patrycja199321 05.07.15, 02:40 Hej. Co myślicie, by spotkać się gdzieś w okolicach Wrocławia? Byłby ktoś chętny? Tak w ogóle czy kiedykolwiek udało się jakieś grupce zorganizować spotkanie ( które doszło do skutku)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keischa12 Re: Spotkanie 21.07.15, 12:09 Hej jestem Kasia. A ty? Myślę że to niezły pomysł nigdy nie spotkałam drugiej osoby chorej na epi . Mieszkam niedaleko Wrocławia a ty? Może udałoby się coś takiego zorganizować. Odpowiedz Link
patrycja199321 Re: Spotkanie 02.08.15, 13:09 do keischa; Hej, jestem Patrycja. Ja także nie spotkałam innej osoby z epi, jedynie kontaktowałam się mailowo przez pewien czas. Jeśli jesteś nadal zainteresowana spotkaniem, odp na post lub napisz na mój e-mial: patrycja199321@interia.pl P.s.: Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale nie miałam ostatnio zbyt dużo wolnego czasu, bo ciągle miałam coś do robienia. Pozdrawiam i czekam na odp. Odpowiedz Link
pasiak71 Re: Spotkanie 27.07.15, 23:20 Witam. Ze spotkaniem są raczej problemy - keisha12 miała przyjemność poczytać na forum temat założony w kwestii spotkania w K-wie. przes internautę sulkowski. Mnie udało się spotkać z jego autorem i normalnie porozmawiać. Moje odczucia na ten temat - na początku wszyscy chcą a potem problemy bo nie ta lokalizacja i termin, itp (tutaj mały odzew bo na wstępie "ograniczyłaś" teren spotkania do Wrocławia). Myślę że najlepiej jak się między sobą umówicie bo w 3-osobowej grupie to już ciężej. Sam mieszkam w K-wie, ale jeżdżę po terenie Małopolski. Do tego 1-2 razy w roku jestem w Trójmieście czy Poznaniu, w tym roku pewnie też Białystok odwiedzę. Ale nie "przypalam się" z tego powodu bo epileptycy w realu raczej nie są skorzy do spotkań. Już sami moi klienci są w szoku jak im po prostu mówię że jestem chory na padaczkę (zwykle po pytaniu dlaczego nie przyjadę samochodem) Od razu dowiaduję się że ktoś z ich rodziny czy rodziny znajomego też ma padaczkę ale prawie w ogóle nie wychodzi z domu. Tak że życzę powodzenia w umówieniu spotkania, ale dla grupy większej niż dwuosobowa raczej małe szanse widzę (optymizm u mnie "działa" tylko jak myślę o ograniczaniu ilości napadów). Odpowiedz Link