09.12.10, 10:17
Wyjeżdżacie gdzieś? Ja bym się chętnie wybrała, tylko nie mam pomysłu gdzie. Żeby było fajnie, niedrogo, ciekawie. Nie na narty bo nie stać mnie na wyposażenie stadka w sprzęt. Poza tym myślę, że gromada mogłaby się okazać trudna do okiełznania na stoku. No i jestem w kropce. Marzy mi się ognisko na śniegu, kulig, takie rzeczy... Tylko jak, gdzie...
Obserwuj wątek
    • asia889 Re: Ferie 10.12.10, 15:46
      sumatra123 napisała:

> Marzy mi się ognisko na śniegu, kulig, takie rzeczy... Tylko jak, gdzie...

Może macie jakąś leśniczówkę w okolicy? Z Gajowym pogadać, czy by nie zrobił. Wiem, że dzieciom z jednego przedszkola tak robili. Moglibyście by się wtedy ze znajomymi umówić.

My to nie będziemy szaleć, bo jeszcze nie wykurowaliśmy się wszyscy.
      • wegielek Re: Ferie 10.12.10, 21:56
        ale czekaj, o ktorych feriach mowisz? tych w lutym? czy masz na mysli przerwe swiateczna?

mnie narty nie kreca. wolalabym lyzwy. a w ogole zima to najbardziej lubie goraca herbate z cytryna, cieply koc i dobra ksiazke (lub laptoka smile) nie jakies tam kuligi, ogniska. zimno mi zawsze w tylek, dzieciom paluchy marzna. ale taka lesnioczowka ma swoj urok na pewno - wyobrazam sobie kominek itp (jak w piosence "a jesli dom bede mial, to bedzie bukowy koniecznie, pachnacy i bezpieczny..."). ach, rozmarzylam sie.

• sumatra123 Re: Ferie 13.12.10, 09:08
          Marzę już sobie o tych lutowych. Z okolicznej leśniczówki to chyba nici bo my tu nawet lasu nie mamy a co dopiero leśniczówki.... Wyjechać chcę i żeby jeszcze ktoś ugotował... ale chyba skończy się kuligiem ze starym w charakterze siły pociągowej i herbatą smile nie mam kasy na luksusy a prowizorki i spartańskich warunków w zimie się boję. Bo rzeczywiście godzinka - dwie - trzy na dworze a potem trzeba się gdzieś wysuszyć i wygrzać.

A swięta spędzamy w domu, Wigilia będzie u nas reszta u Rodziców jednych i drugich
          • krokus-zakopane Re: Ferie w Kościelisku w Krokusie 15.01.12, 15:01
            zapraszamy do ośrodka wypoczynkowego Krokus w Kościelisku. Info na stronie:krokus-zakopane.pl. Warto przynajmniej zobaczyć.
    • artann Re: Ferie 20.02.14, 19:30
      Ja mogę wszystkim doradzić apartamenty siódemka w Ustroniu, wspaniała okolica smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka