blekitna_laguna 06.10.07, 22:29 Godzinę temu dowiedziałam się że mój teść sie utopił we własnym stawie, proszę Was-zapalcie światełko, ja jestem już na skraju załamania:((((((((((((( (*)(*)(*) :((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iorek Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( (( 06.10.07, 22:49 Boże... Tak mi przykro... ;( Nie wiem co powiedzieć... Jestem z Wami... (*)... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( (( 07.10.07, 01:57 Sedeczne współczucie dla Was Najbliższych... (**********) babcia Aniolka Natalki i Julki 18 mcy Odpowiedz Link
daria45-net Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( (( 07.10.07, 04:14 (*)(*)(*) Odpoczywaj w Pokoju Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( (( 07.10.07, 09:27 (*)(*)(*) Staw był jego drugim życiem..., kochał swoje rybki,nieszcześliwie sie poślizgnoł i wpadł, jeszcze nie wiemy jak doszło do tego że się utopił:(((( Cios za ciosem..., od blisko 4mc-y nie ma juz mojego Aniołeczka a od wczorajszego wieczora ukochanego Dziadziusia.. (*)(*)(*) Dobry, kochany człowiek......:((, bedzie Nam Go bardzo brakowało, jeszcze nie dociera do mnie to wszystko... Odpowiedz Link
oazowiczka2 Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( ( 07.10.07, 10:57 (*) dla Twojego teścia (*) bardzo mi przykro Odpowiedz Link
lonas1 Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( 07.10.07, 11:14 Dla Twojego Teścia (*)(*)(*) Odpowiedz Link
anna1008 Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( (( 07.10.07, 18:21 Lagunko - przytulam Cię Kochana moja Tak mi przykro, nie wiem co Ci powiedziec To straszne............... Smutno mi i współczuję z całego serca - jest wśród naszych Aniołeczków Jak chcesz to pisz do mnie zawsze Cię wysłucham. (***)(***)(***) i dla Dziadka (*************)- żal mi Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( ( 09.10.07, 22:18 Anulka, tak bardzo nam ciężko z tym ogromem nieszczęść....:(( Skrobne do Ciebie maila, jak juz pochowamy Dziadziunia, nie wiem jak to wszystko jest możliwe..(?) (*)(*)(*) Dla Dziadziunia (*)(*)(*) Dla wszytkich Aniołeczków. Święta w tym roku beda baaaardzo smutne:((((((((( Odpowiedz Link
ania2335 Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( (( 08.10.07, 19:35 Współczuję bardzo... Dla Twojego Teścia (***) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( (( 20.10.07, 01:01 (*******) babcia Aniolka Natalki i 18 mcy Julki Odpowiedz Link
vipunia Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( (( 08.11.07, 21:32 lagunko, jestem z czerwcowych maluchów. Buziaki wielkie... ten rok już niedługo się skończy. Mam nadzieję, że 2008 rozpoczniesz w lepszych okoliczościach. Bardzo Ci życzę... bo w tym roku przechodzicie tyle co za 5 ludzi... BUZIAKI!!!!!!!!! Odpowiedz Link
astanisz Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( (( 09.11.07, 10:14 Przytulam Cię mocno (*)(*)(*) Odpowiedz Link
nie_nowa_ja Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( ( 09.11.07, 10:52 Laguna - trzymaj się ... a w końcu na pewno będzie lepiej - musi być .. (ja rodziłam też 18.06.07 - i bardzo często o Tobie myśle ...) Odpowiedz Link
gosssia_g Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( 09.11.07, 11:45 Laguno (*) dla Aniołeczka (*) dla teścia 2008 na pewno będzie łaskawszy dla Ciebie! Czerwcowe mamy są całym sercem z Tobą Odpowiedz Link
anuszkaa Re: Następna tragedia:(((((((((((((((((((((((( 09.11.07, 23:08 Tak mi przykro. Modlę się za Was... (*) Odpowiedz Link
blekitna_laguna Czerwcowe Mamy-dziekuje za pamięc! 10.11.07, 17:29 Jak miło sobie przypomnieć iż miałam to szczeście choć "chwile" należeć do Waszego szacownego grona:)) Dziekuje Wszystkim za pamieć! Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link