anka1 03.02.05, 13:16 przenosze tu apel z forum niemowle : Drogie mamy! Pomóżcie pociechom! Ważne. Autor: paulajal Data: 02.02.2005 13:36 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz ----------------------------- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azjawusa Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 08.02.05, 15:53 Ja szykuje paczke. Do gory! Odpowiedz Link
vitalia Re:Coś mi tu nie gra !!!!!!! 21.02.05, 09:41 Bardz9 chciałam wysłać paczkę do tego ośrodka ,ale wcześniej próbowałam się tam dodzwonić ,niestety telefony milczą ,albo ,,Nie ma takiego numeru<< To samo z komórką pani prezes ,cały czas włącza się sekretarka.A więc nie ma żadnego kontaktu .Nie tylko ja tam nie mogę się dodzwonić ..Dlaczego !! Czy ktoś zna aktualne n.ry telefonów do tego ośrodka ?? Na stronie internetowej wszystkie podane numery nie odpowiadają.Może ktoś coś wie.??? Odpowiedz Link
azjawusa Re:Coś mi tu nie gra !!!!!!! 21.02.05, 13:11 Ewo,dziekuje Ci za informacje.Ja narazie tez chyba sie wstrzymam z wysylka. W paczce wprawdzie jest kilka nowych butelek po ktore specjalnie pedzilam do sklepu,ale jest to produkt nie psujacy sie i moze poczekac do czasu wyjasniena sprawy.Ewo,,daj mi znac na priv jak ewentualnie cos bedziesz wiedziec. Dzieki serdeczne i pozdrowionka Asia Odpowiedz Link
anka1 Re:Coś mi tu nie gra !!!!!!! 21.02.05, 14:14 obejrze dzis Kochaj mnie, moze cos sie wyjasni. paczke wyslalam, czekam na potwierdzenie odbioru ... Odpowiedz Link
vitalia Re:anka1 21.02.05, 18:00 a może Ty masz jakiś nr.tel ,,nie wiem czemu wszystkie telefony podane na stronie są nieaktualne...Może po programie podadzą jakieś info>> Odpowiedz Link
heath2 Re:Coś mi tu nie gra !!!!!!! 24.02.05, 22:14 Numer podany przez informację 118 913 to 034 372 12 97. Dodzwoniłam się bez problemu, póżną porą. Odpowiedz Link
azjawusa Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 21.02.05, 18:34 Dziewczyny dajcie znac jak cos bedzie wiadomo. Ja z ta 7 godzinna roznica czasu niewiele moge zdzialac jesli chodzi o telefony do tego osrodka. Pozdrowienia Asia PS Chociaz w zasadzie powinni tam odbierac telefony do poznego wieczora.Tez jeszcze spruboje podzwonic tam. Tak czy inaczej uciesze sie z kazdej wiadomosci na ten temat. asiainusa@yahoo.com Odpowiedz Link
anka1 Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 22.02.05, 13:04 Dziewczyny potwierdzenie odbioru dostalam ale na pieczeci nie ma nr telefonu i nie jest to pieczec osrodka tylko zakladu opiekunczo-pielegniarskiego i adres inny. moze cos sie tam zmienia ? wejde jeszcze na strone Kochaj mnie i poszukam. Odpowiedz Link
anka1 Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 22.02.05, 13:18 nie ma tam nowych informacji. moze sprobowac dodzwonic sie do redakcji po programie w nastepny poniedzialek i wtedy cos sie wyjasni ? Odpowiedz Link
azjawusa Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 22.02.05, 15:06 Aniu,napisze Ci na poczte gazetowa jutro. Dzis mam mase zaleglej roboty. Pozdrowionka Asia Odpowiedz Link
azjawusa Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 23.02.05, 13:44 Aniu wczoraj wieczorem poslalam maila ale nie poszedl nie mam pojecia dlaczego mi poczta nie dziala (odchodzaca poczta tylko nie dziala) Aniu,ja paczke wysylac bede dopiero za tydzien. jesli do tej pory bedzie cos nowego Ci wiadomo co wkoncu z tym osrodkiem,daj mi prosze znac. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
anka1 Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 23.02.05, 13:53 dobrze. jak tylko sie czegos dowiem dam znac. Odpowiedz Link
aniael Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 23.02.05, 14:07 Dopiero teraz zauważyłam te posty. Ja wysłałam paczke jakiś czas temu, nie dostałam żadnego potwierdzenia. Mam nadzieję, że dotarło do potrzebujących. Jeśli będziecie mieć jakieś aktualne wiadomości na temat ośrodka to też proszę o info. Odpowiedz Link
heath2 Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 24.02.05, 10:20 Wczoraj dzwoniłam do IOP, mój mąż organizuje zbiórkę w pracy, ja spróbuję w szkole.Na szczęście przesyłkę będziemi mieli za darmo (pokryje zakład męża).Myślę, że choć trochę pomogę. Odpowiedz Link
anka1 Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 24.02.05, 13:21 Dziewczyny jesli telefony nie odpowiadaja mozna sprobowac kontaktu mailowego : ufnosc@poczta.fm Odpowiedz Link
anka1 Re: niemowlaczki potrzebuja pomocy 28.02.05, 17:28 dolaczam post z forum niemowle : Byłam tam dzisiaj! Autor: alcantra Data: 27.02.2005 21:00 -------------------------------------------------------------------------------- Ponieważ odwiedzałam Rodziców w Częstochowie, skorzystałam z okazji i wybrałam się do Ośrodka. Przyznam, że dużo nerwów mnie to kosztowało, nie byłam w stanie wejść dalej, niż poza próg pomieszczenia, w którym przebywają dzieci. Serce się kraje na widok płaczących, tak bardzo samotnych maluszków! Wyszłam ze łzami w oczach... :( Zawieźliśmy trochę mleka NAN1 (przyjmują tylko takie) oraz trochę soczków i deserków. W tej chwili w Ośrodku jest 21 dzieci, mniej więcej połowa to starsze niemowlaki, jedzące nie tylko mleko. Pytałam, co jest najbardziej potrzebne. Okazało się, że przede wszystkim: 1) jedzenie (mleko NAN1, soczki, deserki, obiadki w słoiczkach - w Ośrodku nie ma możliwości gotowania dla dzieci) 2) pieluszki, przede wszystkim rozmiary 1-2, czyli od 3 kg. Najmniej potrzebne są ubranka. Myślę, że oprócz kosmetyków, kocyków, akcesoriów przydałyby się także ciekawsze zabawki. Program o dzieciach z Ośrodku "Kochaj mnie" nadawany jest w poniedziałki, ok. godz. 21. Gorąco popieram apel o pomoc. Odpowiedz Link