puchata-as 29.12.07, 20:56 NOWY ROK się zbliża jestem ciekawa czy ktoś z was postanowił, że będzie się odchudzać w 2008? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enigmax NOWY ROK 01.01.08, 19:41 pusiaczka81 napisała: > a np. ja ;) Widzę, że tylko ty podniosłaś rękawicę i podjełaś wyrzeczenie w NOWYM ROKU 2008. Inni pewnie się boją podejmować wyrzeczeń bo wiedzą, że nie sprostają obietnicy. Długo by pisać o naszej silnej woli... Życzę Tobie byś wytrwała cokolwiek sobie postanowiłaś. Odpowiedz Link
pusiaczka81 Re: NOWY ROK 26.01.08, 13:17 ano ;) zapisałam sie na kurs tańca latino, ograniczam co sie da i waga nic nie drgnęła..echhh :] Może dodam jakiś aerobik i basen bo już nie wiem co ;) Odpowiedz Link
puchata-as Re: NOWY ROK 26.01.08, 23:58 pusiaczka81 napisała: > ano ;) zapisałam sie na kurs tańca latino, ograniczam co sie da i waga nic nie > drgnęła..echhh :] Poczekaj trochę napewno zleci;) > Może dodam jakiś aerobik i basen bo już nie wiem co ;) Ja bym nie radziła się tak nadyrężać. Pozdrawiam Puchata Odpowiedz Link
selena78 Re: NOWY ROK 27.01.08, 11:28 Może nie tyle odchudzać, co utrzymać nadal zdrowy styl odżywiania, waga sama spada. Jeśli chodzi o ćwiczenia to (z własnego doświadczenia) zalecałabym ostrożność. Gorąco polecam basen, spacery:)Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
puchata-as Re: NOWY ROK 27.01.08, 14:39 selena78 napisała: > Może nie tyle odchudzać, co utrzymać nadal zdrowy styl odżywiania, waga sama spada. Jeśli chodzi o ćwiczenia to (z własnego doświadczenia) zalecałabym ostrożność. Gorąco polecam basen, spacery:) Dodam spacery i jeszcze raz spacery to pomaga może nie na wszystko ale na schudnięcie napewno ;) Odpowiedz Link
pusiaczka81 Re: NOWY ROK 27.01.08, 15:55 ale te spacery to takie nuuuudne są, że szok :) Odpowiedz Link
selena78 Re: NOWY ROK 27.01.08, 22:48 pusiaczka81 napisała: > ale te spacery to takie nuuuudne są, że szok :) Zależy - gdzie i z kim się spaceruje;)spróbuj - nie pożałujesz - a jak wpadniesz w nałóg spacerowania - to już nie zrezygnujesz z tej formy aktywności:)Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link