1lena25 Re: Jaś 12.09.14, 18:56 Witaj.wiem co czujesz.Starviliśmy 5letnią córeczkę Zuzię;( każdego dnia wstaję ze świadomością iż koszmar w którym bierzemy udział to nie sen lecz realność. życzę dużo siły i wsparcia ze strony najbliższych.jeśli będziesz potrzebować porozmawiać to jestem...pozdrawiam Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 01.11.14, 20:06 syneczku kochana tęsknie i kocham Ciebie bardzo tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 24.12.14, 22:41 Jasiulku kolejne świeta bez Ciebie:( kocham, pamiętam mama [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.01.15, 03:01 Jasiu dziś Twoje 5 urodziny spać nie mogę łzy lecą same wspominam jak to było 5 lat temu też spać nie mogłam przed cc. Nie tak powinno być.. powinien być tort, balano, a będą znicze na Twoim grobie Synku myślę, tęsknię, kocham Boli tak samo... Tysiące swiatalek dla Ciebie anioleczku [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.01.16, 11:21 syneczku kochany dziś Twe 6 urodziny.... duzy chlopak byl by z Ciebie.... kocham pamietam i bardzo boli, że Ciebie tu nie ma... tysiaće światełek dla Ciebie [*][*][*] mama Odpowiedz Link