Dodaj do ulubionych

badanie EEG

27.02.06, 10:34
Gdzie mogę zrobić badanie EEG dziecku , podczas snu ?
Czas oczekiwania na badanie (państwowo ) to 3 miesiące , może ktoś z was robił dziecku EEG prywatnie i poleci mi gdzie i jakie są tam ceny.
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: badanie EEG 27.02.06, 18:07
      Miasto:)
      Ceny różnią się w zależności od miejscowości, a często także i od placówki,
      która je wykonuje.

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
      • dinka.78 Re: badanie EEG 28.02.06, 08:26
        zapomniałam napisać
        miasto Warszawa
        • kaja12131 Re: badanie EEG 28.02.06, 11:30
          jestem ze Szczecina i perwsze ataki epi miałam w wieku 7 lat w czasach kiedy
          lekarze kończyli medycynę korenspodencyjnie bo chcieli mnie leczyć na wszelkie
          choroby głównie psychotropami ale na epi jakoś nie wpadli, na szczęście moja
          mamusia to niezwykle mądra osóbka i nie podawała mi te cudaczne dragi zamiast
          tego pojechaliśmy do Warszawy do Centrum Zdrowia Dziecka, świetni lekarze,
          świetna opieka i atmosferka zgłoś się tam a zrobią wszelkie badania i w
          zrozumiałym dla nas prostych ludzi języku wytłumaczą co i jak. Ale nie martw
          się, warto to sprawdzić, ale to może wcale nie być epi czasami u dzieci
          zdarzają się jednorazowe ataki a jeśli nawet to mamy teraz cudne leki i to
          wcale wbrew pozorom nie musi być uciążliwe. Pozdrawiam
    • lusia69 Re: badanie EEG 01.03.06, 07:30
      Ja robiłam córce badanie EEG w szpitalu na Działdowskiej prywatnie codziennie
      robią(poniedziałek-piątek) od 8 rano do 12.Cena 70 lub 80 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka