bunio1 Re: Nocne marki na forum 10.01.09, 23:50 No co nocne marki szykujcie swoje szczodre serca dla chorych dzieci ,mój synek był jednym z nik,dziękuję za duże - wielkie serce. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 14.01.09, 01:45 WOŚP zakonczyła sie bawiliśmy się dobrze kwestując i balując w studio telewizyjnym na Woronicza i znowu czekamy na podobny narodowy datek pieniędzy dla chorych dzieci. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 15.01.09, 00:10 Witam nocne marki,na nocnych lekturach-czytaniu blogów. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 12.05.09, 00:11 Dawno tu nie zaglądałem.Troszkę w mym życiu się zmieniło,powróciłem do pracy ,mały remoncik w domu.Życie musi jakoś trwać, a jeszcze czeka mnie powna duza operacja za kilka miesięcy. Brak Bunia daje mi sie we znaki,zostałem sam bo małżenstwo okazało się oszustwem ze strony mej żony. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 21.08.09, 21:19 Zbliża sie kolejna rocznica- siódma odejścia do krainy złotej mego synka. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 16.01.09, 00:57 Jutro , a raczej dzisiaj zaczynają się skoki narciarskie"Małyszomania",mój Robert ciągle kibicował skoką Adasia Małysza , trzymał kciuki i cieszył sie z jego zwycięstw.Pewnie i teraz w niebie będzie jemu kibicować.No ,a ja idę juz spać.Jeszcze jedno kiedyś byliśmy z grupą wsparcia w żałbie w Suchem koło Poronina i jak byliśmy w Zakopanem oglądaliśmy jak Adaś skacze. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 17.01.09, 03:30 Kolejna nocka ze wspomnieniami o maluszku mym jedynym.Dzisiaj napewno obydwaj będziemy kibicować Małyszowi w skokach narciarskim tak jak kiedys w kiedy Adaś był na szczycie formy. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 20.01.09, 00:15 Witam nocna marki ma forum : stratata dziecka. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 21.01.09, 01:46 Widzę ,ze jestem znowu sam,zacznijcie wpadać tutaj proszę Was , pozdrawiam Adam. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 22.01.09, 00:03 No i klejna noc w samotności,ale dobrze ,ze jest tu takie forum.Można poczytać o wielu ciekawych tematach,pozdrawiam : Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 22.01.09, 01:43 Zapraszam jak za dawnych czasów do nocnych rozmów w necie. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 18.02.09, 00:02 Napisałem coś i widzę ,ze mnie wykasowano.Każdy podczas tych 5-ciu lat coś osiągnoł,a ja same problemy,porażki ,dlatego chyba czas odejść z forum. Dziękuję założycielce za wszystko co tutaj robi. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 13.03.09, 02:20 Noce są długie i ja stęskniony tata Roberta- Bunia bardzo tęsknię za nim.Jak odchodził prosiłem ,aby to mnie zabrano,bo coż takiego ,albo czym zasłużyło sobie 5-cio letnie dziecko na śmierć.Ktoś tam wysoko jest niesprawiedliwy na losy dzieci.Pijacy i łajdacy chodzą ,rozrabiają,nie mają dachu nad głową, a jednak ktoś lituje się nad nimi i wspomaga ich.Dalej juz przemilczę bo jest to temat rzeka. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link