sumatra123 15.11.10, 11:20 Odchudzam się. Juz jestem trochę schudnięta ale jeszcze z 7-8kg bym chciała. Własnie przechodzę na dietę białkową i proszę o trzymanie kciuków. A moze są chetne na wspólne zmagania z salcesonem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psgosia Re: Odchudzanie 18.11.10, 23:24 ja chętnie ... białkowa może być jest tylko jeden problem - ja mam do schudnięcia 20 (sic!) kg , a Ty ile jesteś schudnięta? i jaką metodą? Odpowiedz Link
zuzek2007 Re: Odchudzanie 25.11.10, 10:07 Ja też mam do zrzucenia z 20 kg, ale karmię piersią i jeszcze nic z tego, ale za Was trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
sumatra123 Re: Odchudzanie 26.11.10, 14:42 Ja też na białkowej (dukana). Schudłam na niej od zeszłego roku 14 kg ale byłam miękką bułą i 4 mi wróciło. Teraz próbuje znowu ale jakoś nie idzie tak pięknie jak za pierwszym razem... Wagowo efekty mizerne, ale czuje się nieco wklęśnięta moje spodnie też to zauważyły Odpowiedz Link
anna_sla Re: Odchudzanie 27.11.10, 18:41 bardzo niemądry pomysł z tą dietą. Uważaj na nerki i układ pokarmowy. Koniecznie zrób wyniki sobie w trakcie albo po, bo strasznie spadają, można się nieźle załatwić. Najlepszą dietą jest dieta lekkostrawna lub dla osób po operacji wycięcia woreczka żółciowego lub z refluksem żołądka. Odpowiedz Link