Gość: miko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 12:58 Poszukuję bardzo dobrej ekipy budowlanej z Przemyśla i okolic (pod klucz, własne maszyny, kierownik budowy itd.) Proszę o sensowne namiary. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gonia Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 07:44 Jeśli chodzi o kładzenie bruku bezkonkurencyjny jest p.Bubelski. Miałem dobrą firmę ,ale teraz robią w Warszawie. Robotę Bubelskiego możesz zobaczyć w zamku w Krasiczynie,jedyny feler to długie terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 08:11 Przepraszam zle mnie poinformowano,p.Bubelski robił bruk na zamku w Dubiecku,no i u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.tktelekom.pl 02.05.09, 10:58 Miko! Podaj swój nr telefonu a napewno ktoś się zgłosi i przy wstępnej niezobowiązującej rozmowie a jeszcze lepiej spotkaniu wiele można uzgodnić i zweryfikować.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 13:52 Dziękuję za radę, ale dodam, że nie chodzi mi o ustalanie z Panem Franiem czy Mieciem każdej maleńkiej fuchy - chodzi o konkretną robotę "pod klucz". Szukam sprawdzonej ekipy, które podoła bo tu nie chodzi o budowę systemem gospodarczym jakiejś kurnej chatki - tylko konkretny duży dom z bajerami. Meil kontaktowy : locoloco@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec budowy Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 09:58 Będzie ciężko..... Nie ma takich u nas..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 16:29 Odgrzewam temat : może chociaż polecicie jakiegoś dobrego kierownika budowy ? Najlepszy taki co by miał uprawnienia projektowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Dobra ekipa budowlana IP: 188.33.251.* 03.12.09, 23:41 skontaktuj sie z Grzegorzem Lisowskim firma LIS-BUD www.lis-bud.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dobra ekipa budowlana IP: 109.243.97.* 02.02.10, 23:16 witam odgrzebuje temat potrzebuje sprawdzonej ekipy budowlanej dom pod klucz,najlepiej jedna ekipa(firma) solidna!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś