bateczka 22.02.05, 21:27 Jeśłi ktoś z was mógłby mi powiedieć, czy ten starszny ból kiedyś minie? Czy życie znowu będzie miało jakikolwiek sens bez Gabrysi i Dominiczka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluevelvet22 Re: Jaki sens ma życie bez moich aniołków???? 22.02.05, 21:36 Bateczko,minie ale na to trzeba czasu.Bol minie ,ale zawsze bedziesz pamiętać o swych aniołkach i zawsze je bedziesz kochać. Odpowiedz Link
ekaczmarczyk Re: Do bluevelvet22!!! 23.02.05, 14:33 Witaj. Dobrze że jesteś. Myślę że możesz nam bardzo pomóc. Ewa Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: Do bluevelvet22!!! 23.02.05, 20:58 Witaj!miło mi,że tak myslisz.Obawiam się jednak że troszkę mnie przeceniasz Odpowiedz Link
vinga_o Re: Jaki sens ma życie bez moich aniołków???? 23.02.05, 11:17 Może nie minie całkowicie, ale wierzę, że z czasem będzie coraz więcej spokojniejszych dni, a kto wie, może kiedyś i radosnych ... Polecam dwa poniższe artykuły: www.hospicja.pl/opieka_psych/article/275/chapter_3.html www.hospicja.pl/opieka_psych/article/275/chapter_2.html Mam nadzieję, że przeczytanie tych artykułów choć odrobinkę Ci pomoże Przytulam Cię mocno Kinga Odpowiedz Link
zorka7 Re: Jaki sens ma życie bez moich aniołków???? 23.02.05, 11:33 Zostaje smutny spokój. Tak ja to widzę. I - o dziwo - można być albo bywać szczęśliwym... Trudno w to teraz uwierzyć, prawda?... Ale tak jest - przynajmniej u mnie. Odpowiedz Link
mamabenia Re: Jaki sens ma życie bez moich aniołków???? 23.02.05, 11:35 Od odejścia Benia mija jutro (24.02) 7 miesięcy. Nie ma dnia żebym nie uronił łzy (oczywiście robię to po kryjomu, najczęściej w nocy). Życie toczy się dalej, ale ja żyję już w dwóch światach - tu na ziemi z żoną Alą, dzieciaczkami Justysią i Jasiem, i tam w Niebie - z najukochańszym Benusiem. Zapalam Światełka dla Twoich Aniołków - Gabrysi (*)(*)(*)(*)(*) i Dominiczka (*) (*)(*)(*)(*). Wiem doskonale, że teraz świetnie bawią się w Niebie z moim Benusiem :) Bądź silna! Zawsze możemy liczyć na nasze Aniołki. Oni zawsze są z nami, choć czasami tracimy w to wiarę :) Uśmiechnij się w stronę Nieba do naszych kochanych Aniołków :):):) gorąco pozdrawiam, maciek ( tata Beniaminka 040203.240704 ) Odpowiedz Link
agusia514 Re: Jaki sens ma życie bez moich aniołków???? 23.02.05, 15:53 Ja tez sie zastanawiam czy kiedykolwiek minie ten bol.Tak strasznie tesknie za Alankiem I Jonatankiem.Mieli byc moimi Misiaczkami i zmienic moje zycie na lepsze.A teraz jest tylko z dnia na dzien gorzej i gorzej...I taka przerazliwa pustka....I taka przerazliwa samotnosc Beatko to ja Agnieszka Odpowiedz Link
ewa5005 Re: Jaki sens ma życie bez moich aniołków???? 23.02.05, 19:12 Kochane, tak bardzo was rozumiem.... pozdrawiam Odpowiedz Link
adaszewska Re: Jaki sens ma życie bez moich aniołków???? 25.02.05, 11:57 Prosze, odezwij sie na numer 609911389, wyslij sms, zadzwonie, jestem dziennikarka i mam propozycje. Bede czekac, Magda Odpowiedz Link