Dodaj do ulubionych

Dobra ekipa budowlana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 12:58
Poszukuję bardzo dobrej ekipy budowlanej z Przemyśla i okolic (pod klucz,
własne maszyny, kierownik budowy itd.) Proszę o sensowne namiary. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gonia Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 07:44
      Jeśli chodzi o kładzenie bruku bezkonkurencyjny jest p.Bubelski.
      Miałem dobrą firmę ,ale teraz robią w Warszawie.
      Robotę Bubelskiego możesz zobaczyć w zamku w Krasiczynie,jedyny feler to długie
      terminy.
      • Gość: Gonia Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 08:11
        Przepraszam zle mnie poinformowano,p.Bubelski robił bruk na zamku w Dubiecku,no
        i u mnie.
    • Gość: Zadowolona Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.tktelekom.pl 02.05.09, 10:58
      Miko! Podaj swój nr telefonu a napewno ktoś się zgłosi i przy wstępnej niezobowiązującej rozmowie a jeszcze lepiej spotkaniu wiele można uzgodnić i zweryfikować.Życzę powodzenia.
      • Gość: miko Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 13:52
        Dziękuję za radę, ale dodam, że nie chodzi mi o ustalanie z Panem Franiem czy
        Mieciem każdej maleńkiej fuchy - chodzi o konkretną robotę "pod klucz". Szukam
        sprawdzonej ekipy, które podoła bo tu nie chodzi o budowę systemem gospodarczym
        jakiejś kurnej chatki - tylko konkretny duży dom z bajerami. Meil kontaktowy :
        locoloco@vp.pl
        • Gość: koniec budowy Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 09:58
          Będzie ciężko..... Nie ma takich u nas.....
          • Gość: miko Re: Dobra ekipa budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 16:29
            Odgrzewam temat : może chociaż polecicie jakiegoś dobrego kierownika budowy ?
            Najlepszy taki co by miał uprawnienia projektowe.
            • Gość: piotrek Re: Dobra ekipa budowlana IP: 188.33.251.* 03.12.09, 23:41
              skontaktuj sie z Grzegorzem Lisowskim firma LIS-BUD
              www.lis-bud.pl
              • Gość: ona Re: Dobra ekipa budowlana IP: 109.243.97.* 02.02.10, 23:16
                witam odgrzebuje temat potrzebuje sprawdzonej ekipy budowlanej dom pod
                klucz,najlepiej jedna ekipa(firma) solidna!!!!
                pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka