13.06.07, 15:31
Wiem, ze jestem tu nowa osoba.Wiekszosc z Was jest juz pewnie tu długo.
Jesli tylko czas i możliwosci pozwola przegladne wszystkie watki by nie
powtarzac sie z tematami.Wiec wybaczcie.
Ale spróbjcie mnie zrozumiec.
Weszłam na forum zafascynowana ze moze tu własnie znajde pomoc, wsparcie ,
zrozumienie.
I odrazu stworzylam pare tematów ktore mnie nurtowały.
Ja tez mam epi, od 10 lat. Do tego przesrana przeszłosc.I lekka depresje.
Mimo wszystko staram sie wierzyc ze z tego wyjde.:)
ze bede mogła miec dzieci.
I zyc normalnie, na ile tylko można.
Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • very.martini Re: Nowa 13.06.07, 16:47
      Aido, rozumiemy, ale...jesteś rekordzistką w zakładaniu wątków:) Naprawdę, nie trzeba zakładać
      nowego tematu, żeby podzielić się ze światem jakąś myślą - spokojnie możesz się dopisać do którejś z
      poprzednich dyskusji i zostanie to zauważone. Już któraś z dziewczyn Ci napisała - Twoje wątki
      pozostają puste, bo rozmowy na podobne tematy są już rozpoczęte, a wielu osobom najzwyczajniej w
      świecie się nie chce pisać po kilka raz tego samego. Takie reguły są na wszystkich forach w całym
      internecie, więc nie miej do nikogo pretensji. Nie olewamy Cię - vide: Twój wątek Partnerzy.

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
    • gaudia Re: Nowa 13.06.07, 21:09
      nie ukrywam, że mnie sie uprzejmość z lekka wyczerpuje

Aido, no ubolewam strasznie, ze nie masz kompa i masz malo czasu

a pomyslalas, ze inni moga miec podobnie? Lub jeszcze mniej komfortowo?

Czy Ty - mnożąc wątki, powtarzając tematy, wrzucając tematy kompletnie nie z
      tego forum - szanujesz nasz czas?????????

Wlasnie napisalas, ze nie przegladasz nawet wlasnych wątkow....ale my powinnismy??

jezu....

ps. Zalezy nam takze by inni, nowi dobrze sie tu czuli. Jak odbierze forum ktos,
      kto zajrzy tu po raz pierwszy? Pomyslalas? Ach, zapewne i na to nie mialas czasu?
      • aida71 Re: Nowa 14.06.07, 13:47
        Jesli ktos na utworzony temat mi odpowie bo bedzie mial i czas i checi to super.

Powiedziałas juz raz na temat tworzenia przez ma osobe nowych watkow.WYSTARCZY.
        Ja napisałam SORY i mysle ze raz tez wystarczy bo nie mam zamiaru na tym forum
        sie sprzeczac.Nie po to sie tu pojawiłam. Mysle ze jak wiekszosc W CELU
        UZYSKANIA POMOCY
        wiec nie ironizuj ze "ubolewam strasznie ze nie masz kompa".
        Pozdrawiam Cie i mam nadzieje ze tematu juz nie ma.
        • very.martini Re: Nowa 14.06.07, 14:13
          Kobieeeeeeto.... NIKT Ci nie odmawia pomocy, ale Ty też wykaż trochę zaangażowania. Zakładasz nowe
          wątki, siadasz na pupie i mówisz: "no to teraz mi pomagajcie", a rzucasz hasła tak ogólne, że z
          każdego można by zrobić książkę.

16%VOL
          22%VAT

--
          takie tam... forum homeopatia
          • weronika08 Re: Nowa 14.06.07, 22:00
            Każdy z nas jest inny i każdy na swój sposób przechodzi epilepsję i inaczej
            sobie z nią radzi. Proponuję odpuścić temat bo robi się niesmacznie.
          • aida71 Re: Nowa 15.06.07, 15:09

Nie chce byc nie sympatyczna wiec napisze krotko . Daj mi wreszcie spokoj.OK?
            Bo nie potrzebuje Twoich kolejnych uwag na temat postów i tego jaka jestem.Juz
            ich nawet nie zakładam , i na chyba Twoje szczescie nie bede.Bez obaw.Jeszcze
            nigdy jak bywam od lat na roznych forach, i tworzyłam tematy NIKT nie napisal
            wiesz co daj se spokoj ten temat juz był. No ale trzeba miec KLASE aby nie
            czepiac sie TAKICH GŁUPOT.
            I nie pisz mi po tym ze sie obraziłam czy tym podobne głupoty ktore moze i bys
            napisala. Bo nie obrazam sie. Nie zniakam z forum. Pojawilam sie, utorzyłam te
            watki bez złych zamiarów i tyle. I wcale nie jest tak ze pisze temat i czekam
            az ktos mi pomoze . A sama sie nieangazuje. A kim Ty jestes ze z tak mnie
            znasz, oceniasz, ciagle krytkujesz, czepiasz sie. I niby w dobrej wierze.
            Nikogo tu nie obrazam, nie ranie choc jak po raz kolejny czepiasz sie mnie o te
            nieszczesne watki ktore utworzyłam trace cierpliwosc.i nie pisz poraz kolejny
            ze sie nie czepiasz ze to dobra rada DLA MNIE. Bo nie potrzebuje TWOICH RAD.
            Ale grzecznie napisze Pozdrawiam.Poprostu zniknij z mojego zycia .prosze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka