Czy ktoś może polecić albo sam się zareklamować smile - jest mi to akurat obojętne - gdzie warto pojechać na narty z dziećmi 6lat (jeździ - chce do szkółki narciarskiej więc stok musi być w miarę blisko + instruktor+ wypożyczalnia nart), 4 lata nie jeździ i nie chce (więc musi być jakis stok z sankami, plac zabaw niedaleko etc) i 2 latka też plac zabaw albo saneczki.
Nasze minimum to: 2 pokoje z łazienka i dostępem do kuchni i pralki. Swobodne przychodzenie i wychodzenie no i niekoniecznie nad klubem nocnym smile Obiadokolacje wykupujemy obowiązkowo, czasami śniadanka. Resztę gotujemy.Musi być internet.
Nie zależy nam na ofercie wellness, telewizji,sklepach, dyskotekach - taki wypad to już i tak dość duże obciążenie finansowe dla naszej 5 osobowej rodziny.
Jest mi obojętne czy Polska czy Słowacja - natomiast cena robi różnicę.
Chętnie żeby był dostęp do jakiś zabawek, gier - generalnie chętnie miejsce nastawione na rodziny z dziećmi ale niekoniecznie.
Jesteśmy normalną rodzina, nie jesteśmy zwolennikami bezstresowego wychowania,dzieci jedzą wszystko i raczej wszystko nam smakuje smile
W zeszłym roku byliśmy w cudnym miejscu w Lipnicy Wielkiej, doskonałe warunki dla rodzin z dziećmi - mogę z czystym sumieniem polecić RANCZO NA GRAPIE - ale chyba w tym roku tak bardzo podnieśli ceny że niestety nie będzie nas stać. Z żalem.
Jeśli miejsce ( i cena ) nam przypasuje, jestem w stanie zapłacić wszystko przed przyjazdem.
TERMIN: 17.01.2013 - 26.01.2013 - 9 noclegów+obiadokolacje dla 2 os dorosłych i 3 dzieci - 6,4 i 2 lata.
Czy ktoś coś jest w stanie polecić?
Pozdrawiam
ps. dałam ten post i na innym forum ale tu mi sie wydaje bardziej adekwatny