elgosia 11.04.10, 00:50 W katastrofie prezydenckiego samolotu zginał Janusz Krupski, ojciec siedmiorga dzieci. O ile się nie mylę jego żona to Joanna Krupska - działająca na rzecz wielodzietnych. Została sama z siedmiorgiem dzieci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanieli Re: zginął Janusz Krupski 11.04.10, 07:17 niestety sie nie mylisz... Żal mi tych Krupskich strasznie. wspaniała, zasłużona po wielokroć, rodizna. również marsz. Putra miał ośmioro dzieci.. Odpowiedz Link
mama.rozy Re: zginął Janusz Krupski 11.04.10, 09:47 a nie wiecie,czy komuś czegoś potrzeba?w czym możemy pomóc... Odpowiedz Link
mamaanieli Re: zginął Janusz Krupski 11.04.10, 11:11 z pewnościa - modlitwy. jesli sie czegos dowiem - napisze. ale to pewnie za czas jakis. Odpowiedz Link
maly_ksiaze Re: zginął Janusz Krupski 12.04.10, 15:30 Hej Moja siostra - bliska koleżanka Krupskich jest z rodziną w kontakcie. Joasia aktualnie jest w Moskwie i ma sie "w miarę dobrze". Podobnież żartowała, że "Janusza całe życie sb nie dorwała to kgb Go wykończyła...". Dzieci za już wyrośniete ale jak tylko będę coś wiedział o jakichś potrzebach to dam znać... Pozdrawiam M Odpowiedz Link
mamaanieli Re: zginął Janusz Krupski 13.04.10, 08:36 pewnie właśnie Putrom bedzie bardzo pomoc potrzebna - najmłodsze dziecko ma 10 lat. Odpowiedz Link
mroofka94 Re: mamoanieli 15.04.10, 11:56 Rozniez podpisuje sie pod prosba, o info w sprawie pomocy rodzinom... ['] PS. Z Putra jest wywiad w "Poslancu" do ktorego kiedys dawalam tutaj link. Odpowiedz Link
login_znany_moderatorowi_forum Re: zginął Janusz Krupski 15.04.10, 15:01 Niektore-rodziny-ofiar-bez-srodkow-do-zycia Odpowiedz Link
login_znany_moderatorowi_forum Re: zginął Janusz Krupski 15.04.10, 15:05 Na-jaka-pomoc-moga-liczyc Odpowiedz Link
saphire-2 Re: zginął Janusz Krupski 15.04.10, 16:21 To te żony nie miały dostępu do konta męża, nie miały własnych pieniędzy? Straszne. Odpowiedz Link
verdana Re: zginął Janusz Krupski 15.04.10, 17:16 Pełnomocnictwa wygasają po smierci własciciela konta. Ja rozumiem, ze sporo osób o tym nie wie, ale zaskakuje mnie, ze ludzie na wysokich stanowiskach, otoczeni prawnikami - jak się okazuje też o tym nie wiedza... Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: zginął Janusz Krupski 17.04.10, 17:49 Do dziś go nie zidentyfikowali. Podwójnie bolesne dla całej rodziny te uroczystości. Odpowiedz Link