anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 13.03.09, 08:39 Misiu dla ciebie (***) Kocham. Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 24.03.09, 11:25 Światełko dla Ciebie Miłoszku-jesteś bardzo dzielnym Aniołkiem, trzymamy razem kciukasy z Twoją Mamusię..!! ×§×§×§×§× ______×§×_________×§× ____×§×_____))______×§× ___×§×_______((________×§× __×§×________()_________×§× _×§×________(,,,)_________×§× _×§×_______,(,|,"\,_______×§× __×§×_____[_____]______×§× ___×§×___[_______]___×§× _____×§×_[_______]_×§× ___$$$$$$$$______$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$ _____________$$$ ______________$ ((_,»*¯*¯*«,_))♥((_,»*¯*¯*«,_)) Czuwaj Aniołeczku.. Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 25.03.09, 13:25 Syneczku mój kochany, dla Cienie Aniołku (***) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 26.03.09, 00:39 Powiedz mi proszę jak tam jest, no wiesz, tam gdzie jesteś teraz. Czy tak jak mówią, wszystko masz i nic tam nie boli i nie doskwiera? Powiedz mi proszę jak tam jest, czy są tam łąki wiecznie kwitnące? Czy tak jak mówią, nikt nie płacze i zawsze tam dla Was świeci słońce? Powiedz mi proszę,jak tam jest- no wiesz, tam gdzie jesteś teraz. Bo w końcu przecież każdy z nas prędzej, czy póżniej się tam wybiera... (*****) w pamiętaniu babcia Aniołka Natalki i 3 letniej Julki natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 30.03.09, 09:40 Miłoszku, cudowny mały Aniołeczku, badź przy Mamusi, opiekuj się Nimi, wszystko będzie dobrze. Światełko dla Ciebie (*)(*)(*) Odpowiedz Link
rybcia312 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 30.03.09, 12:40 dla Ciebiekochany maluszku(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
ania2335 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 31.03.09, 10:12 Miłoszku, pamiętam... czuwaj nad bliskimi... (***)(***)(***) Aniu, trzymam kciuki,bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 31.03.09, 14:47 Synku (***) kocham Cię - jutro - tak się boję, ale wierzę że będzie dobrze. Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 31.03.09, 21:46 Mamo Aniu-masz pięknego Aniołka w niebie-On chroni Was .. (*)(*)(*) Dla Ciebie Miłoszku. p.s. Będę z Wami myślami o 9.00, trzymam mocno kciuki i z niecierpliwości czekam na pierwsze wieści:-) Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 01.04.09, 16:20 Choć nie miałam rano dostępu do komputera, to trzymałam cały czas kciuki za Was Aniu, napewno już tulisz swoje Dziecię w ramionach:-)<super-super-super!!> Daj znać jak już znajdziesz troszkę czasu..:-) (*)(*)(*) Dla naszych Aniołeczków. Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 05.04.09, 21:28 Kochana Laguno Jesteśmy - resztę napiszę na pocztę Dla Ciebie mój malutki (***) Odpowiedz Link
rybcia312 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 10.04.09, 09:56 Maleńkiemu Miłoszkowi(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 13.04.09, 21:10 Syneczku kocham Cię, już teraz wiem, że to miłość która będzie trwała do mojej śmierci. Dla Ciebie mój malutki (***) Dziękuję za opiekę w trudnej chwili. Mama Odpowiedz Link
vera82 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 15.04.09, 17:34 witaj anna1008 przepraszam ze jestem moze troche niegerzeczna, ale czytam to forum od jakiegos czasu i naprawde zzylam sie z wami wszystkimi, wiem ze niedawno rodzilas..napisz choc kilka slow jak sie czujesz, jak malenstwo??? trzymam kciuki za Was (*) dla twojego Aniolka Odpowiedz Link
