18.02.12, 09:46
Mój cały świat się zawalił 15 grudnia. W jedną sekundę wszystko legło w gruzach. Mieliśmy wypadek samochodowy. Niewiele z niego pamiętam, ale jego konsekwencją jest to że naszego kochanego synka Antosia już z nami nie ma. Odszedł 28 grudnia w wieku 2,5 lat. Jest mi tak ciężko. Nie wiem czy damy rade. To takie niesprawiedliwe. Wiem że musimy być silni bo został z nami nasz malutki synek Staś. To nasze dziecko cud – wyszedł z wypadku bez najmniejszej rysy.
Nie mogę patrzeć jak mój mąż obwinia się za ten wypadek, to on prowadził. Zawsze tak ważne było dla nas bezpieczeństwo, a mąż nigdy nie ryzykował jak jeździliśmy samochodem, a wypadek i tak się zdarzył. Ponadto mąż dwa dni przed wypadkiem wrócił do polski po czteromiesięcznej nieobecności. To był bardzo ciężki okres, który miał się nie powtórzyć. Na początku stycznia mieliśmy lecieć wszyscy razem do Tanzanii gdzie mąż przez te cztery miesiące szykował dla nas nowy dom. I tak te nasze dwa najcudowniejsze dni w życiu okazały się ostatnimi dniami z naszym pierwszym, najukochańszym syneczkiem. Czarno widzę naszą przyszłość. Boję się że stracę również męża i skrzywdzę Stasia swoim postępowaniem, smutkiem………
Obserwuj wątek
    • paulaiigi Re: Antoś 19.02.12, 13:28
      Strasznie mi przykro. Dla Antosia [*]
    • bastam Re: Antoś 20.02.12, 20:38
      strasznie mi przykro, pamiętam o Was w modlitwie. Pisz jak się masz i jak Twoja rodzina.
      • ted42 Re: Antoś 20.02.12, 21:34
        (*)(*)- dla Antosia
        • domii Re: Antoś 20.02.12, 23:39
          Życie bywa takie okrutne...
          Człowiek stara się, planuje, cieszy się z tego co ma i w jednej chwili świat wali się w gruzy...
          Mam nadzieję, że i Ty i mąż jesteście pod dobrą opieką specjalistów i znajdujecie siły by dbać o malucha.
          Pisz co u Was.
    • hanka97 Re: Antoś 22.02.12, 14:15
      Czytam i płaczę.(*)dla Antosia
    • i.gosia Re: Antoś 02.03.12, 14:18
      (*) dla ciebie antosiu...przykro mi...mam nadzieję, że jednak ta tragedia zbliży was do siebie i umocni wasz związek..wasz drugi synek bardzo was teraz potrzebuje...
    • mm-82 Re: Antoś 14.03.12, 09:52
      minęły trzy miesiące, myślałam że dobrze sobie radzę, wszystko poukładane , posprzątane, rehabilitacja, opieka nad Staśkiem, ale dopiero zaczyna do mnie docierać że mojego ukochanego Antosia już nie ma i już nigdy nie będzie, nie chce mi się żyć, chcę się położyć i zasnąć na zawsze, odejść tam gdzie jest mój synek, ale czy tam trafie, a jak nie zasłużyłam na to, nic nie ma sensu, ale przecież nie mogę skrzywdzić Stasia, to jest za trudne...
      • hanka97 Re: Antoś 14.03.12, 10:15
        Łatwo jest komuś doradzać,ale co powiedzieć matce po stracie dziecka.Tego chyba nikt nie wie.Jak dalej żyć,jak funkcjonować.Bol i cierpienie jest częścią naszego życia.Jak w tym się odnaleźć,jak znaleźć ukojenie.Na to nie ma odpowiedzi ,ale jest czas,czas na powrót do życia.
        Ile tego czasu każda z nas potrzebuje,tego tez nikt nie wie.Ale jest nadzieja i przyszłość.I w to trzeba wieżyc.

• mm-82 Re: Antoś 15.03.12, 10:04
      bezsensu, wszystko jest bezsensu
      czy ja go za słabo kochałam?
      ale gdyby tak było to czy by to tak bardzo bolało?
      mój idealny synek
      tyle wyrzutów sumienia, za mało czasu, za mało ciepła, za mało radości
      na wszystko miało być jeszcze tyle czasu, ale już go nie ma
      wszystko nabrało innego wymiaru
      Boże oddaj mi Go, bo zwariuję....
      • kronia29 Re: Antoś 15.03.12, 23:08
        dla Twojego synka

odbierz meila gazetowego
        • mamatuya Re: Antoś 16.03.12, 00:12
          dla Antosia (*)
          • dadema Re: Antoś 16.03.12, 21:09
            dla Twojego Antosia (*)(*)(*)
            • domii Re: Antoś 17.03.12, 01:23
              pytasz się, czy za słabo kochałaś.
              a ja się zastanawiam, czy to dlatego, że może kochałam zbyt mocno...
              to nie ma sensu, po prostu nie ma...
              • znowu.to.samo Re: Antoś 20.03.12, 14:52
                Światełko dla małego Antosia (*) :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka