migreska 01.11.04, 22:10 Witam wszystkich!Szukam kontaktu z rodzicami dzieci z zespolem aspergera lub opoznionym rozwojem spolecznym migreska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odlipcadomarca Re: zespół aspergera 02.11.04, 00:52 Wejdz na Forum zalozone Inny Swiat przez Roseanne: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10034 i skontaktuj sie z Nia sama poprzez Jej strone poswiecona Jej synkowi - Kubie - na pewno sporo Ci pomoze. Jest tez strona prowadzona przez doroslych z Zespolem Aspergera - aspergia.com ale po angielsku, wiec nie wiem, czy Ci bedzie odpowiadac. Zacznij od Roseanne - na pewno skorzystasz sporo. Powodzenia. Odpowiedz Link
anetta Re: zespół aspergera 02.11.04, 09:57 istnieje blog pisany przez mamę 13-letniego chłopca z z. aspergera, nazywa się ten blog "Rodzica (i) małoletniego przypadki". Jest tam o dniu codziennym i w starszych wpisach też o samej chorobie. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: zespół aspergera 02.11.04, 16:07 anetta napisała: > istnieje blog pisany przez mamę 13-letniego chłopca z z. aspergera, nazywa się > ten blog "Rodzica (i) małoletniego przypadki". Jest tam o dniu codziennym i w > starszych wpisach też o samej chorobie. To ta sama mama - Roseanne, ktorej strone warto odwiedzic i Jej Forum tez. Odpowiedz Link
migreska Re: zespół aspergera 02.11.04, 18:28 Bardzo dziekuje,chetnie skorzystam.Pytalam na tym forum,bo czasem tu zagladam- tak tu u Was cieplutko,bezpiecznie...Kiedys bardzo mi brakowalo takiego wsparcia.Moze napisze.Jak sie odwaze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: zespół aspergera 03.11.04, 03:23 A to strona, ktora wspomnialam: www.aspergia.com/ Tyle, ze po angielsku wiec nie wiem, czy Ci sie nada. Do Roseanne napisz, Ona jest bardzo zyczliwa i uczynna. Odpowiedz Link
anuszkaa Re: zespół aspergera 03.11.04, 07:54 Strona Dzieci Sprawnych Inaczej, a na niej tablica Autyzm. Tu spotkasz wspaniałe mamy dzieci z ZA oraz z pełnoobjawowym autyzmem. Pozdrawiam. Anna www.dzieci.org.pl/cgi/forum/ikonboard.cgi?s=10a0aa6e0227b0bfd65370bb9ac94a9d;act=SF;f=12 Odpowiedz Link