anna1008 wera82 17.04.09, 13:26 Witaj 01.04.2009 urodziłam pięknego zdrowego synka - Ignasia waga 3470, dł. 55 cm było trochę strachu i płaczu, cc, i inne niedogodności - ale wszystko warto było zrobić. Czuję się dobrze i dziękuję za kciukasy :) Życzę wszystkim aniołkowym mamusiom następnego zdrowego dzieciątka, które ukoi ból. Miłoszku - kocham Cię kruszynko moja (***) Dla wszystkich dzieci mam z tego forum (***) Odpowiedz Link
vera82 Re: wera82 18.04.09, 10:10 hej anna1008 bardzo sie ciesze twoim szczesciem i z calego serca ci gratuluje i zycze duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa pozdrowionka i buziaki (*) dla Miloszka Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 18.05.09, 09:25 Synku kocham Cię, teraz często o Tobie myślę i tęsknię. Mama. (***) Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 25.05.09, 13:04 (*)(*)(*) Bądź szczęsliwy Aniołku, niech ciepły płomyk matczynej miłośći otula Twoją duszyczkę. Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 03.06.09, 23:14 Kocham Cię moja Iskierko, spotkamy się ale jeszcze nie teraz... (***) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 05.06.09, 14:31 Miłoszku (*) w pamiętaniu... babcia Aniołka Natalki natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
rybcia312 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 06.06.09, 05:43 maleńkiemu Miłoszkowi(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
muczidoro Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 08.06.09, 16:50 WITAM!! i ja jestem w Waszym gronie... Urodziłam swoje pierwsze Maleństwo w 35 tyg. Miał wiele wad genetycznych, serduszko tylko 1 komorowe, brak paluszka u jednej rączki, oddech zrośnięty z przełykiem... Żył 11 dni ale jego płaczu i tak nie usłyszałam. Również był owinięty pępowiną. 11 wspaniałych dni, ciężkich ale wspaniałych, pełnych nadziei. Jak co dzień odwiedzałam synka o godz 11 lecz tego dnia pojechałam później do szpitala, gdyż mój mąż tego dnia dłużej pracował i ja również nie mogłam być obok niego cały czas gdyż był to OIOM. Pamiętam ten dzień jak dziś... podchodzę do sali i pytam czy możemy wejść do dziecka.... a Pielęgniarka krzyknęła NIE!!! zaraz przyjdzie lekarz... już mi się to bardzo nie podobało...ale człowiek nie odbierał sobie nadziei. Prosiłam męża by zerknął przez okienko na łóżeczko Maleństwa i powiedział, że jego tam nie ma.. ale i tak to nie pozwoliło mi wątpić.. myślałam, że może na jakiś zabieg pojechał. Wtedy przyszedł lekarz, po prosił nas na zewnątrz i powiedział te słowa, których nie da się zapomnieć "DZIECKO ZMARŁO". Wszystko się zawaliło, wszystko. podróż 2 godziny do domu w całkowitym milczeniu. Zmarł o 11:30 tak jak się urodził... Potem myślałam, że miałabym być tam sama... jak co dzień przejeżdżałam o 11 i patrzeć na to jak umiera nie dałabym rady... nie wyobrażam sobie tego NIE!!! WY kobiety rodziłyście dziecko wiedząc o tym, że nie będziecie mogły cieszyć się nim, przytulić... Ja o tym nie wiedziałam, nie wiem jak bym to zniosła... Strata na pewno jest dla wszystkich jednakowa... TŁUMACZYŁAM SOBIE TO TYM , ŻE MÓJ DANIELEK JUŻ NIE CIERPI, NIC GO NIE BOLI I ŻE PAN BÓG GO TAM POTRZEBOWAŁ... TO TYLKO MI POZWOLIŁO TO PRZETRWAĆ... TERAZ MAM CÓRKĘ RÓŻYCZKĘ I WIEM ŻE JEJ BRACISZEK JEST JEJ ANIOŁKIEM STRÓŻEM. A moja myśl o napisaniu zaczęła się całkiem inaczej...nie chciałam opisywać swojej historii lecz napisać swą myśl...PĘPOWINA TO TO CO ŁĄCZY MATKĘ Z DZIECKIEM, CO POZWALA MU PRZYJŚĆ NA TEN ŚWIAT-NIEKIEDY JEDNOCZEŚNIE ZABIERA NAM TO CO NAJCENNIEJSZE-NASZ SKARB-NASZE DZIECKO!!!! Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 14.06.09, 20:55 Cieszę się ze masz Różyczkę :) Dla Twojego synusia Danielka (***) Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego :) Odpowiedz Link
