Dodaj do ulubionych

Moja córeczka

15.11.14, 18:53
Prawie miesiąc temu straciłam moja 15 -letnia córkę . Nie mogę się pozbierać, dalej myśle , ze to jakiś koszmarny sen.
Czy może ktoś może mnie wesprzec w tym bolu
Nie daje rady
Obserwuj wątek
    • mikaaa13 Re: Moja córeczka 17.11.14, 14:10
      bardzo ci współczuję, wiem jakie to straszne stracić dziecko... ja straciłam dwójkę.żyli chwilę... nie mam zbyt wielu wspomnień, Ty miałaś swoją córkę przez 15 lat... ból ogromny, czas nic nie zmienia nie w przypadku utraty dziecka, ja pracuję dużo pracuje żeby nie myśleć...
      pisz to pomaga opowiedz mi o swojej córeczce.
      • mandrade70 Re: Moja córeczka 23.11.14, 01:13
        Była bardzo dobrym i grzecznym dzieckiem cały czas sie uczyła nigdy nie miałam zmian żadnych problemów
        Bardzo mi jej brakuje
        Próbuje udawać ze jest ok ale tak nie jest
        Trenowała łucznictwo miała duże osiągnięcia
        Nie jestem wstanie sie z tym pogodzić
    • hanka97 Re: Moja córeczka 22.11.14, 19:47
      W tym bólu nie jesteś sama ,niestety nikt go nie zmniejszy ,ani nie osłabi.Wszystkie matki ,które przeszły stratę dziecka muszą przerobić te pustkę i ogromny zal .Zal do całego świata ,tego rzeczywistego i tego nam nie znanego.
      Teraz w to nie uwierzysz jak Ci napisze ,ze ból będzie słabnąc ,i pomału odchodzić w nicość codzienności.
      Naprawdę przyjdzie taki dzień ,a ty poczujesz ,ze jest trochę lepiej ,inaczej.
      Pisze to z własnego doświadczenia. W tamtym momencie mojego życia,jak umierały moje dzieci , nie wierzyłam ze cokolwiek ukoi mój ból.
      Siła kobiet jest ogromna ,a matek jeszcze większa .
      Przytulam wirtualnie ,i zapalam światełko dla Twojej córeczki. (*)
      Hanka
      • mikaaa13 Re: Moja córeczka 22.11.14, 21:22
        witam , zgadzam się z Hanną, ból się zmienia minęło już 7 miesięcy, tylko czasem wystarczy jedno słowo, jedno zdarzenie
      • mandrade70 Re: Moja córeczka 23.11.14, 01:13
        Dzieki za dobre słowo
        Ale ta pustka jest straszna
        • korolla-x Re: Moja córeczka 24.11.14, 23:32
          A może zajrzysz tutaj: www.dlaczego.org.pl/
          Na forum w tym serwisie spotkasz wiele mam, które straciły starsze dzieci, one mają ogromną moc pomagania, wsparcia. Tu wszystkie dobrze sie rozumiemy, wszystko możemy sobie powiedzieć. Zapraszam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka