne zachowanie ludzi, przepychanki, wyrywanie rzeczy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: szmateks na Glazera IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 23:59 pachnie mi kryptoreklamą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: szmateks na Glazera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 01:17 Gdyż krypto/rekalama dźwignią handlu... Misiu kolorofy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: szmateks na Glazera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 16:19 lubie ten szmatex,pare rzeczy tam kupiłam,a te kolejki to fakt.Tyle ,że to ludzie kupujacy te ciuchy na handel.Potem mozna je kupic np.na zielonym rynku.Najlepsze są poniedziałki,wszystko po 1 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuagre Re: szmateks na Glazera IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.09, 02:00 jak dla mnie zwykla szmaciarnia. Sa lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Re: szmateks na Glazera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 22:58 Zgadzam się zwykła szmaciarnia, dla handlar z Glazera, które wyrywają sobie z ręki szmaty a później idą na zielony rynek i sprzedają drożej. Jesta takich kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
giga28 Re: szmateks na Glazera 20.12.09, 08:42 A niby gdzie te lepsze? Wszystkie szmateksy to szmaty brudne i smierdzace a ceny za te wyprane iwyprasowane szmaty sa wziete z kosmosu .... Kiedys to byly sklepiki z odzieza uzywana w ktorych mozna bylo za grosiki kupic fajne rzeczy .... teraz to umarło... bezpowrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziks Re: szmateks na Glazera IP: *.tktelekom.pl 22.12.09, 15:29 jest jeszcze ten szmateks? chyba nie.?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko23 Re: szmateks na Glazera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:33 Lubie lazic po szmateksach ale teraz to sie zrobilo tylko wszystko wylacznie na kase;/ kazdy chce sie nachapać bo widza ze to dobry interes. Sa jeszcze dobre szmateksty a nie takie gdzie zwykla bawelniana koszulka kosztuje 15 zł;/ np. Alibaba na franciszkańskiej. Ceny SZOK;/ Odpowiedz Link Zgłoś