kasiu.l.inka Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 08.06.09, 20:26 czesc Aniu ja urodzilam swoja coreczke 29.o4.o9 dzien wczesniej dowiedzialam sie ze serduszko nie bije. Gdy wczesniej dzwonilam do lekarza i mowilam ze moj brzuch robi sie twardy powiedzial ze to normalne. Nie krwawilam wiec myslalam ze wszystko jest ok a dzidzia nie zyla juz we mnie 2-3 tyg :( Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 14.06.09, 20:51 Boże..., tak bardzo mi przykro, wiem - strasznie cierpisz... Przytulam Cię mocno, nie wiem co napisać... Banał, ale to prawda - potrzeba czasu by mniej bolało i drugiego dziecka. Do końca chyba nigdy nie przestanie boleć. Mój Miłoszek jutro powinien skończyć 2 latka, powinien.... Przykro mi, że następne mamy przeżywają to samo, bo wiem jakie to cierpienie. Mam znowu synka, ma 2,5 m-ca, ale o Miłoszku często myślę i tęsknię za nim. To miłość do końca życia. Bądź z nami na tym forum, mi to bardzo pomogło, jeżeli tylko potrzebujesz pisz, tu są osoby które czują to co Ty. Dla Twojej Księżniczki - ona była, jest i będzie (***) Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 14.06.09, 21:01 Misiu - dziś patrzę na Twojego braciszka, który właśnie nie może zasnąć, ale moje serce jest również przy Tobie, powinieneś jutro dostać duży prezent......................................................., mogę dać Ci tyko moje myśli i modlitwę.... KOCHAM CIĘ Mój Aniołku i tęsknię (***) Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 15.06.09, 08:33 ×§×§×§×§× ______×§×_________×§× ____×§×_____))______×§× ___×§×_______((________×§× __×§×________()_________×§× _×§×________(,,,)_________×§× _×§×_______,(,|,"\,_______×§× __×§×_____[_____]______×§× ___×§×___[_______]___×§× _____×§×_[_______]_×§× ___$$$$$$$$______$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$ _____________$$$ ______________$ ((_,»*¯*¯*«,_))♥((_,»*¯*¯*«,_)) Pamiętamy o Tobie Miłoszku... Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 15.06.09, 19:53 Trudny to dzień - (***) - kocham Cię Skarbie Odpowiedz Link
ania2335 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 15.06.09, 20:05 Dla Ciebie Miłoszku, pamiętam każdego dnia... (***)(***)(***) Odpowiedz Link
rybcia312 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 15.06.09, 20:47 dla Ciebie Miłoszku-maleńki skarbeczku(*)(*)(*) Odpowiedz Link
rybcia312 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 24.06.09, 16:59 maleńkiemu Miłoszkowi(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 04.07.09, 22:09 Tęsknię mój Misiu, kocham Cię - mama (***) Odpowiedz Link
rybcia312 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 19.07.09, 08:00 maleńkiemu Miłoszkowi(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
anna1008 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 20.08.09, 22:22 Synku dawno tu nie byłam, ale nie ma dnia abym nie myślała i nie tęskniła za tobą, czasami jak patrzę na Twych braci to wszystko mi się miesza i przez krótki czas nie mogę tego wszystkiego pojąć. Kocham Cię mój malutki. Mama Odpowiedz Link
ania2335 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 07.09.09, 09:01 Miłoszku, maleńki aniołeczku (***)(***)(***) Odpowiedz Link
rybcia312 Re: URODZIłAM MARTWEGO SYNUSIA 14.09.09, 17:45 Kochanemu Miłoszkowi(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link