monkastonka 13.06.07, 09:17 Moja siostra urodziła w niedzielę synka poszukuję szczególnie rodziców z Wrocławia (choć nie tylko) potrzebna pomoc i wsparcie duchowe wymiana informacji itd. pozdrawiam Mońka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: Szukam rodziców dzieci z zespołem downa 13.06.07, 09:25 Prawie cały Dar Zycia jest poświęcony dzieciom z ZD, no i forum Dolina Muminka. Linki - we wstępie. Pozdrawiam, całuski dla Maluszka, a dla siostry - choć to może za wcześnie - to nie koniec świata! Aga Odpowiedz Link
monawk Dolina Muminka już nie istnieje 14.06.07, 16:52 Informacyjnie chciałam napisać, że Doliny Muminka już nie ma... Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Szukam rodziców dzieci z zespołem downa 13.06.07, 10:53 wysłałam @ (adres gazety). pozdr. ewa Odpowiedz Link
monkastonka Re: Szukam rodziców dzieci z zespołem downa 13.06.07, 11:29 Wielkie dzięki dziewczyny :) na was zawsze można liczyć :) Potraktowali ją i Tobika jak ludzi II kategorii nawet nie pokazali jej go po porodzie choć wszystko było z nim oki zdrowotnie, poszłam zrobić aferę a paniusia pani dr powiedziała że jak siostra chce zobaczyć takie dziecko to niech wyrazi życzenie to jej przyniosą. Wiecie co szlak mnie trafił i ręce opadły jak można podejść tak do sprawy to nie mam pojęcia. Jestem załamana podejściem lekarzy Pozdrawiam Mońka i Macieja Odpowiedz Link
aomega Zakątek21 13.06.07, 18:46 Serdecznie zapraszam do Zakątka.To forum dla rodziców dzieci z zespołem Downa.Są z nami mamy z Wrocławia i jestem pewna ,że na pewno Wam pomogą:) www.zakatek21.pl Odpowiedz Link
j0204 Moniko, 14.06.07, 16:11 Strasznie mi przykro,ze tak potraktowali Twoją siostrę - dokładnie tak samo, a moze nawet gorzej, kiedys i ja zostałam potraktowana. Ale wybaczyłam, choć boli nadal - to tylko ludzie. ślę duzo sił dla siostry, trzymajcie się. Odpowiedz Link
borowinka Re: Moniko, 15.06.07, 06:30 Tu tez jest blog Jagody może kontakt z jej rodzicami coś pomoże. smyki.pl/domeny/corka.pl/jagoda/index.php Przykro mi z powodu potraktowania w ten sposób siostry. Odpowiedz Link