haliw Re: Jaś 28.06.10, 10:34 Syneczku kochany dziś skończyłbyś 5 miesięcy tęsknie za Tobą... tysiące światełek dla Ciebie Odpowiedz Link
annamarcela Re: Jaś 28.06.10, 19:12 Dla twojego Jasia \***********/. Przytulam mocno Monika. Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 01.07.10, 07:41 Jasiu synku kochany dziś kolejny czwartek... tak bardzo za Tobą tęsknie... tysiące światełek dla Ciebie syneczku [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 08.07.10, 14:06 Kochanie i mija kolejny czwartek.. bardzo za Tobą tęsknie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.07.10, 09:08 Synku dziś mija 5 miesięcy od kiedy jesteś aniołkiem.... tęsknie.. [*][*][*] Odpowiedz Link
evvka75 Re: Jaś 11.07.10, 22:34 (*)(*)(*)(*)(*)światełek na 5 miesięcy ściskam CIĘ mocno Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 21.07.10, 20:02 Jasiu kochany dziś byliśmy u kamieniarza trzeba było wybrać rodzaj napisów,czcionkę i aniołka dla Ciebie nie dałam rady rozkleiłam się... nie tak miało być powinnam teraz kupować Ci ciuszki, grzechotki... syneczku strasznie za Tobą tęsknie i bardzo Cie kocham... [*][*][*] Odpowiedz Link
evvka75 Re: Jaś 21.07.10, 22:38 to normalne że się rozkleiłaś nie ma w tym nic złego po prostu to emocje i miłość ale pomyśl jak będziesz chodziła do niego i będziesz patrzyła na jego piękny pomniczek będziesz czuła że choć tyle mogłaś dla niego zrobić Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 25.07.10, 15:23 Jasiu kocham Ciebie i bardzo mi Ciebie brakuje tysiące światełek dla Ciebie syneczku [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.07.10, 07:44 Jasiu syneczku dziś miałbyś już pół roczku.... bardzo Ciebie kocham... mam nadzieję, że dobrze Ci w niebie... łzy lecą same... tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
emi2705 Re: Jaś 28.07.10, 15:06 Tysiące światełek do samego nieba dla Twojego kochanego Synka... (*)(*)(*)... To już pół roku... Niby taki kawał czasu, a wcale nie tak dawno to było. Trzymaj się mocno haliw! Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 31.07.10, 19:51 Jasiu bardzo za Tobą tęsknie syneczku... opiekuj się nami... kocham Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 06.08.10, 21:36 Jasiu jutro jedziemy nad morze... a ja w ogóle nie mam ochoty jadę chyba bardziej z przymusu... nie tak miało być powinnam pakować twoje rzeczy a nie tylko moje i taty:( serce mi ściska, a łzy cisną się same do oczu... kocham Cie skarbeńku tysiące światełek dla Ciebie synku [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 16.08.10, 10:59 Synku kochany 11.08 minęło pół roku jak jesteś aniołkiem... bardzo za Tobą tęsknie kocham Cię tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 19.08.10, 16:27 syneczku i kolejny czwartek mija kocham Ciebie tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 23.08.10, 20:40 Jasiu kochany bardzo za Tobą tęsknie... kocham Ciebie miej nas w swojej opiece tysiące światełek dla Ciebie syneczku [*][*][*] Odpowiedz Link
evvka75 Re: Jaś 23.08.10, 22:27 Światełko dla Ciebie(*) aniołku a siły dla twoich rodziców Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 29.08.10, 20:06 Jasiu pisze dopiero dziś ale Ty wiesz dlaczego... kochanie wczoraj byś miał 7 miesięcy... tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 08.09.10, 15:58 Jasiu i potwierdziło się w marcu będziesz miał rodzeństwo, będziesz starszym bratem ... przed nami wiele badań... miej w opiece swojej to maleństwo kocham Ciebie nad życie i strasznie za tobą tęsknie [*][*][*] Odpowiedz Link
vanilia_cz Re: Jaś 08.09.10, 20:10 haliw gratuluje ciazy i zarazem trzymam kciuki bo ciezkie dni przed Tobą, wiele dni smutku zmieszanego ze szczesciem i cierpieniem po stracie pierwszego dziecka. pozdrawiam Cie serdecznie i zycze by wszystko ułozyło sie dobrze Odpowiedz Link
evvka75 Re: Jaś 08.09.10, 21:18 haliw kochana tak bardzo się cieszę Masz w niebie aniołka a on ma pełno przyjaciół aniołków więc na pewno będą mieć was pod swoją opieką i w marcu przytulisz do serca braciszka lub siostrzyczkę Jasia będę trzymała za was kciuki A dla Jasieńka (*) Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 08.09.10, 22:15 vanilia_cz i Ewo dziękuje za słowa pełne wsparcia.. tysiące światełek dla naszych aniołków [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.09.10, 07:17 syneczku kochany to już 7 miesięcy jak jesteś aniołkiem... [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 15.09.10, 14:22 Syneczku w ostatnich dniach odczuwam Twoją nieobecność jeszcze bardziej... znów całe dni zalane łzami... tak bardzo mi Ciebie brakuję... daj mi siły i miej nas w swojej opiece.... kocham Ciebie nad życie synku [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.09.10, 07:51 Jasiu kochany dziś skończyłbyś 8 miesięcy... a ja nie mogę jechać na Twój grobek muszę leżeć cały czas bo jakiś krwiak sie przypałętał... opiekuj się mną i Twoją siostrzyczką syneczku tysiące światełek dla Ciebie kochanie [*][*][*] kocham Ciebie Odpowiedz Link
evvka75 Re: Jaś 28.09.10, 17:30 On to rozumie i wie jak go kochasz zobacz jak ten czas ucieka (*) światełko dla Jasia Dla Ciebie słonko dużo siły Jasiek na pewno ma Was w swojej opiece i nie pozwoli, aby jego siostrzyczce stało się coś złego ściskam Cię mocno Aniu i trzymam kciuki za Was buziaki Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.10.10, 08:29 Syneczku dziś mija 8 miesięcy jak jesteś aniołkiem.... tęsknie bardzo i kocham Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link