dinka.78 27.02.06, 10:34 Gdzie mogę zrobić badanie EEG dziecku , podczas snu ? Czas oczekiwania na badanie (państwowo ) to 3 miesiące , może ktoś z was robił dziecku EEG prywatnie i poleci mi gdzie i jakie są tam ceny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: badanie EEG 27.02.06, 18:07 Miasto:) Ceny różnią się w zależności od miejscowości, a często także i od placówki, która je wykonuje. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link
kaja12131 Re: badanie EEG 28.02.06, 11:30 jestem ze Szczecina i perwsze ataki epi miałam w wieku 7 lat w czasach kiedy lekarze kończyli medycynę korenspodencyjnie bo chcieli mnie leczyć na wszelkie choroby głównie psychotropami ale na epi jakoś nie wpadli, na szczęście moja mamusia to niezwykle mądra osóbka i nie podawała mi te cudaczne dragi zamiast tego pojechaliśmy do Warszawy do Centrum Zdrowia Dziecka, świetni lekarze, świetna opieka i atmosferka zgłoś się tam a zrobią wszelkie badania i w zrozumiałym dla nas prostych ludzi języku wytłumaczą co i jak. Ale nie martw się, warto to sprawdzić, ale to może wcale nie być epi czasami u dzieci zdarzają się jednorazowe ataki a jeśli nawet to mamy teraz cudne leki i to wcale wbrew pozorom nie musi być uciążliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lusia69 Re: badanie EEG 01.03.06, 07:30 Ja robiłam córce badanie EEG w szpitalu na Działdowskiej prywatnie codziennie robią(poniedziałek-piątek) od 8 rano do 12.Cena 70 lub 80 zł. Odpowiedz Link