babazgaga 28.03.05, 23:15 ...i spóźnione Wesołych Świąt wszystkim. Zrobiłam sobie właśnie przerwę w pisaniu wykładu i jakoś mi się tu trafilo, i nawet znikajace fora mnie nie przeraziły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skrzydlaczek Re: Dzień dobry... 29.03.05, 13:50 Czesc. Napisz o sobie cos wiecej - skad, co robisz, na jakim etapie jestes :). Odpowiedz Link
babazgaga Re: Dzień dobry... 29.03.05, 16:28 Jestem z Wrocławia, pracuję na Politechnice i w WSO, zajmuję się psychologią ekonomiczną. Doktorat nominalnie z zarządzania, praktycznie z zachowan konsumenckich (zakupy impulsywne konkretnie) obroniłam co prawda jakies 1,5 roku temu, ale teraz pisze drugi - i tu się pewnie pukacie wymownie w czoło. Ten drugi nominalnie z psychologii, o pieniądzach. Planuję na UAMie się otwierać w Poznaniu, ale nic mnie nie goni, badanka sobie robię, liczę, artykuły piszę, wnioski wyciągam. I tyle o mnie. Odpowiedz Link
22pagoda Re: Dzień dobry... 29.03.05, 21:07 witaj witaj serdecznie a nie lepiej zasiasc do habilitacji? Odpowiedz Link
babazgaga Re: Dzień dobry... 29.03.05, 21:47 A nie lepiej, nie lepiej. Napisać pracę habilitacyjną to naprawdę nie jest aż takie wielkie halo, no chyba że mówimy o pieniadzach na jej publikację, jednak problem habilitacji zwykle polega na odpowiednim dorobku publikacyjnym. Zajmuję się psychologią ekonomiczną, ale z wykształcenia jestem "zarządzacz", więc mam problemy z uzyskaniem "wstepu" do punktowanych czasopism, do tego mało prawdopodobne żebym obronila habilitację z psychologii (a tak bym chciala) nie mając z psychologii doktoratu. Jak wieść gminna niesie, w psychologii pozytywnym wynikiem konczy sie jakieś 50% kolokwiow habilitacyjnych. Czyli po prostu - ten drugi doktorat ma byc po to zeby sobie przetrzec sciezki. Do tego, jeśli chcialabym wyjechac na jakiegos postdoca z mojej dziedziny, to oni oczekują PhD z psychologii, a nie zarzadzania, mimo tego ze to w zasadzie dziedzina na pograniczu. Odpowiedz Link
coalla Re: z opóźnieniem, ale serdecznie - witam! 13.04.05, 22:42 witam i pozdrawiam bratnią duszę (psychologia ekonomiczna, zachowania konsumenckie :) podziwiam i trzymam kciuki (z UAM-u jest moja promotorka) pozdrawiam :) Odpowiedz Link
babazgaga Re: z opóźnieniem, ale serdecznie - witam! 14.04.05, 21:31 Ooo witam bratnią duszę:D A czym dokładnie się zajmujesz? Odpowiedz Link
dyndu_dyndu Re: Dzień dobry... 29.03.05, 16:20 Dzieki, dzieki i witamy! A co to sa znikajace fora? :)))) Odpowiedz Link
babazgaga Re: Dzień dobry... 29.03.05, 16:31 A bo wczoraj przez cały dzień raz były wątki, raz nie. Na wszytkich forach na gazecie. Musi sie serwery swiątecznie przejadly, albo co Odpowiedz Link