wiosenna10 Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 14.01.06, 22:02 (*)(*)(*)(*)(*) dla Bartusia i czwórki rodzeństwa Śliczny ten twój Synuś Odpowiedz Link
urszula5 Re: Do wiosenna10 14.01.06, 22:30 Wiem że śliczny dobrze że mam jego zdjęcia bo gdy mi jest naprawde ciężko i zle to przynajmniej moge sobie na niego popatrzeć . 16 stycznia minie 4 rocznica odejscia drugiego synka , ale niestety jego zdjęcie mam tylko jedno w trumience :( A Bartuś mimo że tak strasznie był chory i tak strasznie cierpiał był jest i będzie najśliczniejszy :) Dziękuje za światełko Pozdrawiam Ula Jest miłość co była ciałem, a stała się duchem.... Odpowiedz Link
ekaczmarczyk Re: Do wiosenna10 16.01.06, 12:25 Ja słucham Szymona Wydry " BEZCZAS"... Piękna i można popłakać... Odpowiedz Link
22pp Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 16.01.06, 12:35 ja sie rozklejam przy piosence urszuli, tym bardziej ze w takim pustym domu zostawil mnie najpierw swietej pamieci maz a po 10 latach synek.mamawiktorka. Odpowiedz Link
vinga_o Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 16.01.06, 21:47 Uleńko, pamiętam o Was ... Bartuś na zawsze ma miejsce w moim sercu ... Przytulam Cię serdecznie i życzę dużo siły. Odpowiedz Link
mama-aga Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 16.01.06, 22:59 (*) dla Bartusia Aniołka... chcialabym wierzyc ze nasze Aniolki sa szczesliwe w lepszym swiecie... a piosenka piekna, zawsze placze gdy jej slucham... tak dobrze oddaje to co czuje... Odpowiedz Link
edycia11 Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 17.01.06, 10:46 Ta piosenka... Pod koniec wrzesnia moja koleżanka z pracy powiedziala mi,że Urszula śpiewa piosenkę o moim synku.Gdy ja usłyszałam to zrozumialam.... (*)Bartusiu pamietaj o mamusi Odpowiedz Link
mama-aga Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 17.01.06, 10:51 link do piosenki Urszuli "dzis juz wiem" muzyka.interia.pl/artysta/teledyski/idart/87/idorg/ Odpowiedz Link
mama2325 Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 17.01.06, 19:30 (*) strasznie ci współczuję...... Odpowiedz Link
malgosiks Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 21.01.06, 22:04 dla Twoich kochanych maluchow ['][']['][']['] Malgosia Mama cudownych 4 Aniolkow Odpowiedz Link
nikola313 Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 21.01.06, 23:19 Dla Bartusia (*)(*)(*) mama Aniolka Nikolki 22.11.04 Odpowiedz Link
urszula5 Re: Bartusiu to dla Ciebie..... 31.01.06, 23:13 Witam Was miło dziękuje Wam że ciągle i ciągle jesteście ze mną .Chociarz staram się pocieszać też ale chyba niebardzo mi to wychodzi bo sama nie potrafię się jeszcze z tym wszystkim pogodzić tak strasznie mi ciężko. Czasami leze w luzku przed snem ... choc go prawie nie mam... i tak sobie myślę czy Bartuś mnie pamieta czy mnie widzial czy slyszal jak spiewalam mu kolysanki i w wigilie koledy :( niewiem i chyba sie tego nigdy nie dowiem. Wiem jedno pozegnalam go przy grobie lecz w sercu Go nie pozegnam NIGDY ! Kubusia Karolinki Mateuszka i Kruszynki też nigdy nie pozegnam w sercu, wciarz tam są i na zawsze pozostaną. Znowu sie rozkleilam. Ktoś powie rok po odejsciu a ona wciaz i wciaz wyje.Boże im dluzej tym bardziej boli ! Pozdrawiam Ula Jest miłość co była ciałem, a stała się duchem..... Odpowiedz Link