centro3 14.12.05, 12:13 czy ktoś z Was zażywa trileptal? Chciałam się dowiedzieć czy trileptal powoduje tycie, wrażenie spuchnięcia? Dziękuje Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaniepominajka Re: trileptal 28.12.05, 12:15 ja biore to od lipca... na poczatku strasznie wypadały mi włosy... pozniej sie uspokoiło, ale jak zwiekszyła siedawka, było jak przedtem... włosy wypadały mi garsciami... byo mi ciagle niedobrze, ale nie zauważyłam zebym przytyła:) Odpowiedz Link
aniulek24 Re: trileptal 03.01.06, 22:35 Ja biore trileptal powiedzmy od roku. Wcześniej brałam tegretol. Nigdy nie wypadały mi włosy ani od tego nie przytyłam. Odpowiedz Link
pierrea Re: trileptal 04.01.06, 00:43 ... biorę Trileptal od ponad roku (zmieniałam jedynie dawki) i przy dużej dawce mama wrażenie ze puchne, szczególnie rano... ale myśle (a może mam nadzieję,że to przejściowe) pozdrawiam P Odpowiedz Link
tikotka Re: trileptal 07.01.06, 21:40 ojej a od tego sie tyje??? ja po Trileptalu jestem bardzo senna i mam klopoty z koncentracja...ale racja od czasu gdy go biore przytylam jakies 4 kg...choc jakos nigdy nie skojarzylam tego z lekami Odpowiedz Link
marcin_zoladz Re: trileptal 11.03.06, 09:05 ja nie tyje - ale i tak nigdy nie przytyje bo to u nas rodzinne;) wlosy mi nie wypadaly. przedtem bralem neurotop a po przejsciu na trileptal brak koncentracji, czasami zawroty glowy i wogole senny jestem bardzo - czasami prawie na stojaco zasypiam a rano to taki bol glowy mam jak po jakiejs calonocnej imprezie i mimo ze spie czy 7 czy 11 godzin to i tak jestem niewyspany, a podczas podrozy pociagiem to sen gwarantowany. Odpowiedz Link