anuteczek 09.04.04, 00:07 Dziś mija kolejna rocznica śmierci Hanki (') (') (') Danko jesteśmy z Wami Andzia i chłop Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 07:16 Pamietamy, myślimy o Hance, jesteśmy z Danką Aga i malutka Odpowiedz Link
melka_x Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 09:26 Będę w Wielką Sobotę na grobie Natalii. Jeśli pozwolisz mi Danko to zapalę lampkę i dla Hanki. Wiem, że to niewiele, ale pamiętam o Hance. Magda Odpowiedz Link
mamaadama4 Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 13:12 Dzieki Wam. Poryczałam się. Troche chyba jednak namieszałam - Hanka zmarła w Wielka Sobotę -11 kwietnia 1998r. Pokręcony ten świat, czas nie leczy ran. Może i uczymy sie z tym życ - nawet na pewno. Ale uścisk w sercu wcale nie jest mniejszy. Jak strasznie chciałabym ja zobaczyc. danka Odpowiedz Link
agablues Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 13:15 Danka, nawet sobie nie próbuję wyobrazić co czujesz. Mnie juz boli na samą myśl, że kiedyś też będę obchodziła rocznice śmierci swojej malutkiej....BOże, jak z tym żyć? 11 też będziemy pamiętały - Aga Odpowiedz Link
sloggi Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 14:30 To nie jest tak, bo przecież tak być nie może. Hanuszka Twoja nie zmarła, bo w sercach nas wszystkich żyje nadal. Jej tylko nie ma tu pośród nas, bo śpi. Tak jak zasypia każde dziecko, pod kolorową kołdrą pamięci, z misiem u boku, a gdy myślimy tu o niej to usmiecha się przez sen. Tak jest, głęboko w to wierzę. Odpowiedz Link
ulkar Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 18:53 Wiersz dla Hanki, Tomka i innych aniołków... Nad grobem mym nie stój wśród łkań ja nie śpię w nim , nie ma mnie tam. Ja jestem tysiąc wiatru tchnień I śnieżny diament w mrożny dzień, Słońce na kłosach zbóż - to ja, łagodny deszcz, jesienna mgła, W cichy poranek ,gdy budzisz się, Ja jestem śmigły w górę pęd ptaków, co krążą pośród chmur. Ja jestem gwiazd milczący chór. Próżny twój płacz nad grobem mym, a żyję wciąż, nie ma mnie w nim. Odpowiedz Link
reniatoja Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 15:00 Ja tez sie poplakalam Hanko, gdy przeczytalam Twoj post. Coz moge powiedziec... Usciski. Niedawno pierwszy raz w swoim zyciu bylam na pogrzebie dziecka. wygladala jak spiaca krolewna. Twoja Hanka tez taka sliczna spiaca czeka na ciebie. A moze gra w pilke i zaplata warkocze? Kiedys sie spotkacie to wszystko Ci opowie. Odpowiedz Link
malomi Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 15:36 Zmówię modlitwę za Twoją córunie. jestem z Tobą Odpowiedz Link
ulkar Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 18:54 Danusiu... w tym roku (nie wiem co prawda czy jesteś wierząca) dzień żałoby łączy się z dniem Nadziei z dniem Zmartwychwstania. Jeszcze się z naszymi dziećkim spotkamy. Odpowiedz Link
jakoma Re: Pamięci dankowej Hanki 09.04.04, 21:38 ja rowniez pomodle sie za twojego aniolka aga mama adasia i malutkiej haneczki Odpowiedz Link
mamaadama4 Re: Pamięci dankowej Hanki - do jakoma 09.04.04, 21:47 Aga, ty masz Hankę i Adasia? Odpowiedz Link