pusia-kotusia 26.01.05, 13:31 czy ktos moze slyszal o kursie na mediatora sadowego ? gdzie i za ile i od kiegy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rilian Re: kurs mediatora sądowego 26.01.05, 13:45 Pimpusiu-pindusiu najdroższa, jeszcze nie zdążyliśmy powymądrzać się na pierwszy zaczęty przez Ciebie wątek, a ty już drugi zakładasz?... Może jest jakieś forum prawników, albo doskonalących się zawodowo, na które powinnaś się udać?... Odpowiedz Link
pusia-kotusia Re: kurs mediatora sądowego 26.01.05, 13:58 no wielkie dzieki za merytoryczna odpowiedz Odpowiedz Link
coalla Re: kurs mediatora sądowego 26.01.05, 14:00 to ja już się nie będę pastwić nad kicia-kocią, że przecież są rozmaite portale "Praca" i inne doradztwo zawodowe.... albo studia podyplomowe z medacji i negocjacji ogólnie Odpowiedz Link
pusia-kotusia Re: kurs mediatora sądowego 26.01.05, 15:27 "drodzy doktoranci" zyczliwość od was bije tylko pozazdroscic a dla jasnosci studia pdyplomowe z mediacji to nie to samo o co ja pytalam Odpowiedz Link
r.richelieu Re: kurs mediatora sądowego 26.01.05, 16:13 hejka bo 1. Twój temat nie jest związany z tematem tego forum 2. masz cudowny nick 3. pozdrowionka, buziaczki i papatki 4. dwukropek, pięć nawiasów Odpowiedz Link
pusia-kotusia Re: kurs mediatora sądowego 26.01.05, 16:31 nie jest zwiazany bezposrednio - to prawda ale posrednio jest gdyz ten kurs jest na tyle specjalistyczny ze zazwyczaj decydują sie na niego i przechodza kwalifikacje osoby robiace doktorat z tego zakresu najlatwiej oceniac po pozorach tylko zazwyczaj niesłusznie Odpowiedz Link
skrzydlaczek Re: kurs mediatora sądowego 26.01.05, 17:49 Nie obrazaj sie. Rilian ma niewyparzony jezor :))) Rzeczywiscie temat jest off topic. A ten kurs nie jest taki znow specjalistyczny. Nie mam takich informacji, o jakie prosisz, ale zwyczajem forow roznych jest najpierw rozejrzec sie w ich charakterze (zwlaszcza, jesli to forum nieduze), ludziach i problemach, a dopiero potem zakladac nowe watki. Zycze udanych poszukiwan Odpowiedz Link
rilian jakie nieduże?! 26.01.05, 18:17 Rozrastamy się w tempie geometrycznym!!!... Jest w dechę! A jęzor mój, no cóż... Ale może ptysiu-misiu się nie zrazi i przozdobi nas swymi blond włosami? Odpowiedz Link
pusia-kotusia Re: jakie nieduże?! 26.01.05, 18:43 ptysiu- misiu sie nie obrail z blond wlosami bedzie tylko problem ale na pewno da sie go jakos rozwiazac Odpowiedz Link
dyndu_dyndu kurs 01.02.05, 17:52 Zwykle takie informacje powinnaś znaleźć na uniwersytecie, na wydziale prawa, przynajmniej jakiś namiar Ci dadzą. Wiem, że to trwa kilka miesięcy i nie jest szczególnie uciążliwe. I Rillian - doktoranci prawnicy właśnie często prowadzą zajęcia na takim kursie! Odpowiedz Link
skrzydlaczek Re: jakie nieduże?! 26.01.05, 19:18 Milo widziec, ze wracasz do formy :) Rzeczywiscie w deche! A nawet git! Odpowiedz Link