polka3 14.06.05, 09:50 Elu myslami jestem z Tobą.Nie zaglądasz tu ostatnio.Czekam na jakies wieści od Ciebie...Nie ukrywam,że martwię się... mam nadzieję,że nie jestes teraz sama... (*)światełko dla Pawełka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela2225 Re: elu2225 14.06.05, 13:33 Nie zaglądam tu ostatnio to prawda.Wróciłam do pracy imiałam nocne zmiany więc tak jakoś wyszło. Ale było to chwilowe mogę Cię zapewnić ze po odpaleniu komputera swoje kroki zawsze najpierw kieruję na forum. Odpowiedz Link
ela2225 Re: elu2225 14.06.05, 13:37 Wczoraj był u nas znajomy po paru godzinach zapytał co z małym ?I wydaje mi się że do końca nie uwierzył w to co usłyszał -czyżby wydało mu się to niemożliwe.Amoże myślał że żartujemy?Myślał że Pawełek jest sam w szpitalu- przeciesz to niemożliwe nigdy go nie zostawiłam nawet na minutkę samego nie mogłabym Odpowiedz Link
polka3 Re: elu2225 14.06.05, 16:25 Witaj Elu,Cieszę sie ,że jesteś. Twójemu znajomemu tak jak wiekszości ludziom wiadomość o czyjejś smierci wydaje sie niewiarygodna, nie do pojecia, a szczególnie gdy to dotyczy takiego małego słodkiego robaczka,jak Pawełek.Bo to jest niewiarygodne. Pozdrawiam Cię ciepło i pozwól ze raz jeszcze(na pewno nie ostatni) zapale światełko dla Pawełka(*)(*)(*) Odpowiedz Link