Dodaj do ulubionych

Dzień dobry...

28.03.05, 23:15
...i spóźnione Wesołych Świąt wszystkim. Zrobiłam sobie właśnie przerwę w
pisaniu wykładu i jakoś mi się tu trafilo, i nawet znikajace fora mnie nie
przeraziły.
Obserwuj wątek
    • skrzydlaczek Re: Dzień dobry... 29.03.05, 13:50
      Czesc. Napisz o sobie cos wiecej - skad, co robisz, na jakim etapie jestes :).
      • babazgaga Re: Dzień dobry... 29.03.05, 16:28
        Jestem z Wrocławia, pracuję na Politechnice i w WSO, zajmuję się psychologią
        ekonomiczną. Doktorat nominalnie z zarządzania, praktycznie z zachowan
        konsumenckich (zakupy impulsywne konkretnie) obroniłam co prawda jakies 1,5 roku
        temu, ale teraz pisze drugi - i tu się pewnie pukacie wymownie w czoło. Ten
        drugi nominalnie z psychologii, o pieniądzach. Planuję na UAMie się otwierać w
        Poznaniu, ale nic mnie nie goni, badanka sobie robię, liczę, artykuły piszę,
        wnioski wyciągam. I tyle o mnie.
        • 22pagoda Re: Dzień dobry... 29.03.05, 21:07
          witaj witaj
          serdecznie
          a nie lepiej zasiasc do habilitacji?
          • babazgaga Re: Dzień dobry... 29.03.05, 21:47
            A nie lepiej, nie lepiej. Napisać pracę habilitacyjną to naprawdę nie jest aż
            takie wielkie halo, no chyba że mówimy o pieniadzach na jej publikację, jednak
            problem habilitacji zwykle polega na odpowiednim dorobku publikacyjnym. Zajmuję
            się psychologią ekonomiczną, ale z wykształcenia jestem "zarządzacz", więc mam
            problemy z uzyskaniem "wstepu" do punktowanych czasopism, do tego mało
            prawdopodobne żebym obronila habilitację z psychologii (a tak bym chciala) nie
            mając z psychologii doktoratu. Jak wieść gminna niesie, w psychologii
            pozytywnym wynikiem konczy sie jakieś 50% kolokwiow habilitacyjnych.
            Czyli po prostu - ten drugi doktorat ma byc po to zeby sobie przetrzec sciezki.
            Do tego, jeśli chcialabym wyjechac na jakiegos postdoca z mojej dziedziny, to
            oni oczekują PhD z psychologii, a nie zarzadzania, mimo tego ze to w zasadzie
            dziedzina na pograniczu.
        • coalla Re: z opóźnieniem, ale serdecznie - witam! 13.04.05, 22:42
          witam i pozdrawiam bratnią duszę (psychologia ekonomiczna, zachowania
          konsumenckie :)

podziwiam i trzymam kciuki (z UAM-u jest moja promotorka)

pozdrawiam :)
          • babazgaga Re: z opóźnieniem, ale serdecznie - witam! 14.04.05, 21:31
            Ooo witam bratnią duszę:D
            A czym dokładnie się zajmujesz?
    • dyndu_dyndu Re: Dzień dobry... 29.03.05, 16:20
      Dzieki, dzieki i witamy!
      A co to sa znikajace fora? :))))
      • babazgaga Re: Dzień dobry... 29.03.05, 16:31
        A bo wczoraj przez cały dzień raz były wątki, raz nie. Na wszytkich forach na
        gazecie. Musi sie serwery swiątecznie przejadly, albo co
    • ambrois Re: Dzień dobry... 29.03.05, 18:09
      Witamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka