centro3 06.02.07, 22:13 czy ktoś z Was zażywał kiedyś Trileptal i Lamictal? Jeśli tak to z jakimi skutkami. Dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: Trileptal+Lamictal 07.02.07, 16:42 Ja kiedyś przez krótki czas, w czasie przechodzenia z T. na L. Było w porządku, bez napadów i żadnych nieprzyjemności z ulotki. Odpowiedz Link
centro3 Re: Trileptal+Lamictal 07.02.07, 22:30 Dziękuję, możesz mi powiedzieć czy T. odstawiłaś zupełnie, czy brałaś sam lamictal i po jakim czasie pojawiły się napady. I jeszcze, czy bierzesz teraz sam L.? Odpowiedz Link
very.martini Re: Trileptal+Lamictal 08.02.07, 18:25 T. odstawiłam całkowicie, trwało to ze 3 miesiące. Teraz jadę na L tylko. Napady sporadyczne, głównie z mojej winy:) Odpowiedz Link
centro3 Re: Trileptal+Lamictal 08.02.07, 22:18 To znaczy?... nie przespane noce, zapomnialaś wziąć lek?... Przepraszm, że Cię pytam ale może są jeszcze jakieś sprawdzone przez Was powody napadów. Np. u mnie po przejedzeniu się słodyczami lub kiedy wieczorem za dużo i za "ciężko" zjem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
very.martini Re: Trileptal+Lamictal 09.02.07, 20:41 Tak, przeskoczenie dawki i mocno niehigieniczny tryb życia. Czyli czynniki zależne od pacjenta, a nie od leku:) Odpowiedz Link